Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în anul care a trecut, continuăm împreună! Vă dorim sănătate, fericire și noroc. La mulți ani! Echipa cristoiublog

Cum a incitat Klaus Iohannis la ură împotriva PSD


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cum a incitat Klaus Iohannis la ură împotriva PSD”

  • Cum poate să spună Marcela Feraru,americanii au părăsit Europa?Dinpotrivă,aici în Germania,în Wiesbaden,Rammstein,e plin de ei!Nu vor pleca niciodată!Va fii dezastru dacă va câștiga Macron.Agenda merge foarte bine.Oamenii “au pus botul” cu succes.Distracție plăcută la dictatură,lipsa drepturilor omului.

  • Relaxarea- pisica se joaca cu soarecele. Situatie calma, incidenta mica sub 1,5%, nu este nici o problema, introducem cerificatul de vaccinare, nu este nici o problema, dar din 15 ianuarie marim cum vrem cazurile pozitive. Se introduce obligativitatea vaccinarii, angajati, apoi elevi. Totul va merge bine