Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cui a dat guvernul felia de tort cu frișcă. A început împărțirea banilor pentru presă

Guvernul Orban a început să împartă cele 40 de milioane de euro alocați presei, celor care au aplicat, pentru campania de criză sanitară.

Pagina de Media a făcut o listă cu beneficiarii. „Înainte de listă, de menționat că această campanie a Guvernului are ca mesaj principal „Poartă masca”. Spotul TV actual merge pe mesajul „Poartă masca”, o execuție în care mesajele de încurajare sunt scrise pe măștile de protecție purtate de diverse personaje”, scrie Petrișor Obae.

La televiziuni, Antenele au obținut cea mai mare sumă pentru campanie: peste 1,7 milioane la Antena Group (campania este pe Antena 1 și pe Antena Stars) și 630.000 de euro la Antena 3.

Grupul Intact intră în campanie și cu site-urile (250.000 de euro), Radio ZU (625.000 de euro) și cu Jurnalul Național (30.000 de euro).

Grupul Pro Tv încasează 1,5 milioane de euro pentru posturile TV și 300.000 de euro sunt pentru online.

Dintre posturile de radio, cea mai mare finanțare a obținut-o Antenna Group (Grecia), adică Kiss FM, Magic FM și Rock FM – peste un milion de euro pe toate cele patru luni.

Compania care deține Europa FM intră în campanie pentru 670.000 de euro, iar 175.000 de euro merg către Virgin Radio (din același grup media).

Site-uri online. Peste jumătate de milion de euro merg la grupul cu ProSport, CanCan și Gândul.

Aproape 300.000 de euro se duc către Web Editinng Development (prosport.ro și cancan.ro). Alți 240.000 de euro se duc către Gândul, editat de Titluri Quality SRL.

Prosport.ro (prin secțiunea tacataca.ro) și cancan.ro au fost subiectele mai multor materiale de click-bait, semnalate de paginademedia.ro.

Aproape 300.000 de euro vor fi direcționați către site-urile Pro TV. La fel va lua Editura Evenimentul zilei și Capital.

DCNews – prin Press Media Electronic, va primi 224.000 de euro, iar HotNews (MediaBit – aproape 100.000 de euro).

Puteți găsi pe lista completă aici https://www.paginademedia.ro/2020/06/lista-posturi-tv-site-uri-bani-presa-guvern/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cui a dat guvernul felia de tort cu frișcă. A început împărțirea banilor pentru presă”

  • Cam multi aplaudaci si adunatori de bomboane la coliva fostei prese democratice, fie-i tzarana usoara !!
    Companiile de presa ar trebui sa inteleaga (daca mai au un minim cap pe umeri) ca nicio pomana nu e gratuita pe lumea asta si ca vor da inapoi cu varf si indesat cum nici nu isi imagineaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *