Klaus Iohannis: „Din 15 mai, se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții desigur . A doua măsură care intră imediat în vigoare este eliminarea restricțiilor de circulație noaptea”

Cum îl voi duce pe Lenin în exil la Găgești


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cum îl voi duce pe Lenin în exil la Găgești”

 • daaaaaaaaa,daaaaaaaaaaaa,
  SUB BUTOIUL CU VARZA,sa nu mai iasa vampirul!
  -venim si cu tarnacopul de argint,daca e cazu si inca face pe nebunu’!

 • O mica eroare, populatia Rusiei nu este aproape de 210 mil locuitori, ci 120 mil loc.
  Intr-adevar este trist ca nu avem o estimare buna a participantilor la demonstratiile din Rusia.
  Dar cred ca multa lume este de acrod ca Navalny are sub 8% incredere printer rusi.

  Extra, Rusia poate parea ca are un regim stabil. Totusi PIB scade, investitiile scad, incredere mediului de afacere in evolutia economiei este mai degraba negative, populatia Rusiei scade, iar imigranti nu vin pentru a compensa in ciuda politiciilor pro imigrare a Rusiei.
  Rusia devine prea dependent de China, deci santajabila. Unii chiar prezic alipirea Siberiei la China in 25-50 ani.

  • dupa calculele razboiului rece russiei i-ar trebui 60’000 de obiecte nucleare ca sa „disuadeze” china;acum are doar 6’000,daca nu au ruginit…
   e adevarat,prima bomba nucleara detonata in china va avea efectul petardei in cotetzul de gaini……si ar putea ajunge pe jos pana aici in Romania…

Retrospectiva săptămânii | Cora Muntean la Metropola Tv (14 mai 2021)
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: