În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Cutia cu amintiri. Numărul de probă al Evenimentului zilei

Jurnalista Bogdana Balmuș (Păun), purtătoare de cuvânt la Castelul Bran, fostă jurnalistă la Evenimentul zilei încă de la început, a fost invitată recent la cristoiuTv.

În discuția cu Ion Cristoiu, au depănat și amintiri din perioada de aur a ziarului.

Apoi, Bogdana a căutat fotografii vechi și a găsit câteva chiar de la numărul de probă al Evenimentului zilei, fondat de Ion Cristoiu. Printre cei care au participat, cu mare bucurie, la ieșirea de sub tipar al numărului pilot se numără: Andi Lupu, Alex Revenco, Mircea Suciu, Bogdan Ionescu, Florin Budescu, Daniel Nanu, Mihai Bărbulescu, Florin Pasnicu, Mihai Voicu.

Ziarul a ajuns în scurt timp la tiraje amețitoare, iar numărul jurnaliștilor descoperiți de Ion Cristoiu, care au trecut prin școala Bulinei roșii este mare. A fost o adevărată școală de presă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cutia cu amintiri. Numărul de probă al Evenimentului zilei”

  • Stire incompleta, lipseste informatia despre DATA aparitiei numarului pilot.
    … deci, Ion Cristoiu purta plete… Unde esti tu, tinerete?

    • Doamnă sau domnule Geo, dacă nu v-ați fi grăbit să comentați, dacă ați fi fost mai atent/ă, ați fi observat că scrie pe o fotografie data. Însă, e mai simplu așa, nu? Din spatele unui prenume, adevărat sau fals, ați făcut un gest eroic, ca apoi să triumfați că „le-am zis-o”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *