Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cu Varujan Vosganian despre încălcarea libertăților în numele luptei împotriva Pandemiei


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Cu Varujan Vosganian despre încălcarea libertăților în numele luptei împotriva Pandemiei”

 • Mulțumim Maestre, mulțumim domnului Vosganian! A fost o plăcere să vă ascult.
  Trebuie să vă spun că românii au rezolvat problema cu Certificatul verde.
  Se intră peste tot cu telefonul dacă mă înțelegeți (mai puțin la graniță unde-ți cere și CI).

 • cum sa ramai impasibil atunci cind insasi Mintea ( varianta Mandra ) descaleca pe planeta asta?!
  n a mai descalecat pacilea…de la Facerea Lumii, deci momentul e Singular, irepetabil, …de luat in seama… plenar, nenica!:))))

  • cei pusi la indoiala sint si vor fi, de acum inainte, …oamenii, aia aia pe care i a facut Natura:)))
   e vremea antioamenilor ( pentru ca doar manifestarea antioamenilor ii Cerne pe oameni ( in oameni si antioameni )
   vremurile Marii Revolutii sint vremurile…Infricosatoarei Judecati ( aia in care omul se judeca singur, plenar, adica…de tot:))) )
   si daca sint…ce?!:)))), vi se pare ca e vro preocupare i acest sens?:))
   mie mi se pare ca lumea mare doarme n plapuma:)

 • pina acum Artificializarea a fost imposibila. pentru ca ‘mintea’ folosita pina acum era….naturala:)))
  deci…de citi bani, atata peste:)

  acusica…e altfel. ‘mintea’ care intervine in poveste are potentialul de a se manifesta pe masura….Mintii;, aia care a ‘facut’… Creatia.
  acestei Minti care sta sa se nasca pacilea i se mai spune si inteligenta Artificiala.

  Artificialul se manifesta exclusiv ca urmare a unei minti Artificiale.
  o ‘minte’ umana neputind concepe Artificialul, ca acesta e in afara definitiei ei.

  Doctrina Anti, care sade la temelia Perpetuumului Mobile numit Inteligenta Artificiala ( nu despre inteligenta artificiala vorbesc ) este o doctrina AntiNatura. AntiNatura sau AntiHrist…tot aia:))

  deci cu toate ca s ar parea ca e greu de precizat spre ce se indreapta Lumea Mare, …uite ca nu e greu deloc: spre o lume Artificiala, spre un om Artificial, spre implinirea Doctrinei Anti, fundamentala in Creatie si care-l pune la indoiala, pentru ca are, la limia, acest potential, pe insusi…Creatorul, adica pe…cealalta Minte:)))
  ca ‘Mintea’ se manifesta prin superpozitii, nu-i asa? :))), una sade in Bratele Inimii, iar ailalta superpozitie…, e singurica singurea, ca daca e Mandra, daia :))

  deci se poate spune si asa: pe aceasta planeta tocma ce descaleca Mintea, variant acare pune la indoiala Creatia.
  io creca e cam tare, momentul:))))

 • Comunismul e de doua feluri:
  unul e cel despre care vorbea, spre ex, ioan Gura de Aur, Apostolii lui Hristos
  si mai e si ‘imaginea din Oglinda’ a acestuia: Anticomunismul
  noi acusica ne indreptam spre Anticomunism, care e ‘Comunismul in stil Anti’

  difrenta dintre ele rezulta din ecuatia de miscare a acestora. in cazul Comunismului ea e Iubirea ( adica ecuatia de miscare a Naturii ), iar in cazul Anticomunismului ea e insasi…Matematica:)))

  mai altfel: pe cind Comunismul, ala despre care vorbea ioan Gura de Aur, e cu Libertate, cu Daruire, astalalt e cu Antilibertate si Acumulare.
  chiar daca ecuatia de miscare careia i se mai spune si Matematica e capabila sa ti ofere, la limita, orice, spre ex Nemurirea, faptul ca esti…obligat s-o urmezi ( adica esti liber s-o alegi, refuzind Natura, insa odata ce ai ales-o…tre s-o urmezii cu strictete…Matematica:)) ) …numa Libertate nu se mai numeste 🙂

  Doctrina Marii Revolutii este Doctina Anti. AntiNatura, evident. adica AntiComunism, Comunismul in discutie fiind cel pur, adica ala despre care vorbeau Apostolii,…ba chiar si Platon:)
  Anti inseamna…fix pe dos. deci inspre o lume fix spre dos decat Natura ne indreptam:)), pasii care se fac pe drumul asta fiind definitivi, n-ai ce mai da la ntors pe vremea Marii revolutii, adica pe vremea Metamorfozei ( de la Natural la Artificial )

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog