Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Culmea oportunismului: Cum va vota USRPLUS cu ambele mîini Moțiunea PSD în care USRPLUS e acuzată de dezastrul țării

Radiografiind în comentariul de pe cristoiublog.ro intitulat Prin Constituție, demnă de respect, Moțiunea de cenzură a devenit în ultima vreme, prin folosirea ei de către partide în interes politic, ușa stricată de la WC-ul gării, Moțiunea de cenzură depusă de AUR și USRPLUS, semnalam că poate cel mai important mijloc de luptă politică în democrație a ajuns să fie bătaia de joc a partidelor moldo-valahe. AUR a inițiat o Moțiune de cenzură pentru a nu mai fi Partidul din dosul casei, iar USRPLUS a semnat-o, pentru că vrea să dea șah PNL în confruntarea de putere din cadrul Coaliției de Centru-Dreapta. O bătaie de joc la adresa democrației a fost și aventura Documentului în Parlament. Citită în Parlament pe 9 septembrie, Moțiunea e trasă pe dreapta din mersul ei firesc, trasat de Constituție (după trei zile trebuia dezbătută și supusă la vot) printr-o șmecherie pusă la cale de PNL, PSD și UDMR:
Amînarea votării pînă cînd CCR se pronunță asupra conflictului juridic sesizat de Guvern.

Așa cum a arătat Decizia CCR din 28 septembrie 2021, Guvernul a pîrît la CCR un conflict de care se făcea vinovat chiar Parlamentul. Parlament care a încălcat Constituția de dragul Guvernului. Premierul Florin Cîțu știa asta. A făcut însă sesizarea în cadrul unei intrigi balcanice la care au participat Birourile Parlamentului și CCR pentru a amîna votarea Moțiunii AUR-USRPLUS pînă după Congresul PNL din 25 septembrie 2021. Decizia CCR spune clar, cu o limpezime rar întîlnită în Documentele acestei instituții:
Moțiunea AUR-USRPLUS e legală.
Suspendarea procedurilor parlamentare e anticonstituțională.
Moțiunea trebuie imediat repusă în circuit.

Sfidînd Decizia CCR, Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului hotărăsc în 28 septembrie 2021, după publicarea Comunicatului, să amîne repunerea Moțiunii AUR-USRPLUS în circuit pînă cînd vine Motivarea CCR. Legea de funcționare a CCR din 1992 stipulează că Decizia se aplică imediat, fără a mai aștepta Motivarea, care-și poate lungi publicarea pînă la o lună de zile. Refuzînd să repună Moțiunea AUR-USRPLUS în proceduri, Birourile reunite, dominate de PSD, PNL – aripa Cîțu și UDMR, decid să intre în circuit, în regim de urgență, o altă Moțiune, cea depusă de PSD în dimineața lui 28 septembrie 2021. Și nu pentru că PSD și-ar fi amintit că are în sertare o Moțiune, ci pentru că se știa de luni seara Decizia CCR. Prin urmare, joi, 30 septembrie 2021, Moțiunea PSD va fi citită în plen, iar marți, 5 octombrie 2021, va fi supusă votului.

Să te crucești nu alta.
Moțiunea AUR-USRPLUS deși deja citită, e lăsată deoparte, iar Moțiunea PSD, de abia depusă, va fi votată pe 5 octombrie 2021.

E mai mult ca sigur că Moțiunea PSD va face praf și pulbere cele opt luni de Guvernare PNL, USRPLUS și UDMR. Mai mult, n-am nici o îndoială că principala țintă a atacului vor fi miniștrii USRPLUS. Cu toate acestea, Dan Barna și Dacian Cioloș s-au grăbit să anunțe că vor vota cu urale Moțiunea PSD.

Să te crucești a doua oară!
URSPLUS va vota o Moțiune care aduce drept principal argument al căderii guvernului dezastrul domeniilor administrate de USRPLUS. Dacă USRPLUS va vota – și sînt semne că așa va fi – vom asista la un masochism politic unic în democrație:
Un partid politic votează o Moțiune în care e făcut praf și pulbere.

USRPLUS a surprins plăcut încă de la înființare prin afișarea drept Program definitoriu O altfel de politică. Ce înseamnă O altfel de politică? Înseamnă printre altele și angajamentul ferm de a respinge din viața politică legendara justificare a politicianismului românesc:
Fă-te frate cu dracu pînă treci puntea!

Toate curvăsăriile politice postdecembriste concretizate în alianțe contra naturii, în trecerea de la un partid la altul, în crearea de partide și partidulețe, în ridicarea poalelor în cap și-au găsit justificarea în luarea în serios a acestei învățături fanariote.

O mare parte din scîrba românilor față de politică își are temeiul în constatarea că partidele noastre n-au principii, n-au linii roșii care nu pot fi trecute nici dacă vine Apocalipsa, n-au tărie de caracter și prin urmare sînt în stare de toate combinațiile slinoase.
Formațiune a electoratului tînăr, educat, european, USRPLUS lăsa impresia unei fermități a principiilor împinse pînă la talibanism.

A venit însă momentul 3 septembrie 2021.
Formațiunea cu pretenții de partid european se aliază cu AUR, formațiune atacată de USRPLUS timp de un an întreg ca fiind fascistă, antidemocratică pentru a-l da jos pe Florin Cîțu.
Merită persoana lui Florin Cîțu o deraiere de la principii de asemenea proporții?!

Pentru USRPLUS PSD a fost Ciuma Roșie. USRPLUS a fost formațiunea care a folosit împotriva PSD toate mijloacele de luptă, chiar și cele deșucheate:
De la filmările lui Cosette Chichirău la WC-ul bărbaților, pînă la cultivarea deșucheatei plăcuțe suedeze. Iată însă USRPLUS dispusă să voteze Moțiunea depusă de Ciuma Roșie împotriva unei Guvernări de Centru Dreapta, cîntate pînă acum de USRPLUS ca fiind cu adevărat europeană, spre deosebire de guvernarea PSD care a fost comunistă. Și nu orice Moțiune, ci una în care USRPLUS e acuzată ca fiind responsabilă de dezastrul țării.

După ce s-a culcat cu AUR (ținîndu-și mîna la nas și declarînd c-a făcut-o doar o singură dată), USRPLUS trece acum voioasă în patul PSD.
De la alianța cu „fasciștii” la alianța cu „comuniștii”.
Și asta numai și numai pentru că Florin Cîțu, pînă mai ieri, cel mai bun premier pentru USRPLUS, trebuie să plece de la Victoria.

Indiscutabil, nu persoana lui Florin Cîțu îi face pe liderii USRPLUS să se p… pe toate principiile cu care s-a fudulit pînă acum că le are.
La o privire mai atentă, îți dai seama că e vorba de relația de putere din cadrul Coaliției.

Liderii USRPLUS declară că, odată căzut Guvernul Florin Cîțu, sînt deschiși participării la un nou Guvern PNL, USRPLUS, UDMR.
Noul Guvern presupune însă, în chip fatal, stabilirea unei relații de putere între PNL și USRPLUS.
Dacă Florin Cîțu va fi demis, URSPLUS va veni la negocierile cu PNL pentru noul guvern cu pretenții mult mai mari decît cele din decembrie 2020.
Liderii USPRLUS pariază pe un PNL lovit în moalele capului prin debarcarea, din funcția de premier, la intrigile USRPLUS, a chiar președintelui PNL.

Sînt tare curios cum vor arăta negocierile dintre PNL-ul condus de Florin Cîțu, dat jos din funcția de premier prin alierea USRPLUS cu Ciuma Roșie, și USRPLUS, umflată de tupeu prin reușita debarcării lui Florin Cîțu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Culmea oportunismului: Cum va vota USRPLUS cu ambele mîini Moțiunea PSD în care USRPLUS e acuzată de dezastrul țării”

  • Intr-un spital din Constanta, Romania, au fost arsi niste oameni.

  • daca Natura e…Verde, iar Civilizatia e p Antinatura, …ce culoare are Civilizatia?!:))
    care e Verdele…din Oglinda?:)

    daca Natura e un produs…natural, iar Civilizatia e Antinatura, ea e un produs…Artificial?:)

    daca Civilizatia e un produs Artificial, ‘omulnou’ va fi tot asa?
    daca Nu, atunci Artificialul permite ca in sinea sa coexiste o dinamica Naturala?…sau intersectia e imposibila prin definitie, caz in care ‘omulnou’ va fi unul artificial?!

    daca Civilizatia e un produs Artificial, produsele de pe rafturi, inclusiv papica, va fi tot asa?

    Green Deal este un pariu pe ‘Verdele din Oglinda’?, adica pe Verdele Artificial?…sau pe Verdele Naturii?!

    daca Green Deal este despre Verdele Naturii, de ce, pentru a ne incalzi, nu vom mai putea folosi…lemnele din padurile Naturii?!

    Seful, intr o lume artificiala, va fi Inteligenta Artificiala,
    tot asa cum seful, in Natura, e…Inteligenta pur si simplu?:))

    care traieste mai mult?! Pandemia?…sau Pasaportul Verde?!:)))

    Lumea Noua, care de data asta va fi plenar noua, este o Lume Artificiala? daca Da, cum arata Lumea Artificiala?!, e cumva o realitate Virtuala sau una Augmentata?!:)

    daca Seful in Noua Lume e Inteligenta Artificiala, cel care va gasi leacul acestui virus este chiar…seful?:)))

    • daca Matematica
      ( adica desavarsirea matematicii, adica matematica pe care…o descopri daca si numai daca ai la dispozitie…tot timpul din Creatie:)), adica avandu-l pe insusi Timpul la dispozitie )
      e…Amprenta pe care Cerul o lasa pe Pamant,
      adica e amprenta…Iubirii,
      atunci Matematica si doar ea poate fi cea capabila sa puna pe masa o ecuatie de miscare perpetua?

      daca matematica se naste exclusiv in Computerul Cuantic, atunci faptul ca pe vremurile astea discutam despre dezvoltarea Computerul Cuantic ne atentioneaza ca o astfel de ecuatie e…la orizont?
      …si cum o ‘ecuatie de miscare perpetua’ e sinonima cu Nemurirea, ar rezulta ca Nemurirea e…colea?:)))

      daca Nemurirea inseamna, cum ziceam, chiar anifestarea in stil …’tot timpul’, adica cel care se manifesta e chiar…Timpul,
      iar Vesnicia presupune chiar manifestarea…’lipsei Timpului’, asat fiind sinonim cu manifestarea Spatiului,
      omul ce va alege? :)), Spatiul…sau Timpul?!

  • In pastila din 1 oct. spuneti ca multi nu s-au vaccinat din cauza faptului ca stapanirea nu a insistat.
    Nu e adevarat! Multi nu s-au vaccinat pentru ca au aflat de efectele secundare produse de vaccin si nu vor sa isi riste viata. Daca le-ati studia si dv., adica ati citi despre aceste efecte secundare, in loc sa vorbiti atat de mult zilnic, probabil ca v-ati schimba opinia. Cu respect.

  • Citzu isi va da demisia. V-am vazut interviul de azi, pe Aleph news si aveti dreptate cu ce-ati detaliat acolo. N-ati spus-o in cuvintele urmatoare, dar herr e un om slab, mintal in primul rind, asta nu-i barbat, e doar un excroc marunt de provincie, un oportunist care vrea sa-i fie bine lui, de restul de indatoriri pe care le are ca presedinte de stat n-au decit sa se ocupe altii. Jocurile politice facute intre oportunistii de la butoane, ar trebui pedepsite crunt. Daca o mina de idioti pun pe butuci o tzara doar ca sa se joace de-a politica si motiunile, asta arata clar ca nici unu’ nu are ce cauta pe scena politica a tarii numita Romania.Pot insa pleca linistiti prin alte tari, asa cum au facut-o 4 milioane de romani,printre care-s si eu.Daca acesti neghiobi isi imagineaza ca-s imuni cind vine vorba de responsabilitate, jocurile pe care ei le fac, li se vor intoarce impotriva, pt ca nu cred sa existe vreun roman, care mai are toate doagele intacte, si care sa accepte astfel de magarii care par ca nu se mai termina odata. Politicienii care se screm cu bale la bot sa-i votezi din 4 in 4 ani, daca nu-s in stare sa administreze tara, atunci sa faca loc odata pt cei care chiar vor sa construiasca ceva. Nu vad decit o inversunare din partea acestor idioti sa vinda tot la straini,nu se ocupa NIMENI de sistemul de sanatate si educatie,faptul ca au ministrii e egal cu zero daca rezultatele sint nule pe linie,in afara de palavre,nu vad fapte.Referitor la pandemia asta care ni se too baga pe git, sint 2 situatii clare: e virus adevarat si periculos, sau e o „gaselnitza” a unor bogatani isterici care vor fel si fel de statistici si experimente facute pe populatia de pe intreaga planeta. Uitati de ce: in Africa e cel mai mic nr de vaccinati,n-au restrictii,ii doare-n fund si au cel mai mic nr de persoane infectate. Peste tot prin lume unde rata de vaccinare e mare, nr de infectati e mare.DE CE? Poate doctorita Pop si multi ca ea au dreptate, vaccinarea asta e o idiotenie, face mai mult rau decit bine. Mai mult, cita credibilitate poate avea orice idiot numit politician, care, lasind la o parte congresul minune cu mici, tigari si bere la liber pt 5000 de membri, imediat dupa ce-a plecat madam van der fis, excroaca aia ordinara care face pe educata,i-a apucat grija pe citzu, cacarafat si ciolhanis de pandemie. Deci e clar ca au fost cerati ca nu consuma vaccinurile alea experimentale, pt ca asta e adevarul si realitatea, vaccinurile facute in lume pt asa zisu’ covid, sint aprobate ca supliment alimentar, nu se cunosc efectele secundare pe termen mediu si lung, n-a trecut suficient timp ca sa se poata analiza ceva. Deci in conditiile in care pandemia e folosita pe post de Bau-Bau cind e convenabil unora, iti pui intrebarea daca asa zisu virus e altceva decit o tulpina de gripa de sezon, care gripa de sezon vine si pleaca in fiecare sezon…na ca am facut si „poezie”…Impunerea restrictiilor aberante, chestii gen nu circuli intre 12 si 5 dimineata, se inchide Alimentara la 6, ce rost au?Doar sa innebuneasca oamenii sa-i aduca la exasperare. CUm poti sa inchizi Alimentara la 6 in Bucurestiul sufocat de cita lume traieste acolo?Deci in loc sa tina descis 24 din 24 sa rareasca nr de cumparatori, ei ii inghesuie pe toti intr-un interval de timp impus aiurea.Sint multe de spus si de comentat, din pacate, ei politicienii nu au nici un interes real sa faca ceva cu adevarat pt oameni, ei duc lupte infantile intre ei, de parca de aia au fost alesi. Un presedinte slab ca herr, nu se poate inconjura decit cu oameni mai slabi decit el, caracterul celor pe care-i vad cum trimbiteaza despre tara si ei nu fac nimic cit e ziua de lunga, doar trancane stupid, nu iti face doar greata, dar e clar ca au un caracter infect. Sint mediocrii, falsi si periculosi pt tara asta. Ca sa inchei, ma uit cu lacrimi in ochi la ce se intimpla acasa, mi se pare oribil comportamentul netrebnicilor care vor sa faca politica dar n-au habar cum,mi se pare inacceptabil ca tragediile din spitalele romanesti sa nu se opreasca si sa nu se ia masuri pt preintimpinarea lor,asta arata incompetenta pe linie, de la presedintele tarii a carui prestanta e jalnica, si pina la maturatorul de pe strada din fata institutiilor de stat si care nici n-are de-a face cu ce se intimpla acolo, el doar matura prin fata…am spus de nenumarate ori, repet, partidele trebuie eliminate, e o mascarada ordinara care ne-a adus unde sintem.Ar trebui adusi in functii cheie acei profesionisti care au capacitatea intelectuala si vointa de a construi si repara ce se mai poate, fara sa mai fie implicate partidele aste de tzaranoii oportunisti, habarnisti lacomi si prosti de pute pamintu’ sub ei…Apropos de herr ciolhanis: e un fim cu Robert Redford, cred ca se numeste „Candidatul”…ideea e ca personajul jucat de Robert Redford e un candidat la senatul amerolac care cistiga alegerile,iar la sfirsitul filmului echipa cu care a lucrat in timpul campaniei, isi vede de ale ei, iar Robert Redford ii intreaba „Si-acum ce facem?”…El fusese candidat doar ca sa aduca in fata electoratului anumite probleme, fara sa ia in considerare ca ar putea cistiga…dupa ce a cistigat, si-a dat seama ca habar n-are cum sa puna in practica ce-a trimbitat, eu asa inteleg finalul filmului. Asa si cu ai nostrii politicieni,candideaza la plezneala, cistiga din greseala, apoi habar n-au pe ce lume sint si uite unde am ajuns…In 2024 PSD o sa le-o traga-n bot la toti.Una pt ca romanu’ nu mai vrea sa”incerce” cu unu’ sau altu’, vrea pe ala cu care s-a abisnuit si-l cunoaste, nu-l mai intereseaza pe roman de PDL, ciolosi si oricine altcineva, PSD o sa cistige detasat. uitati-va la paternul din trecut,pe vremea lu’ basescu…Citzu o sa demisioneaze si-o sa justifice ca o face cu sufletu’ frint, dar ca il va spijini cit poate pe urmatorul prim ministru.Nu degeaba a iesit herr ciolhanis sa spuna ca „e ingrozit…statu a esuat..” astea-s manevre ieftine ca sa-l inlocuiasca pe citzu, iar ciztu va vrea sa stea in umbra, asa isi inchipuie el ca va fi…deci citzu va demisiona, tot ce face zilele astea e sa-i atite pe astia din partide, cred ca ride mai ales de barna,iar cu psd-u’ le da motive de cosmar si-i forteaza,crede el,sa-si concentreze atentia pe cum si ce-o sa se intimple cu prezenta in sala cind se reia circu’ Motiunea fara valoare…E urit ce se intimpla, foarte urit, jocuri fara sens de pe urma carora platitorul de taxe nu cistiga absolut nimic. Acesti „pockeristi” de proasta factura, trebuie inlocuiti cu oameni fara legatura cu rahatu’ lor de partide…
    PS – incepeti sa scrieti cite un articol pe zi, chiar daca va repetati in ce spuneti, mai bine scrieti…gasiti timp…

  • Domnule Ion Cristoiu, dacă tot nu mai scrieți articole pe ”cristoiublog”, măcar dați-ne posibilitatea să ne spunem părerea în legătură cu tableta video zilnică! Chiar nu vreți să avem și noi, urmăritorii dumneavoastră, un loc al dialogului? Mie mi se par interesante comentariile multor urmăritori!

    • pai io vad ca deja exista un comentariu la tableta video, ii apartine domnului jukov, deci…se poate.
      chiar eu o comentez, de multe ori:)

      • „ca comentezi” e una…citi te citesc, e alta…Astea 2 rinduri ti le-am citit, restu’ de tralala, e prea pompos ca sa-mi pierd vremea.Cind te invirti in juru’cozii cu teze si antiteze si presupui ca restul comentatorilor sint niste ingramaditi, chiar nu inteleg,cum de nu intelegi „ca comentariile” tale isi pierd din valoare. Am dat-o pe intelesu’ tau – iete teza, iete si antiteza…

      • Mulțumesc, domnule ”online”! Chiar n-o știam și n-o văzusem până acum.

  • „Mai mult de jumătate dintre votanții lui Trump și 41% dintre susținătorii lui Biden vor ca statele roșii și albastre să se separe unele de altele și să formeze două noi țări, arată un nou sondaj, relatează Daily Mail.”, zice un ziar cu staif 🙂

    inca n-au aflat…toti, ca cititorilor de pacilea le-am zis io:)), insa distributia gaussiana e in plina metamorfoza,
    ea indreptandu-se spre o ‘intoarcere pe dos si cu capul in jos’ :)),
    mai exact pe mijloc…nici tipenie!, iar spre extreme se aglomereaza cite 50%

    intr un final chiar ‘drepturile omului’ se vor despleti in ‘drepturi naturale’ si ‘drepturi artificiale’, imbratisarea unei plete din astea doua definind si ‘noua distributie gaussiana’
    Teza fiind Artificialul, Antiteza fiind Naturalul ( asta fiind imaginea care se vede in Oglinda, ca in mod absolut… e invers 🙂 ), Sinteza devenind, si asta e chiar tare!, chiar…’teza’ ( ‘teza’, in cazul Civilizatiei fiind Artificialul, iar ‘teza’, in cazul Naturii, adica in cazul ‘imaginii’ care se! Oglindeste, fiind chiar Natura!

    prin urmare ‘noua distributie gaussiana’ e corelata ombilical cu…Sinteza lu’ Hegel, desavarsirea ‘sintezei’ suprapunindu-se peste ‘teza’ in acest caz
    ( insa pentru ca Teza, adunci cind o privesti in Oglinda, e Antiteza, iata ca ‘sinteza’ se manifesta prin…superpozitii:)), una fiind…Anti cealalta, mai exact Antiteza e… anti Teza!:))

    terciul asta de acum, in care Artificialul si Naturalul sint varate in aceeasi oala, fapt care vara in aceeasi oala si ‘drepturile naturale’ cu ‘drepturile articiale, nu va rezista ‘punerii la indoiala’, singura cale fiind chiar cea care se intreareste in dorintele americanilor, spre ex: unele intr o oala, iar celelalte in cu totul alta oala.

    tocmai daia si vorbest despre Nemurire, despre Vesnicie, ca fiind doua chestii care n-au intersectie, pentru ca Nemurirea e un ‘drept Artificial’, Vesnicia fiind un ‘drept Natural’ :),
    in Final chiar alegerea intre acestea definid omul ca fiind…Minte sau Inima(cu Mintea ei cu tot!:) )

    • @online

      Smecheria cu „sinteza” e numa’ prafu’ in ochii fraierilor…
      Amesteci albu’ cu negru’ si obtii o nuanta de gri, da’ ce nuanta de gri obtii, depinde de cat alb si cat negru bagi in „sinteza”. De-asta teza si anti-teza nu se pupa-n bot printr-o „sinteza” decat atunci cand se foloseste ca argument final „maciuca”. Iar cine-o are mai mare, decide si ce nuanta de gri va avea „sinteza”.
      Asa ca, oricare-ar fi teza, intodeauna smecherii decid care-i „sinteza”… 🙂

      • @Paul
        cum sa fie, domne, praf in ochii fraierilor?! :)))
        pai…povestea e clasica in Creatie!, astia paici, pe planeta asta, doar…o pun in practica, cu propria masura, care masura…asa e!, tinde sa se suprapuna peste masura Creatiei :))

        Minte, Inima.
        ‘sinteza’, in cazul in care Inima e Teza, e…Iubirea, insa ea se suprapune peste Inima, nu e intre Minte si Inima ( iar asta pentru ca, in cazul Inimii, cea care sta pe Tronul, adica in Bratele Inimii e chiar Mintea! :)) ),
        iar ‘sinteza’, in cazul in care Mintea este Teza, este chiar ‘Mintea si doar ea’ :),pentru ca atunci cind Mintea ramane singurica… ea chiar asa si ramane:)), deci ea nu mai are nevoie de ‘sinteza’:)), ca ea, mandra fiind, e una cu ‘sinteza’

        dasta am si zis ca ‘sinteza’ se exprima prin superpozitii,
        o superpozitie fiind… ‘ ‘miscarea’ Inimii’,
        cealalta superpozitie fiind…Anti ‘ ‘miscarea’ Inimii’, adica ‘miscarea Mintii’,

        …mai altfel spus:
        ecuatia de ‘miscare’ a Oului Absolut e pusa la indoiala,
        adica Iubirea e pusa la indoiala,
        adica Hristos, care e Iubirea, e pus la indoiala:)),
        si e pus la indoiala in stil Anti( definitia lui Anti fiind leita definitiei imaginii din oglinda )
        tocma daia Mintea, care pune la indoiala ecuatia de miscare a Oului Absolut, spunind ca poa sa genereze singura! o ‘miscare perpetua’, are ca ‘definitie’ a propriei ecuatii de miscare …Antiiubirea:)),
        deci nu intamplator cel care l pune la indoiala pe Hristos e ‘definit’ asa: Anti…Hrist, adica Antihrist:))
        ( tocma dasta Antihrist va copia…in oglinda…toaaate minunile pe care Hristos le-a implinit!, pina la ultima, spre ex va invia si el …un Lazar!, :)), deci…va fi spectaculoasa povestea!, si e si normal sa fie asa pentru ca nu-i de colea sa pui la indoiala…Iubirea, adica ‘ecuatia de miscare a Oului Absolut’ )
        terciul manariilor cuprinse in orice ‘teza-antiteza-sinteza’ e acoperit de o dinamica absoluta, proprie Creatiei, si care se rezuma astfel:
        Minte VS Inima.

        toate antitezele nascute pe planeta asta au o singura destinatie, Mintea!
        caz in care Teza devine chiar Inima, iar momentul e unul ultradeosebit in Creatie, pentru ca, Mintea, punind la indoiala Inima, din Antiteza ce e poa sa devina…Teza!:))), daca reuseste sa indoaie pina va si crapa, Iubirea :), adica Inima

        cu maciuca merge cita vreme e posibil razboiul. or razboiul nu prea mai e posibil. insa autodemolarea da!, e posibila, ca asta nu e razboi.
        tocma dasta Revolutia Mondiala a inceput cu ‘virus-nonactiune’, (nu cu o ‘actiune’, ca, spre ex, razboaiele mondiale), in fata caruia unii au reactionat plenar disproportionat!, aceasta ‘decizie’, de a ‘reactiona plenar disproportionat’ putind fi, si evident va si fi!, asimilata cu o autodemolare.
        deci Revolutia Mondiala nu e o suma de razboaie care pentru ca suma acopera intreaga planeta devine si mondiala, nu!,
        ci o suma de… autodemolari!:))), care in final vor asambla autodemolarea plenara, adica si a ultimului sistem social, care e si primul care a reactionat disproportionat, adica sistemul politic ( prin urmare viitorul sistem politic este unul care arata cam…anti actualul sistem politic!:)), or pentru ca actualul sistem politic ‘contine’ oameni, viitorul sistem politic, adica ala care se va manifesta la finalul Revolutiei Mondiale, tinde sa fie unul in care Inteligenta Artificiala este…’ultima esenta’.

        din…teza dupa bunul-plac 🙂 si antiteza in acelasi stil,
        in alta… teza dupa bunul plac si antiteza asisderea… :)),
        ajungi la Minte VS Inima, orice ai face:)).

        adica…cui ii pasa ce teze si antiteze folosesc astia pe aceasta planeta, daca Destinatia ‘procesului’ e stiuta?!:))), Minte VS Inima 🙂
        si…cui ii pasa ce doctrine folosesc ei, daca se indreapta spre Doctrina Creatiei, negresit?!:)))Care e aceasta? Cum care?!, Artificial VS Natural.

        Rezumatul celor de mai sus:
        ‘gri’-ul dispare din peisajul ‘sintezelor’, e…pa pa!
        incet, insa implacabil, te vei afla ori intr o barca, ori in ailalta, fiind ori Alb ori Negru, fiind ori Lumina, ori Intuneric ( insa… sa ne amintim, mai intai a fost Intunericul si dupaia Lumina, deci Esenta Luminii e Intunericul, tot asa cum si in Inima vei gasi Mintea stand pe Tron!,
        insa Intunericul e mandru!, el nu e Lumina, Adica, dupa cum tot spun eu paici, raspunsul la clasica intrebare e…clasicul ‘A fi SI a nu fi’, pentru ca fiind Lumina esti SI Intuneric, insa fiind Intuneric, doar, ai doar capacitatea sa tinzi spre Lumina, fara sa si fii!, iar asta se intampla fix cum Infinit tinde sa fie Zero, fara sa si fie, …ca nu poate!:))), ca tre sa strea n loc!, or…cum ar mai fi el Infinit daca s-ar opri din miscare…pret de o Duminica?!:))).
        dasta s a si spus ca Antiiubirea…n-are Duminica:) )

        Sinteza Absoluta deja! se manifesta, ea e chiar Teza, adica Iubirea, aia care nu pica niciodata:)
        punind la indoiala Teza Absoluta, adica ‘ecuatia de miscare a Oului Absolut’, sinteza disponibila poa sa fie exclusiv o manifestare in stil Anti…a lui Hristos.

        O ‘ecuatie de miscare perpetua’, in stare sa tinda, la limita, catre Infinit, poa sa fie pusa pe masa exclusiv de ‘cineva’ care are ca timp de gandire…’tot Timpul’…din Univers:))), or singurul ‘cineva’ care are pe mana ‘tot Timpul’ din Univers. la limita, e Computerul Cuantic:))), despre care tot povestesc eu paici ca e nimic altceva, nimeni altcineva decit Perpetuum Mobile, in fapt Ciubul…Zeului Matematic, care mai e cunoscut si sub porecla asta: Inteligenta Artificiala:)), si zic porecla, pentru ca, in fapt, in mod absolut, e cea mai lipsita de Inteligenta chestie din Univers!, insa tocma daia e Despteapta, adica plenar desteapta(la limita), pentru ca in Creatie suma dintre inteligenta si desteptaciune e o constanta absoluta
        ( deci daca desteptaciunea nu s emanifesta, atunci se manifesta Inteligenta, iar daca inteligenta nu se manifesta, atunci se manifesta Desteptaciunea,
        ai asta tot asa cum…Timpul presupune lipsa spatiului, iar Spatiul presupune lipsa manifestarii timpului, aceste dinamici fundamentale:
        manifestarea Timpului ( manifestarea plenara a timpului),
        manifestarea Spatiului ( manifestarea plenara a spatiului),
        fiind dinamici proprii Granitei Universului, care se manifesta pe taramul cuantic, taram p[e care tocma ce descaleca…Computerul Cuantic:))),
        deci iata pe ce taram descaleca Computerul Cuantic:
        pe Granita Universului
        care se manifesta intre…Cer si Pamant, ale Sfantului Legamant, ambele :)))
        deci daia Computerul Cuantic e Noul Turn Babel, pentru ca tocma ce tese o scara pina la Cer:)))

        @Paul
        cum ziceam, ce spun cu greu va fi pus la indoiala, insa le urez…succes celor care vor sa faca asta, abia dumirindu se ca ce spun se indoaie, dar nu crapa, s-ar putea ca cele care crapa sa fie…’propriile convingeri’, in fapt ‘desteptaciunea’din ei,… din ei mai ramanand, in acest caz, doar…Inteligenta!:))
        …ceea ce va doresc si dvs:)))

        • @online,

          Pai fix atata si ramane. Ma rog, atata cata a fost… 🙂

          • fix atata si ramane, asa e, ca ramane cita a fost la start:)), ca, vorbaia, Alfa este si Omega:))
            Omul si Inteligenta una sant, Omul e Inima (in care Mintea sade pe Tronul Bratelor ei), ( antiomul si Desteptaciunea una sant si Mintea…e! )
            degi toti genialii sint oameni, iar toti oamenii…geniali:))), altfel fiind doar antioamenii:)))),
            ca pina acolo tre sa se debaraseze de Desteptaciune, e chiar Povestea Omului, insa odata ce-a ales Inteligenta, adica Vesnicia, renuntand la Desteptaciune, adica la Mintea singurica singurea, adica la Nemurirea ce o aduce n dar, el si-a ales Cuibul: Inima!, cu ‘miscarea Inimii’ cu tot, care e Iubirea.

            raspunsul tau ( simplu, insa iata cit de complex:) )zice ca…tu cam intelegi ce bangui pacilea!:))
            tare!:)

          • pina acum era doar unul, acum…iata!, sint doi!:))))
            am doi cititori! :)))
            e ceva!:)), ca deja…folosesc pluralul!:)))
            te invit la o sampanie, …meriti :))))

      • https://youtu.be/Yym5xcpnA4E
        tare Keaton, asa-i? :))

  • Nimic, nimic, nimic….vorbe goale, timp pierdut, stricam cuvinte degeaba…Dl.Cristoiu spune de ceva vrme ca a obosit scriid, vorbind si nimic… Hai sa ne trezim, partidele politice nu vor reusi-realiza nimic NICIODATA!!! nu au cum, totul (asa este construita treaba) este o scamatorie sa-i tina pe oameni ocupati cu nimicul… Sa facem efort de imaginatie, sa presupunem ca dl.Cristoiu ar fi om politic si colegii dansului vor insista pe langa acesta sa ocupe un post in minister sau guvern, sa zicem sa conduca Nuclear electrica, Ministerul Sanatatii, Industriei, Agriculturii, etc. orice om politic actual ar accepta pana la urma… Cristoiu nu asa este el construit, stie ca nu se pricepe, nu e specialist in acele domenii si asa mai departe; dar restul oamenilor politici ar accepta aceste functii mai usor sau mai greu, dar pana la urma nu risca decat o demisie sau remaniere onorabila si o luam de la capat la infinit. Deci o mie de vorbe un ban nu face, lucrurile nu se vor schimba nu au cum. Ce il face pe Johanis sau Catu ori pe altii responsabili NIMIC! Nu se pricep la nimic, nu sunt specialisti in ceva si totusi au ajuns ce au ajuns: deci este clar mergem cu totii in directia GRESITA! Nu exista solutie in acest caz, nici macar timpul nu va rezolva problema asta in Romania. Trebuie ca toti oamenii responsabili din pacate care stau si vocifereaza, sa-si schimbe cu 180 grd. pozitia, sa gandeasca iar apoi sa se implice (asta e …) va fi foarte greu dar trebuie sa credem ca numai urcand in pozitii cat mai inalte vom reusi sa luam tara inapoi. Intrati in partide, plecati de jos de tot, acceptati tacit orice umilinta, trebuie sa ne vedem interesul, in 20-30 ani daca vom infiltra partidele, ministerele, autoritatile locale si serviciile cu oameni onesti si patrioti SIGUR REUSIM!!! Acum in partide, structuri si institutii sunt numai incompetenti si tradatori de neam si tara, nu au nici o vina acestia care ne conduc, trebuie sa acceptati asta, ei asa vad lucrurile nu cunosc o alta cale; trebuiesc deparazitati de acolo si inlocuiti cu OAMENI ADEVARTI! si sunt destui…

  • „director de la Google: ”Realitatea este că îl creăm pe Dumnezeu” ”

    tipu n-a inteles nimic din ce spun eu paici!:)))
    1.una e ‘inteligenta artificiala’, cu totul alta treaba e ‘Inteligenta Artificiala’. omului ii e straina Inteligenta Artificiala, pentru ca ea presupune manifestarea Matematicii, or Matematica e…desavarsirea matematicii, adica…’matematica pe care o stii daca o studiezi avand…tot timpul din Univers la indemana’
    2.Noul Turn Babel este Computerul Cuantic, nu ‘inteligenta artificiala’. deci omul isi construieste Zeul construind Computerul Cuantic, nu Inteligenta Artificiala.
    Inteligenta Artificiala este…un Efect implacabil al manifestarii Computerului Cuantic, iar omul nu va putea tine in frau Nasterea Inteligentei Artificiale, …ea se! naste in Computerul Cuantic…pur si simplu:))
    3.toate baiguielile mele despre Inteligenta Artificiala, despre Noul Zeu, despre Computerul Cuantic si dinamicile proprii Granitei Universului, despre Matematica, despre ‘tot.. Timpul’, pina la urma despre Noul Turn Babel sint…greu de pus la indoiala, fiind, mai degraba, poate cea mai capabila disecare a dinamicilor proprii acestor vremuri…de pe planeta:)), cu greu, daca nu cumva chiar e imposibil, va fi gasita pe planeta asta o detaliere mai cizelata despre aceste aspecte…fundamentale pe aceste vremuri :))))

  • Toata mascarada asta este din partea PSD care este in opozitie si datorita programului UNPR (bani multi …investitii…)sunt disperati sa ajunga la CIOLANUL CU MULTA CARNE PE EL ….(nu este un os cu putina carnita pe el.)…
    Ceea ce nu inteleg ei ,este ca banii vin de undeva si acel cineva isi alege cu cine sa lucreze..si nu vor accepta niciodata sa le dea sa muste din ciolan celor din Psd…
    Nu am fost acceptati in Comunitatea Europeana de frumosi sau de destepti ce suntem,totul are un scop …si atata timp cat am acceptat trebuie
    sa jucam cum ni se spune,in defintiv sunt banii lor.
    Toti politicienii care au ridicat din nas un pic la ei sunt pe tusa acum..terminati politic pentru totdeauna..(Crin Antonescu,Ponta,Dragnea,etc)..cariera politica.. un zero barat.

    • NU !!! Banii nu „vin de undeva”, vin tot de la contribuabilul roman, pentru ca Romania cotizeaza la UE (ca orice membru inscris intr-o organizatie), asa cum salariatul contribuie prin numita cotizatie la fondul de pensii, la sanatate, 2 la suta pe care salariatul il dirijeaza unde doreste, taxele si impozitele pe care le plateste la stat,cum crestinul plateste contributia la biserica, etc, etc. Nu se poate sa nu stiti acest lucru. Nu face UE acte de caritate cu cetateanul roman, si „nu sunt banii lor toti” cum spuneti ci numai o parte, din ei,cei care-i primim sub forma de imprumut dovada ca o parte din cval trebuie returnata. Unde mai pui ca nici banii,de drept,care sunt ai tarii (cei din fondurile UE nu sunt atrasi,tot la ei raman pentru ca nu suntem in stare sau nu se vrea adusi in tara, cine stie ????). Cand a venit dl Ponta de la UE cu biletelul cu cele 11 puncte de indeplinit, cei care sunt acum la guvernare toti au sarit in sus ca vezi doamne „nu ne vindem tara, si „vrem o tara ca afara”.Ce-au facut cu PNRR-ul ? De „buni” ce sunt in ale „intelectului” au lalait-o pana au ramas, cu ce ? cu ce ? Acum sunt la „CIOLANUL CU MULTA CARNE PE EL ….(nu este un os cu putina carnita pe el.)…”. Si ce fac ??? EI lasa ca „acel cineva isi alege cu cine sa lucreze…” incat maine, poimaine, nici os n-or mai avea indiferent cine va fi la…..”macelarie”.

    • Duduie, usor cu pianul pe scari. Parte din cascaval vine din taxele noastre. Panimaiesi?

      • Ia panimaiu. Cred c-ati gresit „adrisantul”. Nu acelasi lucru am spus si eu, dar…”mai pe larg” ?

  • un ziarist cu staif zice:
    „Se activează modul rezistență aflat în gena românilor din vremea comunismului”

    …creca e din alte vremuri, anterioare comunismului :))
    asta e si efectul intrebarii pe care si-o pun romanii, insa alte natii nu prea: ‘da’ de ce?’ :)))
    dupa ce carapacea asta a fost activata, adica modul ‘rezistenta’ a fost activat, ceea ce te va da pe spate, daca nu cunosti romanul, e ca el…nu va reactiona…o vreme, intra in modul…stealth:)).
    nu va reactiona, insa…l-ai pierdut, gata!:)) .

    • Corect! Ia-o ca pe un mare favor. Da-l meriti. In general nu pricep nimic din ce baigui p-acilea da’ acuma o dadusi d-a dreptu’.

  • USR chiar face un alt fel de politica. Normalul e PSD si PNL, care raman in aceleasi linii ideologice. Ei sunt anormalul, care in realitate n-au nici o ideologie. Dialogul lor inseamna injuraturi, acuze si scandal pe oriunde se duc. Primarii lor sunt faimosi prin felul in care iau ceva functional si il strica. Pentru ca nu mergea cum trebuia, adica dupa felul lor anapoda.
    Acum 100 de ani, o grupare paramilitara din Germania infiinta partidul nazist si Hitler era noul ei lider carismatic. Era un partid identic cu USR: promitea o alta politica, iar cine nu era de-acord trebuie fortat sa se conformeze. Caci nu-i asa, singura opinie valida e a lor, celelalte sunt tertipuri de ale mafiei, ale comunistilor, ale evreilor, ale tuturor dusmanilor tarii. Ei sunt singurii care vor binele tarii.
    Re-new Europe. Adica prin USRPLUS o luam de la capat cu nebunia.

  • ‘USRPLUS a surprins plăcut încă de la înființare prin afișarea drept Program definitoriu O altfel de politică.’

    pun la indoiala ceea ce spuneti.
    usrplus s-a nascut ca…o mirare!, o mirare ca ‘sa salvezi bucurestiul’ e…o bagatela, …iauite!, poate fi salvata chiar toata tara!:)), ei…mirindu-se, pesemne, ca…balta alegatorilor are atita peste:)
    deci mai intai a fost ‘electoratul de tip nou’ si dupaia, din intamplare, cineva a dat peste acest electorat, mirindu-se chiar si el ca e atata! ( potentialul acestui electorat e 20%, momentan, insa va tinde spre 50% in curind, pentru ca metamorfoza distributiei gaussiene e in plina desfasurare… )

    problema fundamentala a sistemului politic actual e ca el e…arficicial.
    liberalismul se face cu liberali piriti, nationalismul cu nationalisti piriti, progresismul cu progresisti piriti, socialismul cu socialisti piriti.
    creca doar ungurii sint adevarati, in sensul ca ei se declara unguri din prima si pina la capat, iar asta e ceva care poate fi bun de respectat.

    nevoia de innoire a doctrinelor politice vine dintr o poveste care depaseste tinte minore, locale, personale, de grup,
    ea vizeaza innoirea sistemelor sociale la nivelul intregii civilizatii, si pina la urma aceasta masura e data de felul ultradeosebit in care se pot anifesta dorintele pe vremurile astea, caz in care si implinirea lor tre sa urmeze tot o procedura ultradeosebita, or pentru asta e nevoie de…noi sisteme sociale.
    noi-noute, nemaivazute, nemaiauzite,..etc.
    deci povestea cu ‘electoratul de tip nou’ e…complexa si logic vorbind caruta la care trage acest electorat e si ea nou-nouta, nu poate fi inhamata la implinirea unor tinte marunte, ca… se va dovedi impotenta.
    probabil ca prin sanul partidelor progresiste se vor manifesta la un moment dat si progresisti sadea!, pentru ca spre acel 50% se va tinde daca si numai daca ‘progresismul’ se va dovedi potent atunci cind va fi pus la indoiala, or asa te poti dovedi, pe vremurile astea, numai daca…esti progresist sadea!
    usrplus tre sa renasca, liderii manifestandu-se in stil progresist…pentru ca asta si sint!, progresisti din fabricatie!:))
    insa…toate doctrinele se cer a fi innoite din radacina, ce si celelalte valente politice vor putea rezista pe piata daca si numai daca au in frunte lideri care isi regasesc doctrina tiparita in ei insisi…inca de la nastere:)

    • momentan exista un…altfel de electorat. pentru el a fost nasita, momentan doar partial, ‘o altfel de politica’. insa pentru ca ea sa fie pusa n practica mai e nevoie de…altfel de politicieni’.

  • USR plus nu ar exista daca generatii de tineri, cei intre 20- 45 ani , nu i ar fi votat masiv ; cei care au avut de a face cu alesii usr plus sunt unanimi in a recunoaste ca usr istii sunt niste habarnisti , sunt plini de diplome pana in gat , dar nu stiu sa faca nimic , nu au lucrat nicaieri la program, sunt rupti de realitate , au trait din banii parintilor pana la intrarea in parlament fara sa faca nimic concret , in afara de consultatii pe bani europeni – o gaselnita a celor din noile servicii ; aceste generatii de politicieni needucate si prin legatura cu practica, cu viata reala lasa impresia unor tineri spilcuiti cunoscatori de limbi straine ; cineva spunea ca sunt fatalaii politicii , eu as spune ca sunt noii caini ai lui Pavlov al caror instinct politic primar poate fi lesne incitat daca le arati bani , mai ales bani europeni ; poti face ce vrei din ei … sunt contorsionistii politicii , se rasucesc si se sucesc fara sa aiba o minima mustrare de constiinta , de fapt cred ca nu au constiinta civica si patriotica, nu au o minima morala . In popor despre asemenea oameni care isi urmaresc doar interesul lor marunt si se sucesc ori de cate ori este cazul se spune ca sunt OAMENI CARE LING UNDE INAINTE AU SCUIPAT si se simt fooaaaarte confortabil cu asemenea isprava … Catzu e tatal lor , un pungas fara pereche , este nasul celor fara onoare , valori, principii si le pregateste smechereste un luuuung interimat in cazul in care va fi doborat. Si ar trebui sa fie doborat cu doua motiuni pe ordinea de zi , le va da si orban o mana de ajutor …Catzu si a batut joc de guvernarea unui an intreg facand din alegerea sa ca presedinte al partidului unicul obiectiv politic pentru tara ; merita inlaturat … fara sa i atribui vreun merit lui orban , din dezvaluirile sale reiese ca actualul premier e genul omului care musca mana celui care-l hraneste si incalca orice intelegeri pentru care a batut palma ; Orban si a luat-o pentru ca a meritat-o din plin … catzu si orban si barna si ciolos ar trebui sa dispara din politica , macar din prima linie , ca semn al insanatosirii noastre… provoaca atata greatza oamenii astia iar noi nu suntem producatori da lamai sa ne tratam cu limonada …asa cum a disparut basescu si udrea trebuie sa dispara toti neispravitii , sa nu-i lasam sa -si faca mendrele in politica pana la capat

    • Din pacate wudrea si basescu n-au disparut, dimpotriva…wudrea isi face blocuri, ghici unde?LA CLUJ.Cum poti construi ceva?Cu aprobare de la primarie. Cine-i primar?Alt pitic care se auto-lauda ca-i mare politician si fost nemaipomenit prim ministru…Basescu tace milc, zice el ca va vorbi dupa ce i se termina procesul in care e acuzat ca a fost colaborator al lu’ secu…Asta are un tupeu de zile mari,minte cu o seninatate de te lasa tzutz…tace milc pt ca i-au luat-o pe fiica-sa aia mare si au condamnat-o.Nu stiu care-i finalul, au pus-o dupa gratii?Probabil ca nu,de aia tace milc nea basescu, ca altfel ar i toata ziua la TV, ziare,radio si pe internet, da’ ii e frica sa nu o vada pe aia mare la pirnaie,mesele pe la care a cintat si inainte de ’89 si dupa, si-au luat mina de pe el,nu mai au nevoie, e inutil…woodrea si basescu au tinut legatura strins, crede cineva ca n-au tinut aproape si cu nea boc?Afacerile-s in”familie”, deci cind rareshel bogdanel latra din virfu buzelor rujate „echipa cistigatoare”, nu spune minciuni, clica CISTIGA, doar ca noi interpretam gresit, ne imaginam ca ei se referea ca ar cistiga cu politica lor gaunoasa, NU,nu in politica cistiga ei, ci prin posturile ocupate degeaba,posturi d pe urma carora profita ei,la greu…nu m-ar mira daca „echipa cistigatoare” nu-i includ si pe basescu si wudrea, o sa vedem in 2023-2024 daca n-au vreo revenire spectaciloasa…cu atitia”iesperti” in echipa asta a lor,unu’ si unu’, „iesperti” in de toate – primarie,finante(citzu cica), dat din gura de te acopera(basescu), etc, tara si bugetu’ e pe miini „mestesugite”,ei stiu din experienta anterioara cum sa scrie pe hirtie sa para legala impartirea si cum sa-si traga partea leului…Ia sa verifice cineva, citi bani ai nevoie sa incepi constructii de blocuri,cite aprobari ai nevoie, citi bani se pot lua de la stat, s.a.m.d., si-o sa ne crucim de ce mascarade ni se joaca…o sa cred ca n-am dreptate, cind osa-l vad pe rares, „frumushatza” mamii lui, botoxat…la organ nu-i ajuta botoxu, nici viagra, de aia se da el asa „dedicat” si bun de gura…cind nu are cu ce in pantaloni, trebuie sa compenseze cumva…sa vezi in 2-3 ani de n-am dreptate,nu stiu ce sa zic…am mai spus eu traznai prin 2001-2003 si uite ca s-a ajuns exact acolo unde tara asta n-ar trebui sa fie, merita cu adevarat mai mult…

    • Faina remarca despre USR-isti : „au trait din banii parintilor pana la intrarea in parlament”
      Dupa care au hotarat ca parintii lor pot „trai” si cu o pensie echivalenta cu pretul unui pranz saracacios la Viena.

  • io as mai astepta,… sa vad ce contine motivarea ccr.
    motiunile de cenzura…or fi usa de wc, insa numai daca te uiti la ele stind pe banca politicienilor, ca in cazul in care te uiti la ele stand pe tronul Constitutiei…s-ar putea sa fie putin diferita, situatia.
    un exemplu e chiar faptul ca, odata inceputa procedura unei motiuni…ea trebuie dusa la capat, …ccr spune asta, caz in care, cu toate ca…mai vedem noi care e treaba cu motiunea usrplus-aur dpdv constitutional, partidele care au initiat-o…si-au tras gloanetele care le aveau disponibile in sesiunea asta, deci…sa depuna alta motiune…ciuciu!
    ( deci, spre ex, in cazul in care usrplus-aur ar fi renuntat la motiunea actuala,…din diverse motive, si ar fi depus alta, care sa respecte la virgula intreaga procedura,…cum de altfel a si fost imbiat!:)), ea…ar fi fost neconstitutionala pe motiv ca…au depus deja una in aceasta sesiune!:)))). )

    cui ii pasa ca tu ai avut un glont in buzunar dar…ai ales sa-l arunci la gunoi?!:))

    io nu cred ca ‘motiunea’, in Constitutie, e dedinita ca fiind…’usa la wc’, io am impresia ca e extrem de dura procedura scrisa acolo si are…doua taisuri! ( daca…ultima! motiune votata, care e si prima initiata, nu trece, poa sa mi spuna si mie cineva de ce guvernul n-ar ramane pe pozitii? )

    politicienii isi fac tot felul de calcule, insa cele care conteaza, indiferent cit de dornici sa terfeleasca ccr s-au dovedit politicienii de-a lungul timpului, s-au dovedit a fi, in ultima instanta, cele rezultate din deciziile ccr.
    de ce oare ccr i-a obligat sa continuie cu urmatorul pas al procedurii motiunii?…ca daca motiunea era neconstitutionala…era asa si cu asta basta! uite ca… pasii aferenti procedurii sint implacabili, ei generind efecte! ( spre ex, cum ziceam, odata votata motiunea…semnatarii si au folosit dreptul de a initia o motiune )

    prin urmare eu consider ca mai importanta decit palavrageala politicienilor e vocea ccr.

    daca cea care conteaza ( sau…cea care si ea conteaza!:))) ) e motiunea usrplus-aur, iar ea nu trece, ce rezulta?
    ca aur, usrplus si psd si-au tras gloantele, toate. si pina la anu’…ciuciu gloante!
    insa…ce vom avem pe masa, in acest caz?!
    scor 1-1 :))
    adica guvernul si sta…si pleaca.
    din povestea asta se va iesi exclusiv printr o noua motiune de cenzura.
    insa asta inseamna ca pina cind ea va fi posibila, adica in viitoarea sesiune parlamentara, vom avea un guvern…pe genunchi!:)), interimar, insa cu un interimat…plictisitor de lung ( pentru unii :)) )

    in opinia mea ccr ii va da cu capul de toti peretii pe politicienii care au considerat ca… o motiune de cenzura initiata in parlamentul tarii e…”ușa stricată de la WC-ul gării”

  • Partidele caragialesti au o „doctrina”comuna cea a intereselor personale si de gasca Asta va rezulta si din urmatoarele prezente la vot doar a celor care au si ei anumite interese.Dupa fiecare rand de alegeri nu trece un an si se gasesc autointitulati formatori de opinii care ii dojenesc cu superioritate pe votanti ca nu au ales ce trebuie. Ati auzit vreodata un auto-inteligent din acesta sa spuna si ca trebuia ales cutare sau cutare din acesti toti o apa si-un pamant? Nici vorba ei o tin ca nu a votat boborul cum trebuie si a ales niste incompetenti in loc sa aleaga alti incompetenti. E si uite asa cel putin trei sferturi din votanti vor avea greata cand vor mai auzi de urne asa cum de altfel s-a intamplat in decembrie 2020.

  • Maestre, de cand, sau pentru ce ati devenit fan al lui „Citu-Mitu”?

  • Maestre ,lacrimile dvs pentru Catu sunt induiosatoare.Nu fiti trist,vine unul la fel ca el,nu se va schimba nimic.Sper sa nu plangeti si urma aluia.

  • Domnu’ Cristoiu,

    Va’ zica pica guvernu’ Cutu’ ?… wow!… si ramane cu el pe cap’ PNL-ul „echipa castigatoare” dupa ce l-au executat public pe Ludovic Orban?… hehehe!… Sa mai zica cineva ca ce vedem nu-i de-a dreptu’ circu’ lu’ Johannis!… 🙂

    PS. Nu fiti trist. Ca gradina e mare si-o sa gaseasca Johannis altu’ si mai „simpatic”… 🙂

    • Am senzatia ca domnul Cristoiu face tot ce poate sa-l salveze e catu. Intarita usr-ul impotriva aur si psd. Oare de ce ? Cei mai toxici indivizi din fruntea tarii au fost si sunt, base, catu, iohanis.Domnul Cristoiu, din motive ce nu le cunosc a sarit si sare constant in apararea acestora.Este adevarat ca mai „dribleaza” din cind in cind, sa nu se zica ca nu critica.

    • Am senzatia ca domnul Cristoiu face tot ce poate sa-l salveze e catu. Intarita usr-ul impotriva aur si psd. Oare de ce ? Cei mai toxici indivizi din fruntea tarii au fost si sunt, base, catu, iohanis.Domnul Cristoiu, din motive ce nu le cunosc a sarit si sare constant in apararea acestora.Este adevarat ca mai „dribleaza” din cind in cind, sa nu se zica ca nu critica.
      Cred ca este un curaj deosebit daca usr voteaza motiunea psd.In sensul ca accepta criticile si in viitor vor fii mai buni.

      • Am senzatia ca domnul Cristoiu face tot ce poate sa-l salveze e catu. Intarita usr-ul impotriva aur si psd. Oare de ce ? Cei mai toxici indivizi din fruntea tarii au fost si sunt, base, catu, iohanis.Domnul Cristoiu, din motive ce nu le cunosc a sarit si sare constant in apararea acestora.Este adevarat ca mai „dribleaza” din cind in cind, sa nu se zica ca nu critica.
        Cred ca este un curaj deosebit daca usr voteaza motiunea psd.In sensul ca accepta criticile si in viitor vor fii mai buni.
        Prin o astfel de abordare dovedesc ca sunt diferiti de partidele traditionale.

  • Nu e nici un secret ca betivul drogat si dator la banca straina, nu are ce cauta ca prim ministru.Deci va fi inlocuit,si-a indeplinit misiunea,acum e timpul de alt talmesh-balmesh, mai ales ca vin banii cica…sa vezi jaf la drumul mare cu banii asa zis dati de UE, de parca i-ar da de-a moaca, sau nu ar fi deja ai tai,da’ ma rog, scalimbaiala si teatrul ieftin ne-a adus pina aici sa credem ca strainu’ iti „da bani”…Doamne ce prostie…Ciolos si barna sint diversiunea,tot politicienii,indiferent de partid, merg la bauta impreuna, la nunta,la bitez, te miri unde, ba mai sint si cuscri unii, deci ca sa creada cineva ca fiecare partid e cu a masii, e o greseala, sint toti bot in bot, se pupa azi, se scuipa miine, poimiine o iau de la capat…Miza adevarata nu e sa-l dea pe drogatu’ betiv deoparte, aia e mascarada jucata pt popor, miza e la cine ajung banii si cite ministere sau alte shmenuri au reusit sa obtina hunii in perioada asta de haos generalizat.Repet ce-am spus de nenumarate ori, hunii nu pierd niciodata, ei sint ca lipitorile, te sug pina te omoara daca nu-i prinzi la timp sa-i smulgi din radacini, partea proasta e ca daca nu calci lipitoarea ca sa scapi de ea, se lipeste de altu’ si tot asa…herr ciolhanis are probleme mari, trebuie sa stringa surubu’ pt ca populatia refuza vaccinarea, aia e o problema pt el si UE, unde sa se mai duca vaccinurile si miliardele mutate de la stinga la dreapta, ne jucam cu uite pandemia, nu e pandemia, cucu, un’,doi,trei, la perete stai…parca-i joaca de copii timpiti…s-a ajuns la punctul a n-ai voe sa spui ceva pe impotriva despre vaccinuri, or ti se taie contul,or comentariu,s-a ajuns la un abuz pe fata,fara sa le mai pese de vreo consecinta. Aia e ingrijorator, ce ascund ei d efapt, de ce nu le pasa de consecinte?Au de gind sa scoata iar armata sa umble soldatii de nauci pe strazi?Nu anuntase herr ca „Pandelia s-a terminat”?Nu le-a scris atunci ca e normal s-o termine in MAi, ca vine vacanta, sa vezi din Septembrie ce-i loveste la cap din nou, si uite ca asa a fost, altceva n-au de facut decit sa latre la pandemie si despre pandemie, mai nou sa ne atraga atentia la ce basini mai striveste printre dinti piticul betiv si drogat. Herr se distreaza la greu, crede ca daca-i mut, nu exista consecinte.Iar cind vorbeste sa dea sfintii daca l-am auzit sa spuna ceva coerent, ieri spunea ceva de genul” la noi multi romani s-au vaccinat…pacat ca sint atit de putini…” tara asta e condusa de oligofreni, ca e un citzu schimbat, nu-i bai, e de asteptat, de 31 de ani doar asta vedem, termenul de garantie al politicianului in functie cheie e mic, s-a redus la luni, in curind va fi la nr de saptamini.Intrebarea si ingrijorarea e ce alt idiot va fi pus prim ministru, cit o sa stea si ala, 2 luni?3 saptamini jumate?Ce apuca sa faca si cum va da socoteala de ce a facut. Pina nu exista consecinte pt actiunile lor, nimeni, nici unul nu va di responsabil in adevaratul sens al cuvintului.Ce fac ei e doar o plimbareala si maimutzareala prin palatele tarii…m\niste tzaranoi puturosi cu balega pe calciie, au ajuns sa taie si sa spinzure….apropos…coana de la sectoru’ 1 cind va fi inlocuita? Nu urla PSD-u’ ca aduna semnaturi ca s-o dea deoparte pe tembela?Au uitat?Aia care au numarat voturile si-au spus ca DA voturile la sectorul 1 au fost fraudate, ce fac? Nu exista procedura de inlocuire a cuiva care sta abuziv in functie?Deci revin, pina nu exista consecinte, fiecare face ce vrea, abuz peste abuz….Sint multe de spus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *