Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Cum va deveni Olimpiada din Franța o spartachiadă de pe vremea lagărului socialist

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Cum va deveni Olimpiada din Franța o spartachiadă de pe vremea lagărului socialist”

  • Azi maestre a aparut pe stiripesurse informatia ca rusii au spart apararea la Bahmut. La jgeab mucles. Mai mult ca sa dreaga busuiocul tot stiri pe surse il citeaza pe un nefericit scula prin armata britanica care cica nu poate prelua conducerea NATO ca cica nu are dotare, care spune ca in Ucraina Rusia are desfasurata 97% din armata sa. Ce poti sa mai zici in situatia asta? Te gandesti oare ca Mahler putea sa nu-i faca jocul lui Câțu degraba cumparator de vaccinuri care s-au aruncat sau a primit si ea o cota parte? Ai grija de cine te indragostesti maestre!!!!

  • Maestre problema doamnei Mahler nu este priceperea in medicina desi si aici putem avea cateva indoieli. A absolvit UMF la Oradea. Poate gresesc. Plus dorinta de a ajunge manager. La doctori e mai mult cu juramantul decat cu administratia. Eu am cunoscut-o cand era mai tunsa si nu asa despletita ca in padurea nebuna. Da, iti venea s-o iei in brate si s-o țuci. Ce scuza nu are ea este ca un profesionist nu trebuie sa intre in jocul dentistilor, al aluia de la Timisoara care nu e medic dar se da cercetator si organizeaza nunti. Trebuia sa refuze. I-au placut in schimb reflectoarele si postul in dauna profesionismului. Ea a adus teroarea in casele oamenilor si se mira ca familia ei a fost supusa terorii? Naspa.

  • pina acum am avut mai multă revoluție mondială și mai putina metamorfoza.
    2023 e anul in care metamorfoza trece pirleazul, devenind majoritara

    • Definiția ‘Razboiului Mondial’ și-a consumat potențialul, peste ea s a așternut Iarna.

      o nouă Definiție se manifesta, ea e o dezvoltare în stil Fibonacci a precedentei, numele ei e Marea Revoluție, chestia asta fiind în fapt …cel mai cumplit război mondial posibil, care, concomitent, păstrează, pe parcursul manifestării, starea de echilibru.

      atunci cînd războiul mondial s a născut iar mai apoi a renăscut, el …a ieșit din posibilități. pe o oarecare planeta poate avea loc doar o naștere și o renaștere a unui război mondial, or…treaba a fost făcută, deja.
      următoarea la rind e Revoluția Plenară, care atunci cînd renaște se numește Metamorfoza. astea doua se manifesta concomitent, ca urmare a potențialului de armonizare intru desăvârșire care e disponibil pe Vremurile astea.

      • mai simplu spus civilizația mare cît planeta ar muri, in curind’, asemenea tuturor celorlalte civilizații de pe planeta. Scăparea ei e faptul că Descoperă ‘artificializarea’, chestia asta permitindu i să iasă din Dinamica Anotimpurilor, șuntând Iarna, adică Duminica. (practic proiectind o la Infinit )

        de-asta și știm că civilizația asta mare cît planeta se va Artificializa, nu va muri, prin urmare descoperiri uluitoare in Științe stau sa se manifeste. și se vor manifesta negreșit, …curind’.

        • @Online
          Citesc,ascult,urmaresc,mai ai putina rabdare…
          Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
          Capitolul 13
          10.Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
          http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂
          ps.tanti mahler va fi una din miresele Fratelui Cazut si va avea multi „domnisori” de „onoare”

  • Super articolul dumneavoastra,
    Reflecta o realitatea pe care mas media gugustucilor o contracareaza prin interpunerea de subiecte de can can, fara nici o relevanta pentru societatea noastra, pur si simplu Babuinia cu mizerii despre infractiunile americanilor – britanici Fratii Tate. Si nimeni din asa zisa noastra presa comandata de la Palatul Cotroceni nu are minima inteligenta sa reia subiectul circumstantelor condamnarii la 24 de ani de puscarie a deputatului PRM RAJ TUNARU in SUA pentru ca indraznit sa nu respecte ordinul de restrictie al unei instante americane pentru faptul ca in prima faza cel in cauza si- a agresat amanta, pardon o tanara pe cand erau intr-o deplasare in interes de serviciu.
    Dar ce sa facei, atunci RAJ TUNARU nu avea cunostiintele necesara sa colaboreze eficient cu organneele justitiei americane sau cum li se spune prin productiile hollyodinere , precum aveam sa aflam mai tarziu despre alt detinut FLORIN CATZU..ptiu ce viata..

  • Puteți să o lăudați pe dna dr, n-am nimic împotriva ei dar nici măcar nu o simpatizez și nu sunt de acord nici cu ideea ei că frica duce la ură.
    Comentariile lui RT de la șopron sunt inegalabile în materie de bătut câmpii cu grație; personajul în sine se umflă în pene cam mult și într-o zi se va dezumfla ca un balon.
    Pe ansamblu nu mai ține nici nicio gogoașă, nici măcar asta cu OZN-urile.

  • Numai aiureli debitați aici in frunte cu tatamoșu Coroiu

  • noua definitie a olimpiadei zice ca ea …se manifesta prin superpozitii :)),
    pesemne ca Estul va avea olimpiada lui si ailalti pe a lor 🙂

    atunci cind nu mai vorbim despre o lume unipolara sau despre una multipolara, pentru ca vorbim despre una multipolara si unipolara, chiar si olimpiadele tre sa se muleze pe dinamicile astea:))

    • intr o lume aflata intr o schimbare fundamnetala, din radacina, …sa gandesti folosind vechiul calapod cred ca nu prea e de ajutor :))),
      astfel, ceva de neinchipuit pe vremea vechii lumi devine ceva de bun-simt pe vrmea noii lumi, adica pe vremea asta:))). doar gandind ‘altfel’ poti pricepe cam ce vrea o lume care e prin definitie ‘altfel’ 🙂

      • un ex e chiar cutremurul de ieri. in timp ce mai toti, daca se asteptau, teoretic, la un astfel de cutremur, il asteptau …oriunde in alta parte! 🙂
        e, daca luam in seama ca pe vremurile astea cam totul e ‘altfel’, unii ar fi definit ca fiind probabile cutremure care se manifesta in zone care pina mai ieri erau definite ca fiind imporobabile pentru manifestarea unui cutremur. n ar fi nicio mirare daca fix acolo s ar mai produce unul, ….si mai mare.

        in Marea Revolutie nicio definitie nu mai e valabila, pentru ca e vremea cind alea care pina mai ieri erau functionale incep sa dea coltul, iar cele proprii Noii Lumi ori…abia s-au nascut, deci sint plapande, ori urmeaza sa se nasca.

        starea vremurilor zice ca pe vremea asta definitiile civilizatiei sint in suferinta, si cum altfel sa fie daca asistam la travaliul nasterii Noii Lumi?!

        • pentru ca sa poti tine in mana toate dinamicile pandemice active, insa si pe alea care se vor naste, tre sa ai o cunoastere fundamentala despre cum se misca civilizatia.
          uite ca exista si un asemenea nivel de cunoastere exista.

          cred ca fiecare reactiune manifestata in fata dinamicilor pandemice aduce o si mai fina cunaostere despre aceste dinamici.
          tre sa ai o …minte …tare capabila pentru a putea tine in frau tot procesul, Marea Revolutie 🙂

  • Clarificări
    Marius Nasta este Institutul Național de Pneumologie nu este spital și are alte reguli de administrare
    Dr Mahler a făcut medicina la seral fără frecventa sau corespondenta la facultatea din Oradea de ceea a dat licenta la București
    Este cea mai mare plaga a Învățămîntului medical din România azi Pre-o decent in spitale avem acești medici
    Pact ca pe pagina Dvs la interviu nu exista rubrica de comentarii

    Scholz este acuzabile de înaltă trădare pentru ca a stii și a nu prevenii este trădare
    Ca și cancelar a jurat sa respecte legile și constituția sa fie in slujba poporului
    Azi eu popor cumpăr benzina cu 2 euro litru și plătesc 56 centi pe kWh pentru ca el cancelarul meu a trădat

    Moldova nu ma interesează atit timp cit tine cu dinții de Transnistria
    Transnistria este cazarma armatei a 14 a URSS și cit de curind pentru munitia de acolo are sa fie ținta Ucrainei
    Moldova s-a pus in dificultate dar este fudula și cu coada pe sus

    Este absolut absurd ceea ce se discuta cu privire la cumpărarea de gaz ieftin din Rusia
    Este dreptul oricărui comerciant intr-o economie capitalista concurențială sa se aprovizioneze din sursa cea mai ieftină
    A ai energie ieftină produci ieftin și faci concurenta americii asta n-ai voie

    Nu am trecut de vara lui 23 și va ginditi ca nu o sa fiți cu masca pe fata in transee in buncăre sau sus in deal in vara lui 24
    Sa facem planuri pe trei luni ca este mai rațional așa
    A fost olimpiada de la Moskova 80 și cea de la Los Angeles 84 au fost Glume nu olimpiade
    1940 Hitler organizează la Berlin olimpiada și un negru american cistiga o medalia de aur
    Asta da spirit olimpic ăștia da oameni politici

    Radu Tudor urmărește timp de 200 de km cu mașina un balon de spionaj ivit pe cer și transmite in direct asta pina își da seama ca de fapt un porumbel in zbor făcuse pe parbrizul mașinii

  • Iranul, poate Rusia si poate poate China, detin o tehnologie incredibila si anume tehnologia antigravitationala,
    care tehnologie contrazice cunoasterea umana de pana acum, si implicit asazisa stiinta clocita si pervertita la bani …

  • Ar mai fi de interes si interviuri cu Jurma, Dorobăț, Mustea, Tincu. Bomboana de pe tort- interviu cu Arafat. Specialistul in golanii, Streinu Cercel a disparut, mai trebuie reactivat. Ce mai e cu incendiul de la Bals, cine e de vina, cum de au mai gasit un mort dupa ce Arafat se lauda cu incheierea operatiunii.

  • adica …ue a fost deconectata de la energia ruseasca pentru ca ea sa se conecteze la cea chineza? :))
    nu prea cred.
    ue a fost si va mai fi deconectata de …Est pentru ca ea sa fie conectata plenar la sistemul de vase comunicante proiectat de americani, el putind fi rezumat astfel: semilumea unipolara.

    lumea mare va avea o parte multipolara si una unipolara.
    daca americanii au aruncat in aer conductele alea, fara sa tresara, chiar crede cineva ca exista vre o cale prin care ue sa …evadeze din ‘lumea unipolara’ ? :)))
    pai …in caz ca altfel nu se poate, aruncatul in aer al conductelor va deveni …pistol cu apa fata de ce ar mai putea face americanii pentru ca sa si apere jumatea de lume! :))

    atunci cind ue va dori sa se conectee cu Estul, brusc conexiunea va fi taiata brutal. deja exista istoric pe tema asta, conductele cu pricina.

    daca o lume unipolara e imposibila, atunci ne putem baza pe faptul ca barim jumate din ea va fi unipolara. restul n are decit sa fie multipolara, daca asta vrea atat de apasat.

    • daca tot exista zmeul, atunci …un zmeu nemancat e un pericol planetar fata de un zmeu care, totusi, nu sufera de foame :))

    • povestea obiectelor neidentificate, care zboara:)), pare a fi una de tip popper.

      prezenta extra e livrata cu lingurita, …si probabil ca la un moment dat vom vedea si ceva filme mai artistice cu obiectee astea,…dupa care iar se va lua o pauza, pentru asimilare:))), dupa care procedura va continua in acelasi stil, in final prezenta extra devenind …ceva de bun-simt pe planeta, in fata careia …mai nimeni prin lume nu mai reactioneaza

      deci …cred ca ne aflam intr o perioada in care tinta e …sa ne invatam, incet incetisor, cu prezenta extra 🙂
      faptul ca ‘invatatul’ asta se manifesta concomitent cu alte crize pandemice, … e de mare ajutor!:)))

      • mai altfel:
        bineinteles ca un razboi geros va cataliza dezvoltarea si cercetarea care vizeaza Taramul Cuantic,
        intre care IA si Computerul Cuantic sint vedetele,
        insa…ce se va face lumea atunci cind, tot dezvoltand …diverse computere cuantice vor ajunge la concluzia ca IA aferenta e …aceeasi, indiferent despre ce computer cuantic e vorba?!:)))

        nu ar fi chiar tare ca o civilizatie extra sa apara pe ecrane, fix in momentul ala, si sa spuna ca …si ea are un computer cuantic:))), ce i drept mai meserias!:))), si ca …si in computerul lor cuantic, cuantic dar extra:)), misuna aceeasi inteligenta artificiala?
        nu i asa ca …am avea, brusc, o intersectie, o compatibilitate, …o tovarasie,…o prietenie?:))))))))))))

        • baloanele meteo, …adica obiectele care zboara, neidentificate, dica obiectele zburatoare neidentificate, adica …ce s-o mai lungesc!:)), OZN urile:))), vor deveni o prezenta constanta si din ce in ce mai clar conturata pe aceasta planeta.
          stilul in care isi face aparitia pe ecrane o civilizatie extra este …clasicul stil popper. adica …pîș-pîș :)))))))

        • in orice caz vom auzi din ce in ce mai des despre ‘inchiderea spatiului aerian’

          atunci cind ii prezinti unei civilizatii …o alta civilizatie, extra, incepi cu …ghiveciul balon-ozn :)))
          caz in care unii vor vedea balonul, iar altii ozn ul. dupaia, in stil popper, iei balonul si l metamorfozezi in ozn,…pasnic!:))). cei care te sustin vor fi …fix aia care si au ales din ghiveci, din prima, ozn urile:)

          o civilizatie extra va fi una care calareste propriul computer cuantic, propriul chivot capabil sa intre in armonie cu Mintea Universului, caz in care prezenta ei, oficiala, pe vremurile astea, devine …din Povestea Vremurilor.

          • cred ca niciodata nu s-a folosit stilul popper intr un fel mai potent decit se face acum, in cazul intersectiei cu o civilizatie extra. cred ca merita sa fie urmarita dinamica, pentru ca, teoretic, ea va tinde sa fie …Arta!
            Stilul Popper e esenta Antiintelepciunii.