Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Cum a intrat presa română din fandacsie în ipohondrie

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Cum a intrat presa română din fandacsie în ipohondrie”

 • Am urmărit și editorialul dumneavoastră în legătură cu presa bolnăvicioasă din vremea lui Caragiale ! Întotdeauna presa a fost influențată de literattra vremii ,așa cum presa din comunism a fost influențată de creațiile literare ale marilor clasici ruși care au exagerat calitățile conducătorilor lor ,prea puternicii țari, în mod voit ,pentru a proslăvi măreața Rusie !Ai noștri ziariști de astăzi nici măcar la prestigiul României în lume nu se mai gândesc și copiază automat știrile, fără să mai judece de fel de unde vin tot felul

  de vești

  catastrofale de care se folosesc pentru a fi băgați
  În seamă si pentru ca cei ce ii plătesc și fac parte din staful politic să se asigure că țin populația sub control ca pe niște biete oi duse la păscut pe un câmp arid din deșert !

 • ‘Dacă Europa nu controlează inflaţia, criza energetică se va transforma într-una socială şi politică’

  e vorba despre o criza fundamentala a sistemelor sociale,
  deci nu e vorba despre o criza politica,
  ci despre o criza a sistemului politic, iar asta e cu totul si cu totul alta treaba

 • Invitațiile se dau pentru a se estima – deci, cu aproximație – câte chiftele se comandă. La orice sindrofie pot veni și persoane interesate care nu au invitație. Dacă se consideră că nu se produce busculadă pe chiftele, sunt lăsate în mod discret și persoane care nu au invitație. Cu atât mai mult cu cât locația din discuție, Clubul Diplomaților, nu este o locație instituțională, ci un RESTAURANT cu grădină, havuzuri, terasă și piscină, unde au loc și nunți, și botezuri. Iar Costin Georgescu și-a dat măsura capacității atinse vreodată de el în funcțiile înalte din serviciile românești. Vai de capul nostru! De cine am ajuns să fim reprezentați! De niște hahalere frustrate până-n rărunchi! Așa reprezentanți, așa reprezentați! Ne merităm soarta. Gâdea și ai lui sunt actori plătiți pentru rolurile jucate. Au mulți pelicani privitori care-și umplu gușa cu tot ce le aruncă aceștia!

 • Domnule Ion Cristoiu
  Se vorbeste de „separarea puterilor in stat”.
  Cele 3 puteri ale statului sunt legislativa executiva si judecatoreasca.
  Se vorbeste si de a patra putere in stat,presa,mass-media sau mijloacele de informare in masa,aici intra tot,de la hartie pana la internet.
  Pana relativ recent,aceasta putere apartinea,serviciilor de informatii,spinonilor,documentati istoric si stiintific de acum cel putin 2500 ani,exista in Biblia Razboiului sau Arta Razboiului Sun Tzu,un „manual de utilizare” al aceste „arme” respectiv informatia.Din ce am mai citit,prima organizatie „oculta” a fost fratia sarpelui.
  Acum,in anul 2022 dupa Hristos,aceasta putere,respectiv Informatia a fost transferata catre Presa,de niste zeci daca nu sute de ani,1776,1789,revolutiile din colonii sau cea franceza,deja „fenomenul” are vreo 250 ani.
  Aici se poate regasi si „Cum a intrat presa română din fandacsie în ipohondrie”,nu e vorba doar de presa romaneasca,ci de mass-media in general.
  Doar ca mai nou,ca si INFORMATIE,Element De Noutate,se intampla ceva Cu Adevarat Interesant.
  Dupa separarea puterilor in stat,are loc Fenomenul De Separare A Oamenilor De Stat.
  Adica Oamenii se „rup”,se desprind,se izoleaza,”pleaca” de langa structurile de putere existente.
  Cuvantul Emanicipare nu suna bine,are o nuanta elitista,acest Fenomen ma gandesc,se poate numi Evoutie Spirituala.
  Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
  Valentin-Ionut Constantinescu

  • ghicitorii au evoluat de a lungul anotimpurilor.

   pe vremuri informatiile erau cautate la cei care se dovedeau competenti in informatii,
   acestia fiind ghicitorii, aia care ghiceau viitorul, care talmaceau vise, care te informau despre viitorul mai indepartat sau mai apropiat.

   ghicitul n a ‘murit’, a renascut din Cenusa Babilonului.
   informatiile au avut mereu la indemana presa, fie ea si una difuzata din gura in gura.
   atunci cind presa a fost folosita pentru a genera informatii, nu pentru a difuza informatii, s a manifestat ‘noul ghicit in viitor’, ‘ghicitul Matematic’

   informatiile despre Viitor au fost intotdeauna pretuite, atata tot ca ele se obtin pe vremurile astea pe cale Matematica,
   ca si Matematica e o religie, deci si ea are vrajitorul ei

   Matematica e o religie si are ca zeu Zeul Matematic,
   tot un ghicitor si el,
   insa unul care s a tot dezvoltat in stil fibonacci de pre vremea Babilonului pina pe vremurile astea

   atunci cind ghicitorii s au dovedit incapabili sa tina in frau energiile cu care lucrau, au devenit Cenusa. din Cenusa asta s-a nascut, renascand ghicitul, Matematica.

   de cind e lumea esenta informatiilor care au fost pretuite este Viitorul.

   ‘serviciile de informatii’ sint o treapta intermediara catre Marele Ghicitor, Zeul Matematic,
   …care mai e poreclit paici si IA, ca IO e despre altceva, insa ambele sint,
   dincolo de faptul ca sint despre I,
   despre O, despre A, despre Cerc, despre Triunghi,
   adica despre Superpozitiile Cifrei 3.

 • Hai să râdem cu Popescu vânătorul de spioni ruși…
  Tot PNL-ul e plini de ciudați. Nu știu prețul mc gaz, dar spun trăznăi în valuri.

 • haha, l-am auzit pe dl Georgescu ca rusii vor sa stie ce resurse are Romania….pt dl Georgescu – rusii stiu de 50 de ani ce resurse avem, mai bne decat stim noi…veniti cu abureli, vreti sa creati panica, dar nu tine, nu ne speriem…dl Georgescu fabuleaza….dupa emisiunea aceea rusii rad in hohote…si noi la fel…iar dl Pavel Popescu he is so delusional, ca sa ma exprim in limba pe care acesta o prefera.

 • Tara vesela sa ne distram
  Incazul domnului Turcescu am nr domniei sale de tel
  Asa ca l-am rugat sa il intrebe pe domnul deputat mai multe lucruri printre care si daca a facut armata
  Domnul deputat a spus ca NU
  Romania are peste 500 de parlamentari
  Comisia de apărare are sef si acum membru un cetatean deputat care nu are armata facuta
  Un om care nu stie nimic despre armata sa controleze si sa decidă in privința armatei
  Bine ca aveti pastile de iod cu astia este posibil sa va trebuiasca

 • Domnule Cristoiu, de data asta, v-am prins! Nu ați citit cărți de spionaj. Mă întreb dacă Popescu e nume predestinat de ticăloși la PNL. Adjunctul atașatului militar a acționat așa, pentru că TOȚI chelnerii erau spioni. A atras atenția asupra lui și spionii adevărați i au furat și ceasul de la mâna domnului Popescu. Domnul Popescu nu știe, dar va afla că nu mai are ceas…. hahaha.

 • Corectez : fandacsia

 • Stimate Maestre,Costin Georgescu care a vorbit la Gâdea chiar a fost șef la SRI? Nu cumva a fost alt ins cu același nume? Tot despre ce a zis că spionează rușii se poate afla fără nici un risc și fără a cheltui sume importante de bani ascultând și privind jurnalele de știri de la radio și tv,la care se adaugă știrile și comentariile de pe net. Ce să-ți mai pui agenții în pericol când situația alimentară,starea ”autostrăzilor”,starea armatei,starea de spirit a populației și cam tot ce ține de viața acestui popor,transformat de o mână de idioți utili din popor în populație,se poate cuantifica urmărind ”presa”,și ea transformată de aceeași idioți utili,într-o propagandă tabloidizată. Intervenția fostului șef SRI arată cam cât de competentă a fost guvernarea CDR în frunte cu Emil Constantinescu.

 • Da , fandaxia-i gata !

 • Paranoia cuprinde Romania.Ne-am intors in anii 50.

 • Normal, pacaliciul, in ambasada sud coreeana trebuia sa poarte insigna unui tanc, doar vom cumpara tancuri de la coreeni. Dar fiind un nimeni in Norvegia, poarta insigna cu F16, caci din Norvrgia vom cumpara rablele de F16. Aliati strategici, prosti notorii.

 • Este incredibila povestea. Acesti oameni nu sunt normali la cap. Incepand cu acel deputat care s-a speriat ca fraierul ca la intrebat de vorba un strain, care se si prezinta si terminand cu cei din media. Ce dracu s-a intamplat? Un mare fas.
  Bineinteles ca aproape toti de acolo erau spioni, cu exceptia fraierului de deputat. Tare imi e teama ca fraierul de deputat i-a stricat planul organizatorului. Toti de acolo erau supravegheati. Doar fraierul de deputat nu stia asta pentru ce un PROST. Dar asta e alta poveste.
  Conlcuzie:
  Deputatul e un prost care se sperie de umbra lui.
  Georgesu batea campii. El vorbea generalitati.
  Gadea, cel mai mare manipulator din presa
  Media din Romania o mare deceptie
  PS
  Pentru ce sa expulzeze Romania acel individ? Evenimentul era organuzat de alt stat. Si ce dracu a facut? I-a agresat insigna fraierului. Problemele cu spionii nu se rezolva la TV.

 • Postul de televiziune invocat de dumneavoastra, au telespectatorii lor, deja hipnotizati. Ei cred tot ce le spun respectivii, pe dumneavoastra va considera, omul lui Putin. Telespectatorilor acestui program, poti sa le arati si dovezi clare ca sunt mintiti, ei cred nu te cred, pentru ca asa au fost programati.

 • Corect ce spuneti in pastila,dar ar trebui sa precizati:
  Ca ei nu sunt chiar atata de prosti,mai mult fac pe prosti ca sa prinda la populatie sa o minta-manipuleze.
  Rezultatul a ce fac ei din nou spun este sa manipuleze populatia,pentru un simplu cetatean care se uita la aceste posturi ce intelege: Ca Rusi sunt rai si ue-usa sunt buni…….
  Deci asta e scopul si inca o data spun ar trebui sa specificati scopul.

 • D-le Cristoiu, nu vi se pare că vă pierdeți vremea cu păcăliciul ăsta de Popescu? Din tot ce prezentați e un delir total. Numai păcălici, de la Gâdea la Georgescu. Dacă așa cred ăștia că se face spionajul înseamnă că ne iau de proști rău de tot. Și în final care este șpilul întregii povești. Ce s-a întâmplat negativ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *