Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Cum au dat liderii sindicali o lovitură mortală greviștilor

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Cum au dat liderii sindicali o lovitură mortală greviștilor”

  • A spus in citeva cuvinte Robert Turcescu un fapt pe care toți îl ocolesc in discuții inclusiv Dvs cu toate ca am scris un email in care v-am explicat in detaliu
    Canalul Chilia este frontiera de stat a României
    Regimul frontierei de stat este reglementată de o lege speciala și de tratatele bilaterale
    Faptul ca nimeni nu are curaj sa vorbeasc despre asta arată cit de fierbinte este subiectul
    Nu suntem in Schengen pentru ca nu mai îndeplinim condițiile tehnice
    Frontiera de stat pe canalul Chilia nu mai respecta aquisul Schengen

  • Maestre draga, istoria va contrazice. V-a contrazis si cand ati votat-o in sacul psd-ului pe Clotilde. Aveti putintica rabdare. Se pare ca nu e chiar asa. In plus mersul la dulapul durerii s-a facut pt ca toata lumea stie ca Ciuca isi ia lumina de acolo. Acestea sunt chibiteli. S-ar pute sa nu fie nevoie neaparat sa comentati un subiect pt ca riscati ca maine sa va contraziceti si nu e bine pt rating. Pt istoricul de la posta care s-a lasat de istorie minerii nu s-au lasat impresionati de Ceausescu si in urma intalnirii respective un miner a ajuns sa castige 6-7000 de lei pe luna care era echivalentul unui salariu de director din alt domeniu. Pt ca cititorii sa inteleaga un inginer ultimul grad ajungea pe la 5000, un ministru pe la 9000-10000. Eu cred ca Nistor si cu gasca lui au dat dovada de bun simt si au mers acolo pt a nu fi invinuiti ca au refuzat orice posibilitate de dialog. Rezultatul s-a vazut azi. Greva merge inainte. Deci nu au detonat nici o greva.

  • Nu sunt lideri sindicali sunt doar niste agitatori. Stim cum fac ei „negocierile” pentru toate organizațiile profesionale, vara la munte si la mare, negociază până cad sub mese la terase.

  • Maestre ,ma mir ca nu ati observat ca aceasta greva,in fapt o mascarada ordinara,s-a petrecut tocmai cand ardeiul umplut de la palatul victoria trebuia sa plece si sa nu mai auzim de el.Dvs si toata presa zisa conservatoare si suveranista ati muscat -a cata oara- momeala sistemului si v-ati apucat sa jeliti ,cot la cot cu metresa lui Moraru ,patriotii de carton de la R3 media ,facebook-istii de la Active news aceasta casta numita profesori ,in fapt niste argati ai regimului ,oricare ar fi el,care cere doar bani in plus de parca am trai in India castelor Evului Mediu.E aceeasi casta care nu a macanit nimic despre batjocorirea invatamatului prin porcaria on-line si care nu sufla o vorba despre distrugerea invatamantului prin jegoseniile lgbt-iste impuse de nenorocirea natiei noastre numita PNRR.Dnii dascali vor doar salarii mari si atat.Acesti avocati ai acestei caste nu par deloc deranjati ca de ani de zile in zeci de licee ale tarii nici macar un absolvent nu ia elementarul examen de BAC,ca nivelul intelectual al generatiei care vine dupa noi nu depaseste nivelul unei capre.De explicatii suntem satui ,de vina e familia,societatea ,net-ul sau Iulius Cezar cand ploua.La dvs aveam alte pretentii.

  • Premierul care a ținut un discurs conceput de ChatGPT: ”Ceea ce tocmai am citit nu am scris eu” (Acest text a fost copiat de pe Ziare.com )

    pai…in curind politicienii nici nu vor mai fi oameni, Noua Lume venind la pachet cu noi sisteme sociale, care au IA ca pivot, …asa ca pentru inceput nu e nimic deosebit in faptul ca discursul unui politician-om e in fapt unul generat de o IA :))
    ca politicienii-oameni isi sapa singuri groapa, Noua Lume fiind una proprie politicienilor-IA, …nu mai e demult o noutate, …insa cum de o fac zambind cu gura pina la urechi…cred ca tot un soi de mister va ramane, cel putin o vreme:)))

  • Babaieti, treaba sta cam asa. Guwernerul a pierdut controlul bugetului si joaca piesa „hai sa negociem”. Singurele lucruri batute in cuie raman achizitiile de armament+ alte gadgeturi de la licurici si veniturile institutiilor de forta. In rest, totul merge la da-i Doamne! La iarna vom avea distractie la intocmirea bugetului pe 2024.

    • @cib a scris pe 31/05/2023 la 13:07
      ” Guwernerul a pierdut controlul bugetului”
      Da…doar ca piesa se joaca altfel putin…muritorii si nemuritorii…s-a jucat in 2017 oug 79 a lui daddy…acum se omoara nemuritorii intre ei…deja cei din invatamant si sanatate sunt expandables…mai raman cei din administratie si militaurizatii…oficial sunt 1.2 milioane…0.6 milioane…0.6 milioane…0.3 milioane…0.6 milioane…De fapt sunt 45.000 alesi”numarati bob cu bob” si 15.000 nevotati(directori,sefi departamente,magistrati gradati,secretari de stat etc) si vreo 40.000-60.000 hiene de paza…numarate cipate indexate si clasificate…in viata e bine sa stii sa numeri…ca si oamenii sunt niste numere pana la urma…vorba lu Tatuca Stalin(otel)…
      O sa fie foarte misto…hienele militaurizate au doua probleme…actioneaza in haita si au perechi…au mai facut si pui…de fapt au o singura Problema…trist…jungla urbana le-a atrofiat instinctele…de Pradatori…
      Toate Bune!!!
      Vali
      🙂

  • „Guvernul meu, Legea mea, Protestul meu!”. Asta s-a intamplat ieri. A iesit mizeria la iveala.Si acum toti din presa o sa fie: O nuu, sefii de sindicate au tradatat,i-a fraierit Iohahanis.NU!A fodt o mascarada de la inceput si atat!

  • Marea Revolutie e despre noi sisteme sociale, unele care au la baza Inteligenta Artificiala si care sint proprii Noii Lumi, aia despre care se tot vorbeste si care e una Antinaturala ( Artificiala )

    cu cit problemele in actualele rinduieli, in actualele sisteme sociale sint mai capabile, cu atit noiile sisteme sociale vor intra pe piata mai usor.

    deci undeva… cineva pregateste intrarea pe piata a viitoarelor sisteme socale tinindu le pe cele de acum intr o seceta cumplita.
    cum s ar spune …Arta, nenica!

    • pe vremuri daca erai invatator, preot, medic,ofiter,
      doar citeva exemple, poporul te privea …din start! cu admiratie.

      astazi lipsa de admiratie pesemne ca incepe fix cu meseriile astea.
      s ar parea ca putem spune ca …antiintelepciunea si a facut treaba.

      • ” pe vremuri dacă erai învățător, preot, medic, ofițer, doar câteva exemple, poporul te privea…din start! cu admirație.” Da, așa este însă atunci se promova TRADIȚIONALISMUL! Era o mișcare literară manifestată in perioada interbelică, o orientare literară a literaturii române către folclor și etnografie. Aceste curente literare aveau rolul apropierii de tradiția rurală: sămănătorismul, poporanismul și gîndirismul. Au fost o serie de scriitori care promovau acest curent literar: Ion Pillat, Nichifor Crainic, Cezar Petrescu, Lucian Blaga etc. Are Ion Pillat o poezie care se numește „aci sosi pe vremuri”.

  • liderii sindicali sint un efect, cauza e la cei care ii conduc pe acestia.
    …si tot continuind dai de cauza ecuatiei de miscare a tarii.
    in mod normal creca trebuia sa fie fix la capatul celalalt, adica pacolo pe unde misuna poporul.

    natia asta habar n are care e faza cu sindicatele, cu revolutiile, cu grevele.
    ea stie doar una si buna, sa se rascoale. insa conditiile pentru o astfel de stare cred ca sint cu totul si cu totul speciale, deci …chiar si cu rascoala e greu in neamul asta.

    prin urmare orice altceva decit rascoala e o constructie artificiala, initiata la un pocnit din deste si terminata asisderea.

  • Exceptională manipularea nea Ioane!
    O lovitură mortală dată liderilor sindicali.
    Din nou mai convins că ești un as al manipulării…Felicitări!

  • Iaca , un caz in care romanii s-au unit : sindicatul . Ce a iesit din aceasta unire ?
    -neste lideri si
    -zero probleme rezultate pt „mese ”
    Sa ne mai miram ca romanul nu vrea sa se asocieze si cauta cai individuale pt a-si rezolva problemele ?

  • „Guvernu meu, legea mea, greva mea!”
    Va treziti ca totul e o mare smecherie! V-a luat ceva… Legile educatiei sunt un dezastru. Profesorii prin liderii lor sindicali de 2 peri sunt de accord cu falimentarea educationala definitiva si irevocabila(daca nu se dau alte legi sa le contracareze) a tarii.

  • Liderii s-au vazut cu Iohanis in spatele usilor inchise.
    Discutile cu colegii lor sunt in spatele usilor inchise.
    Acesti sindicalisti platiti bine de tot isi vad doar interesul lor, nu ii pot reprezenta pe profesori.
    Toate crizele si protestele care se succed, credeti ca in afara de banu vor mai rezolva alte probleme? NU
    Si sindicalistii sefi vor primi ceva acolo, ceo reprezentati de ei mult mai putin si in schimb va fi liniste si atat. Nu se va rezolva nimic.
    Nici protestatarii nu cer imbunatatiri da nici statu nu profita de greva ca sa rezolve niste neajunsuri.
    Cu alte cuvinte o mascarada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *