Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cum a adus periculosul Omicron în țară chiar Guvernul României. Cu o cursă specială!

Un Comunicat de presă emis de Guvern duminică, 5 decembrie 2021, ne informează:

„Ca urmare a confirmării prezenței tulpinii Omicron în România, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, astăzi, de la ora 11.00, la sediul Guvernului, o întîlnire cu principalii responsabili ai gestionării pandemiei: ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, Adriana Pistol.”

Întîlnirea de lucru a durat patru ore. Televiziunile ne-au înfățișat din debutul întîlnirii cîteva secvențe cinematografice, dominate de acel aer ireal pe care-l au toate gesturile omenești făcute de dragul pozei. Astfel de secvențe se înregistrează și se difuzează cu huiet în cazul unor întîlniri internaționale cruciale. Participanții participă la o sesiune foto, cum se spune, își arată dinții unii altora, după care se înjură de mamă în limbaj diplomatic. În cazul întîlnirii de la Guvern, secvențele sînt cu atît mai jenante cu cît ele surprind niște persoane care se întîlnesc în ședințe în mod obișnuit și care, în consecință, n-au nevoie să fie imortalizate în timp ce se fac că lucrează.

Cu o zi înainte, sîmbătă, 4 decembrie 2021, un Comunicat de presă venit tot de la Guvern, informa opinia publică din țară și din străinătate de convocarea întîlnirii și, mai ales, de motivul convocării:

„Ca urmare a confirmării prezenței tulpinii Omicron în România, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, mîine, de la ora 11.00, la sediul Guvernului, o întîlnire de lucru cu principalii responsabili ai gestionării pandemiei: ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, Adriana Pistol.”

Cu acest prilej, premierul Nicolae Ciucă ținea să ne asigure:

„După consultarea cu specialiștii din domeniul sănătății și al situațiilor de urgență, voi dispune măsurile care se impun. Nicio clipă nu trebuie pierdută, niciun efort irosit pentru a proteja țara noastră de o evoluție nedorită”

Atît însemnările lui Nicolae Ciucă, premier al României, cît și textele celor două Comunicate lasă impresia unei acțiuni provocate de un eveniment înfricoșător.
Un eveniment care dacă nu se iau imediat măsuri, riscă să producă un dezastru.
Evenimentul cu pricina e menționat de cele două Comunicate:
În România s-a confirmat prezența tulpinii Omicron.

Din cîte se știe, după anunțul făcut de autoritățile din Africa de Sud privind ivirea pe teritoriul acestei țări a unei noi tulpini a virusului, țările europene au intrat în stare de alertă. Deși de la ivirea primelor cazuri în Africa de Sud (18 noiembrie 2021) au trecut două săptămîni, nici în Africa de Sud și nici în țările în care Perfidul virus de tip nou – Omicron – a ajuns, nu s-a produs nici o dovadă că e mai periculos decît tulpinile anterioare, totuși Europa s-a baricadat cum n-a făcut-o nici măcar în primăvara lui 2020, cînd s-au ivit primele cazuri în China. Deși disproporțiile dintre ce se știe pînă acum despre Noua tulpină și isteria occidentală ridică multe semne de întrebare, să admitem totuși, că și-n Occident e valabilă învățătura cu suflatul în iaurt. Să-i înțelegem, așadar, pe occidentali cînd au suspendat orice aterizare de cursă aeriană venită din Africa de Sud. Cu toate acestea, în cîteva țări europene au fost semnalate cazuri (e drept puține) de infectări cu Omicron. Aceste cazuri s-au ivit fără știința Autorităților. Fie că e vorba de cetățeni veniți, înainte de suspendarea zborurilor, fie de cetățeni care au ajuns pe alte căi din Africa de Sud sau din alte țări după ce-au fost în Africa de Sud.

De precizat că măsurile de baricadare au fost luate înainte de ivirea cazurilor.
La noi, aceste măsuri au fost luate după ivirea a două cazuri.

Dacă ar fi să credem pozițiilor oficiale apariția celor două cazuri a luat Guvernul prin surprindere. De existența lor s-a aflat sîmbătă, 4 decembrie 2021. Și tot sîmbătă, de cum a aflat, premierul a convocat întîlnirea.
Care întîlnire s-a soldat cu luarea unor măsuri drastice împotriva pătrunderii Omicron din exterior.

După reuniunea de la Victoria, a avut loc o conferință de presă. În chip ciudat, deși Alexandru Rafila, ministru Sănătății, e epidemiolog, la conferință a participat și șeful DSU Raed Arafat. Deși pînă mai ieri, ministrul PSD anunța că ministerul Sănătății va prelua Comunicarea în chestiunea Pandemiei, duminică, Alexandru Rafila, ministru, a trebuit să împartă comunicarea cu un secretar de stat de la Interne, pe numele său Raed Arafat. Se vede limpede că umflarea în pene a lui Alexandru Rafila s-a dezumflat ca o bășică împunsă cu acul. Raed Arafat a ocupat în chip abuziv pe podiumul mediatic și nu-l va lăsa nici mort.

Așa s-a creat un moment jenant:
Deși Alexandru Rafila e ministrul Sănătății și astfel singurul îndreptățit să comunice românilor măsurile de restricție, despre ele a vorbit și șeful Pompierilor care dau primul ajutor, Raed Arafat.

Nici intervențiile celor doi, nici comunicatele privind întîlnirea n-au răspuns unei întrebări legitime:
Cum a pătruns Omicron în România?
Au descoperit autoritățile prin testare, după simptomele specifice infectării, cetățeni despre care n-au știut că au fost în Africa de Sud?
Așa s-ar crede judecînd după tărăboiul care definește întîlnirea de duminică.

Cetățenii infectați cu Omicon sînt doi – unul din Brașov și unul din Vaslui.
Cum au adus ei în România periculosul virus Omicron, împotriva căruia țările europene s-au baricadat interzicînd cursele din Africa de Sud?
Foarte simplu.
Cei doi se numără printre românii aduși pe 30 noiembrie 2021 în sunete sărbătorești de fanfară, din Africa de Sud cu o cursă Tarom special trimisă de Guvern.

Așadar, în toate țările europene, Guvernele s-au dat peste cap să nu ajungă în țările lor, pe calea aerului, periculosul Omicron.
În România, Guvernul s-a dat peste cap să aducă în țară periculosul Omicon.

Cei din Africa de Sud au aterizat pe 30 noiembrie 2021 pe aeroportul Otopeni.
Din partea Guvernului le-a făcut primirea sărbătorească Raed Arafat.
Cum veneau dintr-o țară considerată ca unul dintre cele mai periculoase locuri din lume prin ivirea Omicron, ar fi fost normal ca toți călătorii să fie ținuți în carantină la București.
Abia după ce le ieșeau rezultatele negative, puteau pleca spre casă.
Guvernul României le-a dat drumul să plece acasă, în țară. Cum să-i carantineze pe sărbătoriți?
Și-au descoperit că sînt purtătorii periculosului virus abia peste patru zile.

Speriat că în acest timp necarantinații au răspîndit virusul Nicolae Ciucă a convocat o reuniune de urgență.
După ce cotcodăcise atîta c-a sărit în ajutorul sărmanilor din Africa de Sud, cum să-și permită Nicolae Ciucă să-i vîre în carantină?!
Se ducea dracului tot efortul cotcodăcitului.

Nicolae Ciucă a lăsat impresia sîmbătă c-a aflat o veste la care nu se aștepta.
Drept pentru care a convocat întîlnirea de a doua zi.
De ce n-a convocat-o sîmbătă dacă, vorba lui, „nici o clipă nu trebuia pierdută”?
Pentru că a convoca o reuniune de lucru duminica în zi de odihnă, dă bine la imagine.
Un premier care, spre deosebire de Dumnezeu, nu cunoaște odihna zilei a șaptea.

Convocarea duminică nu era suficientă pentru efectul dorit al cotcodăcitului.
Pentru ca reuniunea să devină eveniment mediatic, pe lîngă cei trei, anunțați sîmbătă, au mai fost convocați și ministrul de Interne și ministrul Apărării.
În cazul celui de la Interne mai avem o explicație.
Virusului îi trebuie administrate niște bulane milițienești pe spinare.
Dar cel de la Apărare?
Vasile Dîncu ce să facă împotriva virusului?
Cum ce să facă?
Să-l vîneze cu avioanele F-16, cumpărate pe bani grei.
Mai ales că acestea nu zboară.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Cum a adus periculosul Omicron în țară chiar Guvernul României. Cu o cursă specială!”

  • În cazul de un virus nou sau variantă extrem de diferită, cu tecnologia nou vaccinuri noi se pot prepara și aproba pentru public chiar în trei luni. Eu cel puțin mulțumesc la Dumnezeu pentru capitalism și vaccinurile astea noi. Nu e nevoie de măsuri in afară de vaccinuri să fie dislonibil. Spitalurile tot să se umple cu 90% nevaccinati ca acuma, pana rămân doar cei vaccinați care au supraviețuit, si ce nevaccinați care au supraviețuit. Ministrul de sănătate nu are responsabilitate pentru sănătatea mea. Eu am această responsabilitate.

  • Mark these words: blessing in disguise.

  • Probabil România va fi izolată pe chestia vaccinărilor întârziate.

  • 1.’Olanda: Toți cei 14 pasageri întorși din Africa de Sud depistați cu varianta Omicron erau vaccinați anti-Covid’ ( stire hotnews ro)
    2. ‘Cei care vin din alte ţări, dar din spaţiul UE, vor continua să prezinte, ca şi până în prezent, certificatul verde care să ateste vaccinarea, trecerea prin boală în ultimele 180 de zile sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR, obţinut cu cel mult 72 de ore înaintea călătoriei.’ ( stiripesurse ro )
    ________________________________________
    din 1 si 2 rezulta ca in Romania sint acceptati bolnavii cu varianta omicron a virusului, dar care sint vaccinati si vin din spatiul UE.
    intrebari: stie cineva care e diferenta dintre bolnavii cu varianta omicron care vin in Ro din afara UE
    si bolnavii cu varianta omicron care vin in Ro din interiorul UE?!

    stie cineva care e diferenta dintre bolnavii cu varianta omicron, vaccinati, care intra in tara si care imprastie… ca la balamuc!, omicronul, pe teritoriul patriei
    si bolnavii nevaccinati, care n-au sansa asta mareata?

    stie cineva de ce, pina nu se stie exact care e faza cu varianta omicron, toti cei care intra in tara, vaccinati sau nevaccinati, nu sint obligati sa aiba test pcr recent si, in plus, sa intre direct in carantina?
    bineinteles ca varianta omicron poate fi un soi de apa de ploaie, comparativ cu celelalte vaiante ale sars cov 2, insa avand in vedere ca vremurile astea sint vremurile Marii Revolutii, niciodata nu stii de unde sare iepurele.

    avand in vedere…asta: „Japonia, unul dintre statele G7, interzice intrarea în țară a tuturor străinilor, începând de marți, pentru a evita riscul răspândirii noii tulpini pe teritoriul său, a anunțat luni premierul japonez, potrivit The Guardian.” ( data: 29.11.2021 ),
    ce rezulta e ca japonezii sint timpiti?
    daca nu, atunci cum sint?!

    • oare nevaccinatii care intra in tara, si care trebuie sa se testeze obligatoriu, nu cumva sint discriminati, pe motiv ca acestora nu prea li se ofera sansa sa i imbolnaveasca si pe altii, odata intrati in tara?

      • …oare cei care imprastie boala tre sa fie doar cei vaccinati?, ca asa rezulta.
        oare de ce…doar ei tre sa fie?! , influenteaza cumva, vaccinul, felul in care ar putea reactiona virusul?
        intrebarea se pare ca e chiar de luat in seama: de ce vaccinatii au dreptul sa imprastie varianta omicron, iar nevaccinatii n au acest drept?

  • Aducerea Omicronului cu avionul in Romania si mosirea acestuia in sedinta de guvern seamana cu un obicei mai vechi romanesc „mersul cu capra” culmea, adusa tot din Africa! 😆 😉 🙄
    RA ori n-are limite, ori nu pricepe ca DSU nu-i stat in stat!

  • Daca nu convoca întâlnirea,despre ce vorbeam ? Specialiștii in toate(de la bomba nucleara,călătorii pe Marte,la microbiologie și virusologie) au cuvântul ! Penibil !

  • La noi nu se iau masurile,ci MASURLE,dupa pronuntia administratorilor pandemiei. Care masuri,ca nu s-a anuntat nimic la noi,iar cele vechi sunt respectate de poate 30% din populatie.Nu se stie ceva concret despre Omicron dar toti specialistii in dat in bobi sunt disperati.Lasa ca o sa vedem toti ce va fi dupa trecerea sarbatorilor si a sute de mii de „turisti” prin tara.Iar o sa se vaite tutarii ca nu se respecta regulille ca de altfel mai mereu si suntem primii la prostii.

  • Inainte de orice, doresc multa sanatate, fericire, sa aiba parte de bucurii toti copiii daca s-ar putea asa ceva. De Mos NIcolae toti copiii ar trebui sa primeasca un dar, oricit de mic ar fi, sigur ar aduce un zimbet pe mutritza si o tresarire in inimioara aia mica….Din pacate la noi in tara multi copilasi vor merge la culcare cu burtica goala, unii in frig, altii chinuiti numai ei stiu cum.In schimb reclamele care se dau la TV, azi am vazut una pe Aleph news unde un baietel isi dorea doua saptamini in MAldive ca sa petreaca mai mult timp cu parintii…Doar ca n-am spart monitoru’ cind vad atita fandoseala si prosteala de cacatul, cacatului. Nu spune nimeni insa, nimeni, nici pis de nimic, absolut nimic organizat asa incit fiecare copil din tara asta sa se bucure de Mos Nicolae. O ciocolata sau un pachet de biscuiti pe care l-ar putea primi fiecare copil roman, inseamna mai mult decit orice exercitiu de imagine cu care ne ingretzoseaza inestimatii politicieni, astia care apar la TV cu ifose peste ifose si se sprijina de pupitre ca sa poata vorbi in microfon, altfel ar da jos pupitrul cu burta cu care a iesit la inaintare.De burti grase ce au, nici cameramanii nu mai stiu cum sa-i incadreze in imagini, de oriunde apar politicienii astia, intii le vezi burta, apoi ce-a mai ramas din ei….Deci de copiii din Romania se ocupa cineva?S-a alocat vreun buget astfel incit primariile, bisericile sa se asigure ca nu exista nici un prichindel fara un mic cadou, o masa calda, o hainuta, o jucarie, prajiturica, ceva, orice e mai mult decit nimic.S-a ocupat cineva????As vrea sa am un raspuns la intrebarea asta.
    Sigur raspunsul va veni la Pastele Cailor, primu’ ministru si ministrii inflacarati de situatia „epizdologica”sint ocupati cu trasu’ mitzei de coada…cel putin asta se lasa la vedere….realitatea e ca cineva in Europa vrea musai armata pe strazi si nu stie cum s-o faca. In unele tari sub pretext de extermirare a virusului, nu se mai stie care tulpina, se vrea vaccinare obligatorie, altfel de paste pedeapsa in euro, sau o sa se ajunga la inchisoare si cine mai stie ce alta nebunie de legat. Oamenii s-au staurat si-au inceput sa faca jocul acelor nebuni, au iesit in strada, deci e mai usor pt autoritati sa justifice scoaterea armatei pe trotuare. La noi s-a inceput cu binisorul, se pregatesc, lumea are nervii intinsi la maxim, asa ca trebuie gasit momentul ala perfect si armata trebuie sa fie pregatita sa faca fata.Alta explicatie poate da cineva? Poate da dom jeneral cu 4 stele, o explicatie logica la toata harababura asta?E asa o izmeneala toata situatia, ca-ti vine sa versi. Au sarit repede sa aduca din vacanta,cu avion special, niste timpiti care au plecat in MAroc in vacanta. Ei nu stiu ca inca nu s-a terminat cu mascarada covid?Ce pizda mamii lor au cautat in Maroc?Acasa nu le e bine?Sub pretext egoist ca fiecare trebuie sa-si traiasca viata, unii umbla handra-landra la distractie, iar altii cind au nevoie reala de sprijin prin ambasada sau guvern, nu-i baga nimeni in seama. S-a miscat haita de politicieni, la fel de repede, in situatii grave ca luare de ostatici, comandant de nava mort pe nava, disparitie de copii, fete traficate?NU? DE CE? Hai s-o luam cu situatii si mai simple: s-au ocupat nea politicienii de hotii care sparg casele nesupravegheate?De doi ani au pus restrictii in asa fel incit virstnicii n-au reusit sa ajunga acolo unde bunicii lor le-au lasat cite o casuta, din paianta, dar casuta aia din paianta e a cuiva, nu a nimanui si nici un hot n-are dreptul sa intre sa-ti fure macatul de pe pat, sau covorul de pe perete,nimeni n-are voie sa faca asa ceva. De astia se ocupa asa zisele autoritati?NU,nu e de „competenta” lor.Atunci de-a cui competenta e?????Sedinta lor de azi e un fel de „ne-am adunat ca sa vorbim discutii”, asta era gluma care se facea inainte de’89 pe seama sedintelor de partid. Azi e mai ceva ca sedintele PCR, mult mai sinistru, mult mai perfid. Ce cauta internele si apararea nationala la o sedinta intre doftori?O sa vedeti ca am dreptate: se vrea armata pe strazi si pina acum oamenii au stat cuminti. Asa ca toti din UE trebuie sa enerveze oamenii sa-i scoata in strada, apoi dictatura militara se va vedea in secunde. Cum si-au permis sa dea stari de urgenta, alerta, totul bazat pe o mare minciuna, asa si cu ce urmeaza. Trebuie iesit din troaca asta UE, ce n-a reusit adolf o sa reuseasca o prostaloaica ca ursula von der lindic, orice nenorocire incepe cu un prost pus in virf, care, trebuie sa mearga inainte indiferent de consecite. Aparentele inseala, UE-ul e o adunatura de ratati si incompetenti cu probleme serioase de intelect si etica.De doi ani o lalaie cu o minciuna si intre timp ei merg inainte cu ce viseaza noaptea. Daca-i lua covidu’ prin surprindere, pe ai nostri, sau pe talimbii din vest, era prapad pe bune, vai si amar de oamenii de rind, asa ca nu i-a luat nimic pe neasteptate, ba dimpotriva, mai rar asa o coordonare la nivel international, fara precedent as zice. In toate tarile scenariul a fost aplicat prompt, aceleasi masuri, aceleasi amenintari, aceleasi gargari si avertismente de apocalipsa, culmea e ca se dadeau acelesi cifre de imbolnaviti,(culmea nu?), indiferent de zona si indiferent de nr de locuitori ai ratii respective. Asta nu a atras atentia nimanui, pt ca nu multi au observat teatrul ieftin.Apoi au inceput cu aruncatul miliardelor pe de toate,intr-un an s-a ajuns la trilioane, iar nea caisa ala de la Pfizer da asigurari ca vaccinu’ lui e cel mai sigur si cel mai testat produs vreodata pe Pamint….ma sa fie, ma sa fie….TESTAT PE MILIOANE DE FRAIERI care au avut incredere in minciunile gogonate, iar acum cind nu-i mai crede nimeni, nicaieri prin lume, doar reporterii pe la TV sau radio le mai conta in struna si mentin o stare de agitatie. Aici unde traiesc in prezent, la radio nu e zi, nu e zi sa nu auzi o anume reportera cum anunta ca „nimeni n-o sa scape de vaccin, nimeni, va promit”….nici nu mai ascult la isterica aia platita sa latre la stele, e clar ca au un plan pe care asteapta sa-l puna in aplicare sub pretext de virus cu tulpina schimbata, daca pina acum tulpinile erau de 4, 20, 48, 62, 89, sau 99,029 de ori mai periculoase, acum o sa zica de omicron ca-i de 168,48382176(9) de ori mai periculos, ca daca nu puneau „perioada 9” lumea s-ar fi indoit de parshivitatea noii tulpini, da’ incidenta a scazut ,da’ stai „pa”faza ca vine Ianuarie si creste din nou,iese armata apoi prin Februarie o sa stea toata lumea in casa ca e ger si-i mai apuca prin Martie ca vine primavara…Daca prostalaii astia din politica ar avea magar un miligram de creier, ar spune stop nebuniei asteia si s-ar ocupa de lucrurile reale, necesare,sa-i dea in pizda masii pe straini ca nu-s buni la nimic, nici unii, de nicio culoare, si sa ne organizam cu cap si coada, sa refacem ce s-a distrus prosteste. In timp ce altii sint pusi pe treaba pt tarile lor, ai nostri nu mai stiu cum sa se ploconeasca,mai nou le e greu sa se mai aplece de burti, parca ti-e frica sa nu-i vezi cum se fac si mai de cacao cazind in nas, iar herr, putoarea nationala nr 1 renunta temporar la golf ca e vreme rea si se reorienteaza spre pirtiile de schi sau tarile calde….indata il vezi bronzat si nu de la becu’ din vila de la Snagov, garantat asta.Aaaa, era sa uit: rafila e intimidat de harap. I-am vazut in interviuri, nu e nici unu; confortabil cu celalalt, dimpotriva. Rafila e incomod pt cacarafat, in plus rafila vrea sa faca pe domnu’ si profesionistu’.MARE GRESEALA, MARE DE TOT. Cu Harap Alb nu te intorci cu spatele si nu-l lasi singur nici pt o fractiune de secunda. Daca e vreo gilceava intre ei, cum spun reporterii, cacarafat cistiga detasat pt ca e tupeist, arogant, speculeaza punctele slabe ale adversarului. Rafilla trebuia sa-l demita pe loc, fara scrupule si fara drept de replica. Cu cit o lungeste mai mult, cu atit pierde mai mult teren si va parea inutil acolo la minister. Intre cacarafat si rafila, cacarafat e dispus s-o tina pe minciuna cit o fi, si daca-i dovedesti ca minte, el o va tine pe-a lui,te omoara cu zile si tot pe-a lui o s-o tina,or rafila stie ca virusu’ parshiv si obraznic, numai virus criminal nu e, asa ca e intre ciocan si nicovala. Rafila ar vrea el sa inceteze mascarada, da’ si-i pune in cap pe nebunii din UE,pe jucatoru’ de 18 gauri si pe multiplu’ cacarafat (ar fi interesant de stiut cite limbi vorbeste nea cacarafat asta si pe unde umbla…in interes de serviciu, bineinteles….pt binele patriei…care-o fi aia).Deci intr-o luna o sa ne lamurim daca „scenariul” va tine sau nu, coana von der lindic, cretina aia care cica-i doftor,e la faza de miorlaituri ca sa-i convinga pe toti sa „discute” zice ea, „sa se gindeasca”, etc, doar ca semnele incep sa fie vizibile din surse diferite – uite-l pe al nostru colonel indrumator, coordinator, mare scuula, sfatuitor, putzache Valerica Ghiorghitzi care nu mai stie cum sa se faca auzit ba cu vaccinu’, ba cu certificatu’ covid,verde cum masa ii zice. Nu stie sa explice multe despre nimic, da’ trebuie sa-i dea cineva nota mare la determinarea cu care apare si e din ce in ce mai convins de ce spune. Culmea e ca se straduieste saracu’ sa se convinga pe el ca e adevarat ce spune, or in conditiile astea, nu stiu de ce se asteapta ca populatia sa puna botu’ la minunile care-i ies pe plisc. Inca ceva, am observat, nu cu placere, ca majoritatea doftoreilor astora care tot apar la TV, pe ALeph, mediafax, pe unde e rost de tralala pe sticla, nici unul, absolut nici unul nu da dovada de o logica clara, far dus-intors.Ei spun una, apoi s econtrazic singuri.Logica lor e de rahat. Nu mai spun felul cum vorbesc toti, nu ma mai umfla risul, ma enerveaza, ma apuca burta si trebuie sa fug la baie cind ii aud cu linguseli si schelalaieli blajine…marele doftor jurma,mama, mama ce do-re-mi-uri scoate, apoi marele specialist gabriel diaconu, de la psihiatru fara valoare, a ajuns expert in virusi si vaccinuri, se imbraca mai ceva la Freud, joca pe domnu’ doftor de merita premiul”Zmeurica” si la fel, scoate niste triluri”logice” dupa mintea lui de vomiti efectiv, apoi doctorelu’ Tzicu, din anestezist e si asta expert in virusi diabolici si scoate si asta niste fonfaieli de zile mari…stau si ma intreb daca „iespertii” astia care m-au dat pe spate cu „iespertiza” lor, or repeta in fata oglinzii toate bilbiielile alea pe care le recita agitati si importanti. BAI, AVEM MINISTRU LA SANATATE. LASATI-L SA INCERCE MACAR SA-SI FACA DATORIA. Daca si asta e cu interese ascunse, interese personale sau de grup, apai ne-a luat pizda masii, da’ pina la proba contrarie, LASATI-L SA INCERCE MACAR SA FACA CEVA. Primul lucru doctore Rafila: CONCEDIAZA-L PE CACARAFAT. AFARA CU EL.SA NU-l MAI VAD LA TV, SA NU MAI AUD DE LE> SA STEA SA-SI ORGANIZEZE POMPIERII.CLAR? Aia e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *