Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Cum a ajuns Carmen Iohannis la școală

Regulile de distanțare socială au dispărut în momentul în care au ajuns la școală elevii de clasa a XI-a. La Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” a fost îmbulzeală în adevăratul sens al cuvântului la intrarea în curtea școlii. Dacă până atunci au fost prezenți afară și directorul Gabriel Negrea, dar și angajați ai instituției care au coordonat mișcarea elevilor, la cei mari parcă n-a mai existat nimeni.

După intrarea acestora în clasă, în jurul orei 10.30 și-a făcut apariția și prima doamnă, Carmen Iohannis, care predă engleză la acest colegiu și este dirigintă la clasa a XI-a E. De data aceasta nu s-a oprit la declarații, însă elevii ei au asigurat că vor păstra tradiția unui selfie, cu respectarea măsurilor de siguranță.

(Preluare din Turnul Sfatului unde găsiți detalii despre mai multe școli din Sibiu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii