Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Cum și cine determină responsabilitatea legală și pe ce structură de responsabilitate formală?

O ce veste minunata! Bucurati-va romani. Anuntat chiar azi: O companie din America si una din Franta au pus mana de la…

Postat de Paul Dragos Aligica on vineri, 18 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cum și cine determină responsabilitatea legală și pe ce structură de responsabilitate formală?”

  • Unei astfel de increngaturi nu ar trebui sa-i fie permis sa functioneze decat in cadrul reglementat alinstitutiilor statului roman , cu atributiuni si responsabilitati clar delimitate , cu posibilitate de recurs si sanctiuni , cu incadrarea de persoane calificate si revocabile . Orice altceva e un abuz ce tine de lipsa democratiei si chiar de colonialism ( in cazul nostru )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *