Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Cum cenzurează presa românașii de la YouTube România

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cum cenzurează presa românașii de la YouTube România”

  • „agenția de digitalizare se muta de la guvern la minister” pai, care minister, nu este orice minister parte a guvernului? Evident, dl Citu este un analfabet funcțional.

  • V-am scris deja, fără supărare, este rezultatul muncii dumneavoastră de 30 de ani de „open societate”. Și a altora ca dumneavoastră. V-a plăcut.
    Poate că intențiile au fost bune insa rezultatul…

  • Domnule Cristoiu, aceasta este cenzura sancționată de niște trepăduși „you tube”. Chiar ca nu știam ca exista acești indivizi care se ocupa cu cenzura și ca you tube încurajează asemenea abuzuri. Ar trebui sa trimitem un mesaj ferm la „Google” sa protestam ferm împotriva asemenor aberații. La fel, parlamentul României ar trebui sa ia acțiune ferma împotriva acestor indivizi. Poate ca și procuratura ar trebui sa se ocupe de ei, e clar ca au acționat împotriva drepturilor de libera exprimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog