Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cum și-au dat seama peste noapte 40 de organizații județene că Florin Cîțu nu mai e bun de președinte PNL?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Cum și-au dat seama peste noapte 40 de organizații județene că Florin Cîțu nu mai e bun de președinte PNL?”

 • Ce piesa proasta ….a durat cam mult. Se stia scenariul din august 2021. (vezi alte postari ale mele).
  The Great Fireflies a inceput sa „dea cu flit” : Basescu, CItu s.a. Sper sa urmeze si Iohanis !? HA-HA !
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Aviz slugilor abjecte : turcii le taiau capul dupa ce se foloseau de ele. Sper sa se mentina traditia !!!!!
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Oare coana Joitica mai are ceva de „muls”?? Oricum Trahanache are destui bani : e bancher.

 • Le-a cerut Jupanu sa-l inclocuiasca, sa poate sa-l avanseze pe Ciuca in functia de general in partid, astfel incat acesta sa devina seful Coalitiei.
  Pana in prezent Ciuca trebuia sa se consulte cu Catzu, ceea ce nu se cade – un general sa sune un plutonier major.

 • Catu a fost premierul cu cele mai mari imprumuturi din PIB. Probabil ca acolo sunt comisioanele lui. Este un economist foarte slab. Nu este greu ar trebui analizate cifrele. Si o familie daca se imprumuta pare ca o duce mai bine la inceput, cand incepe sa plateasca ratele constata ca trebuie sa reduca consumul. Catu s-a imprumutat cu dobanzi mari, cand in piata erau dobanzi mici. Acum dobanzile incep sa creasca si ce o sa trebuiasca sa platim ca dobanzi o sa fie mai mult ( serviciul datoriei ). Principalul nu conteaza ca o sa fie rostogolit ( adica o sa ne imprumutam iar ).

 • Debarcarea a fost sigur organizata de cineva. Organizarea a fost facuta de dl presedinte, cand Catu a fost plecat. Asa nu a putut reactiona. Probabil ca de mult incurca ceva cu bani multi. Acum toti ai lui o sa fie debarcati.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog