Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum sunt manipulați românii pentru a accepta refugiați afgani

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Cum sunt manipulați românii pentru a accepta refugiați afgani”

  • La răspunsul meu pentru articolul dumneavoastră din 21 08 2021 s-a strecurat o greșeală manevrare făcută special de cineva rău intenționat , care mi-a monopolizat și Internet și tot ce este legat de el. , citez :,,nu au nicio legătură reala cu adevărata Românie și cu poporul nostru . ” A aparut ai în loc de au, ca și cum eu aș fi lipsita de patriotism sau o apatrida , drept pentru care voi mai răspunde și asculta emisiunile dumneavoastră numai daca consider eu și atât, nu e de ajuns ca de trei săptămâni nu am Internet ??

  • Maestre, nu cred nimic din ce văd, este regie.
    Americanii și-au „abandonat” armamentul în Afganistan fiindcă au o înțelegere cu talibanii. Este un plan, o tactică cu privire la China.
    Pe de altă parte, ambasada Rusiei a rămas la Kabul. Și rușii au o strategie cu privire la China.
    Este ceva la China de și rușii și americanii sunt în alertă.
    Posibil chinezii au dezvoltat nișie arme, sau poate s-au hotărât să-și iasă din granițe, adik nu le mai ajunge „războiul economic” ci vor teritoriu unde să-și verse surplusul de populație și să dezvolte industria.
    Dacă ne uităm pe hartă, Siberia e nepopulată și probabil puțin apărată și ar fi o poartă ideală de intrare a Chinei. Rușii au de ce se teme! O invazie a unui puhoi de chinezi cu fel de fel de arme te bagă-n sperieți.
    Să nu uităm de incendiile repetate din Siberia, incendii care pot să fie naturale sau pot fi puse intenționat mână chinezeasză ca să pregătească zona pentru dezvoltare industrială și pentru construcții care să găzduiască populația exportată de China.
    E complicat Maestre.
    O analiză pe text la declarații politice nu duce la aflarea adevărului fiindcă toate declarațiile și imaginile sunt perdele de fum.
    Asta e părerea mea.

  • Imaginile de la Kabul deja vu.Priviti pe cele de la Saigon de cum cativa zeci de ani de la plecarea americanilor. Doar ca evacuarea se facea cu elicpterele de pe acoperisul Ambasadei SUA. S-a facut si un film documentar-artistic. In rest,nimic nou. Daca jeneralii americani revedeau macar filmul se puteau organiza altfel si din timp plecarile. Prostia, vast subiect !

  • Cum sa relateze adevarul din Afganistan, cand toate armatele care au stationat acolo, au sifonat bani grei, au exploatat traficul de opiu, heroina si altele. Daca 20 de ani in Afganistan s-au scos bani grei din armatele fantome, soldati care nu existau, se incasau solde, se deconta echipament,hrana, etc. EROUL NOSTRU DE KANDAHAR, generalul Ciuca, cu toti cei care au stat acolo au stiut si ei ce mizerie era acolo..poate de aia plutea atata heroina pe Marea Neagra, intrand prin Delta Dunarii, prin portul Constanta, cine stie ce mai intra si prin aeroportul Kogalniceanu unde stationeaza americanii. MINCINOSII INTERNATIONALI PORNESC DE LA NATO, TRECE PRIN PENTAGON SI PANA LA DGIA ROMAN…sifonarea banilor si traficul de droguri asta a fost asa zisa democratizare a Afganistanului. BATISTA PE TAMBAL PESTE TOT..GENERALII DE CARTON DIN TOATE TARILE UNITI-VA! STITI CINE O SA VA DEA IN GAT CU FURACIUNILE? rusii cu afganii…traim si vedem..

  • Imaginea avionului american de care se agață afganii,este exact ca imaginea “camioanelor cu morți” din Italia.Este manipularea “Meinstreamului”,frică,minciună,panică.În Germania se știe cine va câștiga alegerile din 26.09.21,CDU(creștini-democrații)și Die GRÜNEN (Ecologiștii).Alegerile vor fii manipulate,cum au fost tot timpul.Lumea nu mai merge la vot.Nu doresc nici o schimbare,doresc să trăiască în bula lor,nu au curaj,nu au un lider cu “carismă”.Cel care există,este automat considerat nazist,nu este invitat la TV,nu este lăsat să vorbească în public,Bjorn Hocke.În Germania nu sunt emisiuni de dezbateri politice în care să fie invitați de stânga,de dreapta,de centru ca în Austria,vezi Servus TV-“Talk in Hangar” sau ORF24TV.Fără un partid pt.nația română,(aici pt.nația germană),nu se va schimba nimic.Degeaba se vorbește mult pe Internet,schimbarea se face prin legi,în Parlament.Mulțumesc domnule Ion Cristoiu,doamna Cora Munteanu și întregii redacții și colaboratori că existați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *