Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Cum și-au dat seama peste noapte 40 de organizații județene că Florin Cîțu nu mai e bun de președinte PNL?

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Cum și-au dat seama peste noapte 40 de organizații județene că Florin Cîțu nu mai e bun de președinte PNL?”

 • Ce piesa proasta ….a durat cam mult. Se stia scenariul din august 2021. (vezi alte postari ale mele).
  The Great Fireflies a inceput sa „dea cu flit” : Basescu, CItu s.a. Sper sa urmeze si Iohanis !? HA-HA !
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Aviz slugilor abjecte : turcii le taiau capul dupa ce se foloseau de ele. Sper sa se mentina traditia !!!!!
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  Oare coana Joitica mai are ceva de „muls”?? Oricum Trahanache are destui bani : e bancher.

 • Le-a cerut Jupanu sa-l inclocuiasca, sa poate sa-l avanseze pe Ciuca in functia de general in partid, astfel incat acesta sa devina seful Coalitiei.
  Pana in prezent Ciuca trebuia sa se consulte cu Catzu, ceea ce nu se cade – un general sa sune un plutonier major.

 • Catu a fost premierul cu cele mai mari imprumuturi din PIB. Probabil ca acolo sunt comisioanele lui. Este un economist foarte slab. Nu este greu ar trebui analizate cifrele. Si o familie daca se imprumuta pare ca o duce mai bine la inceput, cand incepe sa plateasca ratele constata ca trebuie sa reduca consumul. Catu s-a imprumutat cu dobanzi mari, cand in piata erau dobanzi mici. Acum dobanzile incep sa creasca si ce o sa trebuiasca sa platim ca dobanzi o sa fie mai mult ( serviciul datoriei ). Principalul nu conteaza ca o sa fie rostogolit ( adica o sa ne imprumutam iar ).

 • Debarcarea a fost sigur organizata de cineva. Organizarea a fost facuta de dl presedinte, cand Catu a fost plecat. Asa nu a putut reactiona. Probabil ca de mult incurca ceva cu bani multi. Acum toti ai lui o sa fie debarcati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *