Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Cum am așteptat să ne dea un semn, din ceruri, Ucraina


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Cum am așteptat să ne dea un semn, din ceruri, Ucraina”

 • Basarabiei reunificate i-ar sta bine într-o glorioasă și mândră Ucraină euroatlantică înfrățită pe veci cu România !

 • Jocurile sunt facute, adio Schengen, adio Chilia. Fara zid intre Bulgaria-Turcia, cu razboi in Ucraina si debandata in Moldova ramanem de rangul 2 in Europa. Ucraina a facut ce trebuia sa faca, avem noi canal, au acum si ei canal. Ce e grav, ca totul este facut cu cunostiinta ticalosilor nostri, care se fac ca nu cunosc.

 • Partea ucrainenă a dat un acord parțial pentru începerea măsurătorilor pe brațul Chilia (partea ucraineană), începând de mâine 17.03….
  Ministrul Transporturilor nu a fost de acord cu aprobarea parțială a ucrainienilor.

 • Domnu’ Cristoiu,

  Zelenski nu ne poate da aprobare pentru masuratori ca inca n-a primit aprobare de la Biden!… 🙂

 • Liberali de azi impreuna presedintele au tradat interesele nationale. Daca doreau sa rezolve problema Bastroe, suspendau acordul de navigare, nu se inchinau la ucrainieni sa ne dea acordul de masurare. Tot ce fac acum este praf in ochii opiniei publice.

 • Dle Cristoiu, mai exista un domeniu în care sa nu fiți doctor?
  De ce toți moldoveni își dau aere de mega inteligenți??

  • De ce toti neavenitii si ignorantii au pretentii de inteligenti?

 • Bine că ajutăm vecinii cu orice risc, iar aceștia ne ignoră😡 Dacă până și Slava ne ignoră înseamnă că valoarea politicii externe românești tinde spre zero absolut.

 • Suntem o țară condusă de niște pitici de grădină.

 • Traiasca Ucreina ..cat mai mica !

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog