Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Cum am descoperit noi un spion rus despre care știam că e spion înainte de a pleca de la Moscova


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cum am descoperit noi un spion rus despre care știam că e spion înainte de a pleca de la Moscova”

  • Atasatii militari si adjunctii acesora sunt ceea ce se cheama „spioni oficiali”. De aceea si sunt numiti la post: pentru a obtine informatii cu continut militar despre armata tarii-gazda sau despre alte armate, fie ca aceste informatii sunt secrete sau nesecrete. Problema este reciproca si nu deranjeaza pe nimeni, tocmai pentru ca acesti „atasati” (ei nu sunt diplomati, membri ai ambasadei, ci atasati acesteia) nu prezinta un pericol semnificativ pentru statul acreditar, tocmai datorita statutului lor cvasioficial de ‘oameni de informatii”. Eficienta lor este extrem de redusa. Cazurile de declarare „persona non grata” a unui atasat militar (adjunct) sunt, din aceste motive, extrem de rare. De aceea, din punctul meu de vedere, expulzarea respectivului este o prostie din pdv profesional. Este mult mai util sa „controlezi” contactele pe care omul incearca sa si le creeze si sa intri intr-un joc operativ cu plasarea de informatii false. Dar pentru asta trebuie sa stii meserie.

  • Eu cred ca inventarea de spioni ( care evident au cerinte financiare , ce vor fi incasate de „inventatorul” spionului ) e in continuarea unei vechi traditii de inventare a surselor Securitatii . Sant ferm convins ca multi dintre informatori sant persoane fictive , la fel ca multe dintre „informatiile ” din notele „date ” de ei . Ma si mir ca o astfel de informatie a aparut in presa.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog