Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Cum va fi lucrat Vlad Voiculescu pentru că și-a permis să facă dezvăluiri din interior


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cum va fi lucrat Vlad Voiculescu pentru că și-a permis să facă dezvăluiri din interior”

 • Draga maestre, d-voastra care sunteti atent la „evenimente”, o spuneti chiar in acesta interventie, cum puteti sa fiti atat de „subtirel”, in raport cu dezbaterea de la Antena 3 dintre absolventul Academiei Titi-Aur Maiorescu, il Dottore Balanzone Marinescu(l) si Razvan Constantinescu, medicul primar gastro-enterolog, sef de lucrari la UMF Iasi ? Pai, amaratul de academician, daca nu poate fi expus in borcan sau in conserva decat cu conditia absoluta ca nimeni sa nu savarseasca imprudenta decapsularii, inseamna ca nu e altceva decat un produs epocal al maestrului Piero Manzoni, o bomba … de hidrogen sulfurat, ce lasat liber si in concentratie mare blocheaza centrii respiratorii. Merde… si uite cum cu totul involuntar, am …mirosit pista ce explica faptul ca 97% din mortii „Covid=rana chinezeasca” au sucombat in bratele Marinestilor ATI-isti!!! Ce credeti, maestre, o fi complotist enuntul meu de mai sus? Insa ceea ce nu pot sa imi explic este con.descendenta cu care il tratati pe acest cioclu, adevarat mai mic (cioclus, cioclanel ?!). Ar putea fi oare, ontologic vorbind, vorba de socul Huntigtonian, ce se pare ca-i atinge pe acei vaccinati, ce au facut vaccinul sperand intoarcerea la …normal? Cum maestre, nu cunoasteti sindromul ?Luati de aici : Ciocnirea civilizațiilor și refacerea ordinii mondiale (The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order) ? Este refacere maestre, resetare, si are nevoie de … mormane de morti!!! O zicea si poetul: Jocul cu un zar
  „Cubul alb si-aduna umbre,
  doua buchete,
  cu ochii inchisi,
  cu frunze cochete,
  – Acolo! … in mana cu degete oarbe
  se rostogoleste,
  se-ncurca prin linii de sorti
  si numai din vorbe -fara gres va spun-
  nicicand nu va creste.
  Ah, cerul se inalta
  pe mormane de morti,”
  Ma iertati maestre,in concluzie, eu voi continua sa cred ca-cioclusul(?) cat ar fi de mic, tot a cioclu … pute!!! Dar dumneavoastra ?

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog