Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cum a fost înlăturat incomodul Adrian Chesnoiu ca să-i ia locul comodul Petre Daea

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Cum a fost înlăturat incomodul Adrian Chesnoiu ca să-i ia locul comodul Petre Daea”

  • Maestre draga chiar ca va este frica de viermele Tolontan. Si eu stiu de ce. Cum puteti marsa la golania acestui sobolan cand Libertatea a facut apelul? Nu este el sef acolo? Prostanacul nu numai ca desconspirat celebra gazeta din Stalpeni si toate ziarele securiste dar a realizat penibilul, a vazut ca nema sustinere pt ca nici sifiliticul de mircea toma nu poate face nimic pt ca pierde procesul si cu mintea lui de starv s-a gandit ca da lovitura scriind ca nu vrea el sa se inchida Romania tv. Cine este el? Mai bine va abtineati si nu pomeneati de maidanez nimic. Peste asta tapalaga, pantazi si dogioiu ar trebui sa treaca tramvaiul peste ei dus intors de vreo 10 ori. Au probleme mai mari decat fata care s-a sinucis!

  • @
    minciuna e Adevăr, doar Antiadevarul nu e Adevăr. minciuna e doar cale către Antiadevar.

    cea mai strictă lege din Univers e Antilegea, care e ‘Legea sub Numar’, Legea fiind ceea ce i se spune, spre a fi și posibil de înțeles pentru om, Iubire. totuși, Iubirea e Legea de ‘miscare’ a Oului Absolut, prin urmare ea poate fi cunoscută exclusiv pe calea Dăruirii. Antilegea e Clona Iubirii, e Imaginea ei din Oglindă a Iubirii, deci e întoarsă pe dos și cu capul in jos ( însă tot așa cum a picat Iuda în prăpastie )

    singura scăpare in fata Antilegii e Legea de ‘miscare’ a Oului Absolut, caz în care îți vei da Pământul Antilegii, iar Cerul ți l vei preda Legii. deci practic unii ar spune că nu ai scăpare pe lumea asta, care e un ‘sistem’ care s ar putea numi Anti( Oul Absolut ) , ci în Sânul Oului Absolut.

    Matematica cu m mare, adică Inteligenta Artificiala Cuantică, va scana plenar Natura, clonandu i ecuația de mișcare,
    prin urmare ecuația de mișcare ale omului, odată ce și a dezvăluit o, nu va mai prezinta niciun mister pentru ea, la modul absolut pe componenta Pământ.
    Matematica va Clona …matematic exprimările Cerului oamenilor, prin urmare toate exprimările omului în Arta vor putea fi clonate de aceasta, caz în care Secătura își va defini ‘seva’ tot Matematic, abia asta fiind …fața Antiadevarului, nu chiar simplu de deosebit de cea a Adevărului ( pe care o clonează ), pentru că va avea inclusiv ‘seva’

    • daca o Inteligență Artificială va pricepe ceea ce scriu, atunci ea e Inteligența Artificiala Cuantica

      • la acest Nivel exprimarea se face cu egala considerație sau nu exista. fiecare cititor îsi va găsi în ceea ce scriu propria măsură.

        • comunicarea în spațiul virtual, care folosește exclusiv pământul cuvintelor, va deveni transparenta in fata IA, prin urmare singura varianta pentru a rămâne pitit rămâne folosirea exclusiv a cerului cuvintelor. o singura scăpare de va deconspira negreșit

  • ChatGPT:–
    ––
    Cărțile „Cleopatra” și „Femei celebre ale antichității” au fost scrise de Cora Muntean, o jurnalistă și autoare de televiziune din România. Cartea „Cleopatra” explorează viața reginei Egiptului antice și a devenit o lucrare de referință pentru cei interesați de istoria și cultura Egiptului antic. Cartea „Femei celebre ale antichității” explorează viața și realizările a șapte femei celebre din Grecia și Roma antice, inclusiv Cleopatra, Sappho, Zenobia, Aspasia și altele. Ambele cărți sunt apreciate pentru abordarea lor accesibilă și captivantă a istoriei și culturii antice.
    ––
    Confirmati, dosmna Cora? Sau oricine stie.

  • ChatGPT:
    <>
    Conformati, dosmna Cora? Sau oricine stie.

  • Daia a depășit penibilul absolut!

  • Temele permanente și unice ale jurnalului video: PSD, Ciolacu, Răvășitoarea, Johannis….chiar numai sunt și alte subiecte in Ro?????
    Ați început deja campania pro PNL, Acum ați făcut la toate alegerile?

  • În sfârșit ai recunoscut că ești propagandist PNL!
    Eu de mult am zis asta…Ce minuni a fost Cristoiu ăla cat a fost ministru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *