Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cu sau fără răspundere asumată, domnul pseudo-președinte a plecat. La schi!

Mare lucru, pe parola mea, treaba asta cu exemplul personal al întâilor bărbați politici ai țării! Astfel, întrebat, azi, de ziariști ce se va întâmpla cu cei care vor fi dovediți a fi vinovați pentru nenorocirea petrecută ieri la Spitalul „Matei Balș”, ministrul Vlad Voiculescu a a fost neiertător: „Cei care sunt vinovați trebuie să își asume (răspunderea n.n.) și să plece din anumite funcții”. Promisiune reiterată și asumată de către Florin Cîțu, capul guWERNului, după vizita de lucru efectuată, sâmbătă, la locul tragediei, cu accent pe ideea că această măsură drastică, neiertătoare se va aplica „INDIFERENT DE FUNCȚII”. (majusculele îi aparțin domnului Florin Cîțu n.n.)

Ei bine, de parcă ar fi fost vorbit dinainte cu domnul premier și cu domnul ministru, iată că primul care a plecat a fost însuși pseudo-președintele Klaus Iohannis! A plecat, dar la schi… Nu v-aș putea spune  cu precizie dacă și-a asumat și partea de răspundere care îi revine pentru starea dezastruoasă în care a ajuns sistemul de sănătate după primii săi cinci ani de stat în Dealul Cotrocenilor, fapt este că domnia sa  a ales să se retragă departe de lumea dezlănțuită. Unde, bag seama că se simte foarte bine, așa după cum i-a și declarat unui reporter care l-a surprins în exercițiul funcțiuni. Al funcțiunii de întâi schior al țării!

În ceea ce privește acea asumare a răspunderii la care făcea vorbire ministrul Vlad Voiculescu- excluzându-se  automat din discuție-, acest subiect a și fost cel care a încins canalele de social media după ce au apărut instantaneele cu domnul pseudo-președinte. Mulți, foarte mulți  i-au reproșat domnului Klaus Iohannis că fuge de treaba asta mai ceva decât Sarsailă de tămâie. Iertat să fiu, dar nu cred! Adică, vreți să îmi spuneți că nu v-au dat lacrimile auzind discursul de vineri al domniei sale? Discurs ținut, ce-i drept, în fața unor ziariști care  nu mai aveau și dreptul să pună întrebări. La urma urmelor, de ce ar mai fi pus  ziariștii întrebări de vreme ce atât de categoric i-a răspuns așa șeful DSU, Raed Arafat, unuia dintre ei, care susținea că situația din sistemul național de sănătate este revoltătoare: „Revolta este în capul dumneavoastră”. Câți asemenea „dumneavoastră” vor fi fiind  printre ziariști sau și printre capetele de locuitor, a omis să mai precizeze domnia sa…

Nu altfel stau lucrurile și în ceea ce privește evadarea domnului pseudo-președinte din mediul super-stresant pe care îl întrețin pricinoșii care fac din cazul de la spitalul „Matei Balș” pretextul pentru a lovi în guWERNanți și în mentorul lor suprem. Profitând și de faptul că, până acum, pentru nenorocirea de acolo nu s-a găsit niciun vinovat care să fie membru al PSD.

Așa că, la ce bun să mai încarce cu energii negative domnul pseudo-președinte? Ia mai bine să se dea nițel cu schiurile, la Păltiniș, pentru ca, luni, să revină, revigorat și întărit în capitala scumpei noastre patrii și să ne mai țină un discurs. Despre ce? Bineînțeles, despre reformarea sistemului de sănătate pe care l-a distrus „ciuma roșie”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *