Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cum să se termine Pandemia fără ca eu să mă infectez?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cum să se termine Pandemia fără ca eu să mă infectez?!”

 • nu se termina nicio pandemie,
  ba din contra, in timp ce altele apar, cele deja in functiune se vor adanci.

  Definitia pandemiei e impotenta. Ea tre sa acopere si virusii care infecteaza sistemele sociale.
  Daca definitia pandemiei ar fi adusa la zi s ar pricepe si faptul ca ‘sistemele sociale mondiale’ sint pe moarte.

  Pandemiile care se manifesta la nivel mondial sint mortale in primul rind prin faptul ca genereaza reactii disproportionate. Asa a fost cu virusul, asa e cu inflatia, asa e cu ucraina,… procedura a devenit deja clasica.

  • Ar fi interesant de stiut cam ce cred oficialii despre faptul ca pandemia s a terminat:))
   In cazul in care…asa zic si ei,…aia sintem!:))))

 • Cu toata stima pentru o persoana care este pozitiv covid prin Test PCR. Dar daca in urma cu 4,5, ani aveam o usturime in gat, luam Faringosept, eventual Penicilina V, vit C , nu faceam un test. 2. Daca nu avem incredere in testele rapide, oare testul PCR este corect? 3.recomandare, nu va stricati sanatatea cu antivirale, lasati corpul sa vada daca aveti un virus. 4. In legatura cu interviul cu dr. Marinescu, va rog sa il secretizati, este o proba despre genocid, in sensul ca un institut national de boli infectioase in doi ani nu a internat decat pacienti covid. 5.Pentru DSP o intrebare: o persoana in carantina sau izolare pozitiv Covid, poate merge la o unitate medicala sa isi faca analize?

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog