După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Cum a făcut presa noastră un eveniment național din curățenia în Cișmigiu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cum a făcut presa noastră un eveniment național din curățenia în Cișmigiu”

  • Maestre, nu e crestineste sa-ti faci cruce cu mana stanga. In loc sa denumiti rubrica „lmi fac cruce cu ambele maini” va propun „Imi fac cruce si cu limba in cerul gurii”. Apoi, nu aveti dreptate ca presa romana nu e ironica. E ironica la modul superlativ, adica e atat de subtila, incat nu se prinde nimeni. „Nicusor Dan a mers cu 40 de angajati in Cismigiu…” Nu vedeti aluzia? Cum nu? Nu va amintiti de 1001 de nopti? Ali Baba si cei 40 de hoti?