Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Cutremurul din Turcia – un bun prilej pentru America să-l răstoarne pe Erdogan

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Cutremurul din Turcia – un bun prilej pentru America să-l răstoarne pe Erdogan”

 • S-au încălcat protocoalele vestimentare și de la Zorleni gară. Nu știu cum a perceput casa regală…
  Mai interesant este că și ai noștri au scos Dacii de toate modelele de culoare verde-Zele. Și-or fi cerut ai noștri voie?! Pe de altă parte nimeni n-a făcut cdă. de o astfel de culoare, cel puțin la noi în metropolă.
  Să zicem că e treaba lui cu ce se îmbracă, dar în condițiile dezastrului din Turcia și Siria coana Europa și protocoalele ei politice ciudate nu ajută Siria?! De ce?! Sunt și ei oameni.
  Turcia are norme de proiectare serioase, dezvoltatorii imobiliari le-au călcat în picioare exact ca la noi. Cu siguranță vinovații vor fi pedepsiți exact ca în China.
  Ce a fost strict în coordonarea statului a rezistat.

  • Daca ce spuneti dvs e corect „Ce a fost strict în coordonarea statului a rezistat”, asta va fi asul castigator din maneca Sultanului. Daca Sultanul castiga, America e pierduta in zona. Interesant. Vom vedea.

 • La urmatoarea intalnire cu Zelenski, regele Charles isi va pune si el un tricou.

  • Nu cred. Si la Viscri mergea tot cu un costum.

   • Daca mai tine mult povestea, totul va deveni kaki. Chiar si viata noastra! Deja avem politica si presa kaki. De ce n-ar fi si restul la fel?

 • @Online
  Subiectul tau preferat-artificializarea…nici desenele animate nu mai sunt ce au fost…
  „Disney to cut 7,000 jobs in shake-up of entertainment giant”
  https://www.bbc.com/news/business-64576228
  Dimineatza Frumoasa Online!!!
  vali
  🙂

  • daca oamenii nu mai sint ce au fost, la ce sa te astepti de la niste biete desene animate Ș)

  • tema Civilizatiei, azi, e Transumanismul, Metamorfoza, Artificializarea.
   bineinteles oamenii sint iberi sa discute pe orice tema, insa …tema Civilizatiei, azi, e Transumanismul, Metamorfoza, Artificializarea

   acuma daca tema Civilizatiei e astaaa …mi se pare ca e ceva de bun-simt daca vorbesc pe tema asta.
   deci nu e tema mea preferata, ci a Civilizatiei.

   • ce se intampla zilele astea suna a ce spuneati dvs acum o vreme despre actiunea din nus ce serial istoric turcesc, parca Ertugrul, cu …capcaca in capcana. e vorba despre o capcana in capcana, despre cum dezvaluirea lui Hersh devine o si mai potenta invaluire

 • Domnule Ion Cristoiu
  A.Intamplarea face ca in noaptea de 15-16 Iulie 2016 cand avea loc tentativa de lovitura de stat din Turcia ajungeam la mare,la Mangalia,am urmarit toata noaptea transmisia in direct a evenimentelor.Din ce am citit ulterior chiar Putin l-a informat pe Erdogan despre lovitura de stat iar apoi a urmat o epurare tuturor celor din armata implicatzi cat si a celor cu studii in S.U.A.Daca va mai aducetzi aminte in noaptea aceea Politiza Turca(Probabil ministerul lor de interne) a fost de partea lui Erdogan.Aceiasi problema o avetzi shi in Romania,toate cadrele militare scolite in America,la nato,prin Germania sunt „conserve”,va pot oferi multe exemple.Asha cum decurg evenimentele de vreo 7-9 ani in Turcia shi Siria nu-i vad pe americani sa-si refaca sfera de influentza acolo,deocamdata intr-o harnicie stahanovista americanii exploateaza/fura tot petrolul din regiunile ocupate ale Siriei…
  B.Spunetzi de Zelenski shi vizita lui in Regatul Unit.Monarhia britanica a ajuns intr-o stare jalnica,deplorabila.Daca ar fi sa va amuz,poate ar trebui sa intrebatzi daca acel scotzian din imagini avea sau nu chilotzi pe el,cunoastetzi obiceiul lor…
  Cat despre Zelenski,acesta este un actor bunicel,care interpreteaza roluri,de om activ,de bataus care se bate cu Putin,de nazist!,iar peste asta nu vor trece rushii niciodata,Sincer nu-i inteleg pe evrei,adica asta,Zelenski,merge la evrei in Israel,se declara evreu,aia o dau cotita shi nu-l intreaba pe asta de sanatate cum e cu nazismul,cum ishi pune el „zvastica” pe tricou samd…
  Intre timp englezii au mai rezolvat o problema a umanitatzii shi Lumea merge din ce in ce mai „bine”…stire a fost data imediat „pe tzeava”…
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/dumnezeu-nu-este-nici-barbat-nici-femeie-biserica-angliei-ia-in-considerare-divinitatea-de-gen-neutru-2244045
  C.Sper sa nu va plictisesc,citeam shi imi spunea cineva ca securitatea nu l-a tradat pe Ceausescu in 1989 sau 1985,date cunoscute,trebuie sapat mai adanc de tradarea lui pacepa din 1978,unii au avansat anul 1976 shi mai nou am aflat ca incepusera sa joace la mai multe capete inca din 1972.Ar trebui ca poporul roman sa-si puna serioase intrebari cu privire la rolul negativ,distructiv,daunator al securitatii in istoria ultimilor 50 ani sa spunem.Nu uitatzi ca inainte de 1989 securitatea exista in cadrul ministerului de interne,erau directzii ale ministerului de interne.Caragiale ramane nemuritor. „trădare să fie, dacă o cer interesele partidului, dar s-o știm și noi!”…
  Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
  Valentin-Ionut Constantinescu

   • tinta rusilor nu e infrangerea, ci demilitarizarea

     • ‘Germania și Franța vor propriul NATO. Sfârșitul atlantismului, tot mai aproape’ nationalro

      aiasta nu se poate :)))
      scrie in Marele Reflux. prin urmare se prea poate ca evenimentul principal sa fie legat fix de dorinta asta.

      ( polarizarea este Est-Vest, insa si pe o parte si pe cealalta e nevoie de polarizare, asa ca nu e nicio problema daca Lumea Unipolara se exprima prin …suprpozitii:)), insa tot unipolara va ramane, oricare ar fi pretul ( macar pentru ca oricum altfel pretul e mai mare, in mod cert ) )

     • avand in vedere ca unii prin ucr sint alergati cu arcanu’, …po’ sa stii ce idei le vin, daca tot au ceva drone la indemana?!:)),
      bine ca nu sint nazisti, ca in cazul asta chiar ca ar fi fost nasol de tot!

  • exista tot felul de uniuni iar acestea au o conducere.
   adica exista tot felul de balauri cu multe capete.

   exista si uniuni ale uniunilor, astea micsorind numarul balaurilor in lume.

   in general serviciile de securitate de prin lumea mare sint capete ale unor balauri, aceste avand rol pur decorativ la nivel national,( chiar si natiile avand un rol decorativ, adesea, pe vremurile astea )

   in ceea ce priveste tradarea, opinia mea e noi sintem printre cei mai capabili din galaxie, …minim!
   adica te poti baza din start pe chestia asta.

  • asta cu Dumnezeu care nu e nici barbat nici femeie e …din povestea cu Transumanismul, Metamorfoza, Atificializarea.

   Yin SI Yang

   insa Yin SAU Yang duce la ramanerea in picioare doar a celui care il imbratiseaza pe SAU, caz in care el, ramas singur, devine …neutru, cita vreme nu mai e parte a unei polarizari.
   Artificializarea, Transumanismul e despre lipsa dualitatii, e despre lipsa polarizarii Cer-Pamant, pentru ca e doar despre Trup, nu si despre Suflet, pentru ca e despre Minte, doar, nu despre Minte SI Inima.

   Artificializarea, Transumanismul e despre manifestarea omului doar ca Minte, Inima fiind exclusa din definitia Omului.
   Marea Resetare e despre resetarea omului, Noua Setare mai continind exclusiv una dintre Superpozitii,
   deci ea se poate rezuma asa: Marea Resetare e despre Resetarea lui Yin SI Yang, Noua Referinta fiind SAU, caz in care ‘binele’ devine …Neutru, pentru ca inaltul sta pe scund, marele sta pe mic, etc…, caz in care daca ‘inaltull’ dispare din poveste, ‘scundul’ devine…neutru, pentru ca …cum sa spui ca ceva e scund, atunci cind ceva inalt …nu mai exista ca definitie?!

   atunci cind privesti poza asta: Bine si Rau, Pomul Binelui si Raului, ai impresia ca e despre Bine, ca e despre Rau,or …uite ca io zic ca, de fapt, e despre SI-ul dintre ele.
   acest SI fiind chiar Definitia Iubirii.
   pentru ca nu e despre Sus, despre Jos, despre care dintre ele o fi Binele, ci despre SI-ul dintre Sus si Jos, abia el fiind povestea Iubirii.

   acum traim vremurile lui SAU, acesta fiind Antiadevarul, fiind cel care spune ca Binele e …bun, prin urmare Raul se cade a fi …ras de pe fata Creatiei. ca daca e Rau, daia.
   or …abia acest SAU e Raul, Antiiubirea, ea doar parand ca e de vreun gen, in fapt fiind neutra, nici Yin nici Yang
   _____________________________________________________
   SI-ul dintre Bine si Rau e …chiar Iubirea.
   ducerea in ispita plenara e asta:
   -ti se pune Raul cu r mare in fata, dupa care ti se cere sa-l respingi, adica sa l folosesti pe SAU. :)))). folosindu l pe SAU, indiferent ca cel in numele caruia il folosesti e, poate, Binele, tu de fapt implinesti Antiadevarul
   -ti se pune in fata Binele cu b mare, Raiul pe Pamant:)), dupa care ti se cere sa respingi…restul!:))), pentru ca acest ‘rest’ e …Raul,…nu? :)))))) si in acest caz tu tot pe SAU il folosesti, or…si de data asta tot Antiadevarul il implinesti.
   SI-ul dintre Bine si Rau e …chiar Iubirea.

   Iubirea este SI
   Antiiubirea, Antiadevarul,AntiCalea, Antiviata( adica Nemurirea) este SAU.

   Esenta Civilizatiei este SAU, in curind vei mai putea fi parte a Civilizatiei daca si numai daca esti Artificial, adica Neutru
   AntiPacea e despre cum echilibrezi scotind in afara legii Polarizarea:))))))
   adica unii, deja se vede asta, se apuca si zic asa: noi ne certam pentru ca sintem polarizati, sintem …minim doua tabere, care ulterior ne razboim pe diverse teme. daca vom fi o singra tabara …gata!, s-a facut Pace:))))))), ca daca nu mai avem cu cine ne certaaaa, …daia:)))

   Pacea este SI :), este SI-ul dintre Bine si Rau,
   sa razi Raul de pe fata Creatiei nu inseamna ca cel care ramae e Binele, ci fatul ca cel care ramane e …Neutru:))), deci chiar Binele dispare ..odata cu Raul:)))))))

   Iubirea e…dincolo de Bine si Rau, ea e chiar Reazemul balantei Bine-Rau, acest reazem fiind chiar Adevarul, adica SI-ul dintre Bine si Rau.
   Radacina pomului Binelui si Raului e SI-ul dintre Bine si Rau, iar aceatsa radacina e chiar Radacina.

   dupa cum am mai spus, singura cale care mai e disponibila, azi, e Calea Radacinii, Calea lui SI.

 • Mă dau și eu în vileag. În primăvara trecută am cumpărat, dintr-un magazin românesc, o mașină de spălat rufe Samsung. Funcționează excelent. Dar… am constatat că e fabricată în Rusia. Groaznic, nu-i așa? :))))