Iohannis, prin Alexandru Muraru, anunță că Ciucă rămâne premier și după ce expiră termenul stabilit cu PSD

Cum cenzurează presa românașii de la YouTube România


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cum cenzurează presa românașii de la YouTube România”

  • „agenția de digitalizare se muta de la guvern la minister” pai, care minister, nu este orice minister parte a guvernului? Evident, dl Citu este un analfabet funcțional.

  • V-am scris deja, fără supărare, este rezultatul muncii dumneavoastră de 30 de ani de „open societate”. Și a altora ca dumneavoastră. V-a plăcut.
    Poate că intențiile au fost bune insa rezultatul…

  • Domnule Cristoiu, aceasta este cenzura sancționată de niște trepăduși „you tube”. Chiar ca nu știam ca exista acești indivizi care se ocupa cu cenzura și ca you tube încurajează asemenea abuzuri. Ar trebui sa trimitem un mesaj ferm la „Google” sa protestam ferm împotriva asemenor aberații. La fel, parlamentul României ar trebui sa ia acțiune ferma împotriva acestor indivizi. Poate ca și procuratura ar trebui sa se ocupe de ei, e clar ca au acționat împotriva drepturilor de libera exprimare.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog