Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cum s-a compromis degeaba Joe Biden ducându-se în Arabia Saudită

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Cum s-a compromis degeaba Joe Biden ducându-se în Arabia Saudită”

 • pe harta aia io vad ca sudul s-a deplasat mai spre sud-vest, vest, nord-vest, nord.
  adica nu prea mai e vorba despre sud-estul ucr… ( nici n-a fost! )

  bine, nu e nimic iesit din comun, ca pina la urma roz-bonbonul ala va colora tot ce e in dreapta Niprului.

 • citesc ca…unii conducatori deja au fost dati dracului prin piete. cam repede s a ajuns aici,…ma gindeam ca …maoi dureaza pina se va intimpla.
  aversiunea, reactiunea fata de ‘conducatori’ va creste in mod natural. insa ca Fat-Frumos.

  rezolvarea problemelor fundamentale cu care se si mai ales se vor confrunta tarile trebuie cautata fix in manifestarea poporului.
  fiecare tara cu poporul care o umple, adica fiecare popor…dupa puterile lui.

  adica…chiar daca pina acum,
  …sa zicem,
  cei care conduceau tarile nu dadeau prea multe parale pe dorintele cetatenilor, deci nu i ascultau ci mai degraba le impuneau diverse ‘miscari’,
  acum, barim gandindu se ca linga injuratirile alea din toti bojogii pot aparea si petrele, sint obligati sa asculte poporul. pentru ca de acolo rasar solutiile.
  bineinteles ca unele tari vor face asta, alte nu, astea din urma fiind si cele care doar vor pune paie pe foc.

  dincolo de Marea Resetare se manifesta Marea Revolutie.
  Marea Revolutie e un produs al Naturii.
  alaturata celorlalte dinamici, Actiunile ‘conducatorilor’ urmaresc, in mod natural implinirea acestei tinte: scoaterea din joc a Sistemului Politic bazat pe politicieni-oameni si inlocuirea lui cu un Nou Sistem Politic, bazat pe Inteligenta Artificiala.
  si…se stie!, Natura nu iese din Dinamica Dorintelor, prin urmare cea care creste ca Fat-Frumos e…dorinta cetatenilor diverselor popoare de a…nu mai vedea si auzi in viata lor de politicieni-oameni.
  aversiunea fata de politicienii-oameni va creste in stil fibonacci. doar va creste.

  Marea Resetare si Marea Revolutie…or ocupa ele acelasi spatiu si timp, insa au ecuatii de miscare definite in mod fundamental diferit.
  iar…pina una alta Dinamicile Naturii le infasoara pe toate celelalte. asa ca…Marea REsetare va fi ea insasi resetata de fix atatea ori va fi nevoie pentru ca Marea Revolutie sa se implineasca :))))

  • rezumat:
   aversiunea cetatenilor fata de conducatorii lor, oameni, doar va creste.
   si va creste in stil fibonacci.
   la un moment dat ea va deveni intr atat de potenta incat oamenii vor arunca cu tot dragul la cosul de gunoi politicienii-oameni, alegand sa fie condusi, cu tot dragul alegand!:))), de o Inteligenta Artificiala.

   deci noi, de fapt, asistam la ceva fundamental, dinamica fiind proprie Metamorfozei, mai exact la inlocuirea Sistemului Politic bazat pe politicieni-oameni cu un Nou Sistem Politic, unul noou-nout, in care Politicianul va fi Inteligenta Artificiala.

   incet, cu pasi de melc, conducatorii-oameni, ai popoarelor, isi vor arata toaaata impotenta de care sint capabili.
   asta in general, pentru ca se vor manifesta si conducatori-oameni, capabili sa-si navigheze popoarele pe apele astea care tind sa devina plenar tulburi si involburate.
   insa aia nu sint conducatori, ci doar capabili sa si asculte poporul, sa vada ce mai inmugureste prin el, ce solutie geniala mai iese la iveala, etc etc…

   • ‘Guvernul care Nu Stie’ e singurul capabil sa faca fata Vremurilor.
    nu la noi, ci oriunde in lumea mare. deci si la noi.

    abia guernul care cauta solutiile care razbat in Realitate rasarind din sanul poporului, deci isi bazeaza ‘actiunea’ pe Darurile Naturi, e cel de la care mai poti trage o nadejde.

    un guvern care ‘stie el ce tre sa faca’ pe Vremea Marii Revolutii…de fapt habar n are pe ce lume traieste.

 • Hegel a lasat in coada de peste Sinteza.
  Ea poate fi Adevarul, ea poate fi Antiadevarul.
  insa numai una E!

  • @ vali

  • unificarea dinamicilor la nivel mondial niciodata nu se va face cu forta, deci ea niciodata nu va fi un efect al unei actiuni.
   impunerea cu japca a unor ecuatii de miscare vor fi tratate fix cu masura cu care se exprima, Abritrul fiind deja pe teren.
   singura cale prin care se poate unifica ecuatia de miscare a lumii mari este cea rezultata din manifestarea Antiintelepciunii.
   unificarea dinamicilor la nivel planetar presupune manifestarea sau tinderea inspre manifestarea dinamicilor proprii Intregului,
   caz in care ori se manifesta Intelepciunea, ori Antiintelepciunea. deci ori Nonactiunea, ori Antinonactiunea. varianta cum ca se poate face pe calea Actiunii…e impotenta din nastere.

   mai simplu:
   Unificarea tre sa fie Efectul manifestarii ‘dorintei de Unificare’, abia aceasta fiind Cauza.
   deci chiar si Unificarea urmeaza Dinamica Dorintelor.

  • Sinteza,
   adica ‘ultima sinteza’
   e Unica.

   ea, ajunsa la Prasele, se exprima prin Superpozitii.

 • Stati linistiti, nu va mai faceți probleme, ucrainienii cu avioanele lor cara armament, fac contrabanda cu armament, vand bine pe seama prostilor cerealele, primesc ajutoare, refugiatii stau in vacante. O solutie inteligenta, trebuie anchetat Putin de Parchetul României

 • Haideti,dle EMIL,curaj.Ucraina trebuie ajutata,bineinteles ,acest proces a inceput de ceva vreme.Pe masinile Politiei Romane stralucesc mandre culorile galben-albastru,drapelul Romaniei a inceput sa fie inlocuit cu cel ucrainean,a se vedea Clujul lui Boc,despre oprimarea populatiei romanesti din Bucovina nu mai sufla nimeni un cuvintel,in Portul Constanta marfurile romanesti au fost scoase din depozite ca sa faca loc celor ucrainene apoi ne vaitam ca a crescut deficitul comercial si atatea altele.In caz ca Kievul va fi cucerit de rusi asteptam mutarea capitalei Ucrainei la Bucuresti iar programele 1 si 2 ale TVR sa fie conectate alaturi de TVR 3 la canalele televiziunii ucrainene.Daca tot nu vi se pare de ajuns veniti cu alte propuneri.

 • 1. CE AR TREBUI SA FACA….UCRAINA ? SA SE PREDEA….?

  2. SA NU MAI FIE AJUTATA UCRAINA…. RUSII II OCUPA… ASTA E….

  3. IN LOC SA NE GANDIM…. CA UCRAINA ESTE BARIERA DINTRE NOI SI RUSI….

  DECI…. ?

  INTRE FAPTUL CA EUROPA…ETC… O DUCE MAI RAU…MATERIAL…. SI AJUTOR PT UCRAINA… CE AR TREBUI SA ALEGEM ?

  • Dl.Emil, va rog sa nu mai puneti intrebari de bun simt. Daca va raspundem sincer, ne dam de gol. Va multumesc pentru intelegere.

   • …. sau sa va aburim ca asta e ce stim noi sa facem mai frumos, dar de la un moment dat devine obositor, aveti mila!

  • Ucraina trebuia doar sa negocieze autonomia provinciilor majoritar rusofone,și sa respecte acordurile de la Minsk si sa renunțe la aderarea la NATO,nu sa se umfle in pene având SUA și perfidul Albion in spate și sa își expună si sa sacrifice populația războiului,dar tocmai de aceea a fost uns Zelenski,pentru a nu negocia nimic atunci când conflictul nu escaladase încă,ci pentru ca războiul sa poată sa înceapă ,ca SUA sa îl poată întreține si prelungi atât cat vor
   ,acțiune premeditata cu mult timp in urma odată cu lovitura de stat Maidan,filmul cu președintele,alegerile sub emoția fals creată de film emoție care a creat iluzia căror vor avea un președinte așa cum era lozinca la noi ‘cu poporul ,pentru popor’,nimic mai fake,fake,fake!
   Și da occidentalii sa o ducă tot mai rău material,o merita din plin pentru aroganta lor si colonizarea economică pe care o trăim ,nu vor rezista mult,nu sunt obișnuiți cu lipsurile si privațiunile.

 • MAESTRE ION CRISTOIU
  EXCEPTIONAL!!!
  SA VA TINA DUMNEZEU SANATOS!!!

 • Tonic ,acest jurnal video,cu toată problematica neliniștitoare abordată,harul de povestitor al maestrului captivează,și când e însoțit și de vaste cunoștințe din multiple domenii,îmi da așa o o stare de liniște,de bine, inexplicabila….nu va opriți maestre!

 • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! America urmărește de mai mult timp ,chiar de pe vremea ” Maidanului ” din Ucraina, să creeze o breșă între Ucraina și Rusia atrăgând Ucraina de partea Occidentului Nord -Atlantic ,vechea ordine mondială ” senilizată ,slăbită și epuizată „(,așa cum bine a denumit – o domnul Adrian Severin în editorialul său) și o breșă între Europa și Asia , pentru că SUA își dorește să fie unicul lider mondial . Dar rușii , fiind mai diplomați ,vor să păstreze relații bune cu China și India creând un trilateral Moscova -Beijing – Delhi și o legătură sănătoasă și avantajoasă pentru cele trei mari puteri aflate în ecuație, orientându-se spre o redefinire a unei noi ordini mondiale , nu cea impusă de Oculta Mondială și adepții Occidentului , ci una care să asigure pacea , armonia și progresul întregii omeniri ,o ordine a Orientului Indo – Pacific ! Vă mulțumim pentru un jurnal video de excepție foarte frumos și foarte interesant , deosebit de prețios și de complex ,Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări, mult succes și toate cele bune vă urăm, Maestre !

 • intre ru si ue nu va mai fi intersectie, deci razboiul va continua pina la atingerea tintei

  faza e ca nici intre ue si china nu va mai fi intersectie…, deci si tinta asta tre sa fie atinsa.

  ne aflam la inceputul Revolutiei Mondiale, deci putem spune cu lejeritate ca ‘actiunile importante’ inca n au inceput
  ___
  podurile de peste Nipru incep sa nu se mai simta prea bine, Niprul inca arata ca… noul zid al Kievului.

  • @Online
   Daca vrei putem sa dezbatem asta…Strict in legatura cu Subiectul Abordat de Maestrul Ion Cristoiu…se leaga…iar treaba era cunoscuta de multi ani…acum vin Eu…Pacifist…si intreb…de ce mai era nevoie de inca un razboi in Europa si multe altele….cand astia pierdusera „haturile” de cel putin 8 ani…daca nu mai bine….orgolii si apucaturi de oameni batrani…..asa „miroase”…actuala societate….Stiu Online…povesteai de Bunicul Tau…si Eu…imi aduca aminte de Bunicii Mei…Erau Altfel…..
   „Henry Kissinger: „Ordinea Mondială nu mai există“31 august 2014
   „Libia este în război civil, armate fundamentaliste construiesc un califat de-a lungul Siriei şi Irakului, iar tânăra democraţie din Afganistan este pe punctul de a paraliza. Acestor probleme li se adaugă tensiunile din Rusia şi relaţiile cu o Chină divizată între promisiuni de cooperare şi învinuiri publice. Conceptul de ordine mondială care a caracterizat era modernă este în criză, scrie Henry Kissinger despre problemele lumii contemporane.”
   e un articol din ziarul adevarul

   • ordinea a fost a Marelui Flux.
    atunci cind Globalizarea si a consumat potentialul, ordinea n-a mai existat.

    dupa Marele Flux, Marele Reflux.
    si Marele Reflux e o ‘unificare’, insa la nivel cuantic.
    noua ordine e una proprie unui Mare Reflux.
    mai la final a jungem la manifestarea ‘noului sat’, care va fi si ‘noul stat’ si care e Megapolisul.

    cum a jungem acolo?…habar n am.
    insa Marele Reflux e o intoarcere la sat, definitia acestuia fiind adusa, mai intai, la zi.

    • atunci cind Marele Reflux incepe sa se manifeste, ‘intarziatii’ competitiei numita Globalizare sint intr un avantaj. adica…in timp ce definitia autostrazii clasice expira, ei…n-au autostrazi:)), deci pot ‘gandi’ o noua dinamica nemaitrebuind sa si scoata din cap definitia autostrazii.
     faza e ca inertia e mare, care trecerea de la Marele Flux la Marele Reflux e in sine e chiar Marea Revolutie, Metamorfoza, prin urmare tre sa ai mintea limpede, deci se prea poate ca ‘scosul definitiei autostrazii’ sa fie insuficienta, si alte definitii mai trebuind sa fie scoase, concomitent…

     • Marele Reflux a inceput odata cu Trump.

      el a definit o noua competitie, o noua ‘promisiune’ in competitia asta,
      …si incetisor, insa implacabil, Marele Reflux despre care povestea Trump se va manifesta.

     • faza tare e ca Marele Reflux incepe avand la temelie fix ‘termenul fibonacci’ care se suprapune peste Sfarsitul Globalizarii, prin urmare dinamica Marelui Reflux e, in termenii Dezvoltarii Fibonacci, o…continuare,

      mai altfel spus pasii Marelui Reflux sint uriesesti deja, iar ei inca! se vor dezvolta… in stil fibonacci.
      putem spune ca Dezvoltarea Fibonacci isi schimba doar ‘terenul’ pe care se manifesta, insa nu si trendul, deci cea care se va vedea va fi ‘dezvoltarea pe taramul cuantic’, ‘pasii’ devenind…colosali.

      ( tocmai de asta si ziceam ca ‘autostrada clasica;, valabila pe vremea Marelui Flux e un produs expirat, noua definitie a ‘autostrazii’ presupunind o manifestare…tot in ‘stilul
      autostrada’, insa pe Taramul Cuantic )

     • @Online
      Da….Online…Sa Incerc sa fiu Spiritual fara sa fiu prea rau….”Nemurirea s-a nascut la sat…Nesimtirea s-a nascut la stat”….
      Discutam cu cineva pe alt forum…de „masonerii”…..”societati secrete”….da…astea au aparut din cele mai vechi timpuri….Asa cum Bine zicea Maestrul Ion Cristoiu….ca sa mai citez un Articol care va ramane in Istorie…”„În cadrul regimului, trebuie să distingi între permanențele Statului și personalul politic flotant, de care se servește regimul”….in Romania au aparut inainte de 1848….primele acte normative ale Statului Tara Romaneasca sau Muntenia…sau Valahia…sunt pe la 1832…te-ai prins…cum a aparut „statul”…au aparut si aceste „forme oculte de putere”…ele exista din cele mai vechi timpuri…de la aparitia primelor forme de organizare statala…ca o modalitate de „pastrare si perpetuare a puterii”….apoi au inventat….dinastii….familii regale…partide….
      Dimineata Frumoasa Online!!!
      🙂
      vali

     • faza e ca…e vremea generalilor pentru vreme de razboi, insa si a conducatorilor pe masura Vremurilor,
      pentru ca orice s-ar zice Marea Revolutie e…cel mai cumplit razboi mondial posibil
      (pentru ca ea e, concomitent, o Metamorfoza)

     • ‘cum a aparut „statul”…au aparut si aceste „forme oculte de putere”’

      pai…o sa dispara fix asa cum au aparut, daca se vor dovedi impotente in a descifra vremurile.
      teoretic, ‘formele oculte de putere’ se vor despleti in superpozitii,
      una ramanand la Brat cu Natura,
      cealalta Imbratisind Artificialul, deci diluindu se in manifestarea Inteligentei Artificiale.

     • @Online….cum intelegi asta…
      ca cica ar fi una din cele mai vechi multinationale din lume catholic church…alaturi de „societatile secrete”….
      am „vazut” si asta…”Au apărut MUGURII viitorului Guvern Mondial. CINE sunt și CUM acționează…Reprezentanți ai Consiliului pentru Capitalism Inclusiv în vizită la Vatican. Lynn Forester de Rothschild alături de Papa Francisc”
      http * s://www.activenews.ro * /opinii/Au-aparut-MUGURII * -viitorului-Guvern-Mon * dial.-CINE- * sunt-si-CUM * -actioneaza-175173
      pai…se poate discuta si asta…
      vali
      🙂

    • @Online
     putem discuta si asta….ce parere ai….catholic church alaturi de mc donalds cel mai mare propietar de terenuri…si cica actionar/stake holder…pe la big pharma….pai cum e…
     „În luna martie 2008, Biserica Catolică a actualizat lista păcatelor capitale, adăugând șapte noi păcate și a publicat lista în ziarul Vaticanului, L’Osservatore Romano: [11]
     Distrugerea mediului înconjurător
     Experimentele științifice a căror natură morală este discutabilă
     Manipulări genetice care duc la alterarea ADN-ului
     Consumul sau traficul de droguri
     Injustiția socială care duce la sărăcie
     Avortul
     Pedofilia”
     http * s://ro. * wikipedia.org/ * wiki/ * P%C4%83cat_capital
     ar mai fi un subiect….astia….catholic church…cica ar avea o organizatie….”opus dei”…pai cum vine asta….adica unii il „interpreteaza” il „joaca” pe dumnezeu…si altii pe dracu…adica o „joaca” la „doua capete….
     Dimineata Frumoasa Online!!!
     🙂
     vali

     • ‘la doua capete’, la nivelul specificat de tine, se joaca exclusiv in stilul ‘ Alfa, SI, Omega’
      oricum altfel… ce rezulta e….un balaur

      subiect plenar complex, ca e vb despre Superpozitiile MINTII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *