Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Dacă așa vor să oprească protestele oamenilor de bună credință, fac o mare greșeală

Am văzut două forme de proteste complet diferite. Un protest spontan, cu oameni indignați, dar pașnici. Altul, cu grupuri de galerii organizate, puse pe scandal, care au acționat doar în București, pentru a compromite o mișcare civică, legitimă.

Dacă așa vor să oprească protestele oamenilor de bună credință, fac o mare greșeală! Nu vor reuși!

Calea corectă este cea pe care am văzut-o la cancelarul german, Angela Merkel, care a anulat restricțiile controversate din timpul sărbătorilor pascale și și-a cerut iertare de la cetățeni pentru greșeala sa.

Cîțu și Voiculescu au încă șansa de a urma acest exemplu pentru a dezamorsa criza socială pe care tot ei au creat-o.

Să admită că au greșit, să își ceară scuze și să retragă deciziile aberante!

Au pedepsit un popor întreg pentru că n-au fost în stare să închidă cluburile și terasele în care se organizau petreceri.

Au coborât ora de interdicție de circulație atât de mult încât au afectat majoritatea cetățenilor care au fost responsabili în fața pandemiei!

Este profund greșit să-i sancționezi pe cei mulți și corecți, pentru că tu, Guvern, nu ești în stare să-i controlezi pe cei care au încălcat în mod sistematic regulile. (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dacă așa vor să oprească protestele oamenilor de bună credință, fac o mare greșeală”

  • Daca iti imaginezi ca intr-o „democratie” model american se poate schimba ceva prin proteste pasnice, te inseli amarnic. Singura sansa este coasa, furca sau/si toporul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *