Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu comentați pe Facebook

Închideti oamenii în case, îi speriați, îi abrutizati, că sā vā acoperiți incompetența crasā! Și lipsa oricārui sentiment de grijā față de oameni! Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult că testarea, izolarea și tratarea pozitivilor! E dovedit științific!

Anul trecut, împreuna cu primarii celor 6 sectoare, am încercat, cu disperare aproape, să realizăm testarea extinsā a bucureștenilor. Două campanii de testare au fost blocate de instituțiile statului care aveau responsabilitatea să ne protejeze sănătatea: Guvern, MS, DSP, INSP.

Oricine și pentru orice motiv, dacă voia să între în grațiile guvernanților, înjura “testarea lui Firea”!

“Nu știu ce obiectiv științific are testarea doamnei Firea”, declara dr. Adriana Pistol, șefa Comisiei Naționale pentru managementul COVID-19.

Păi, cred că voiam să aflăm dacă există viață pe Marte, nu v-ați dat seama, dna dr. Pistol? Care și acum gestionați pandemia cu māsuri inumane!

În tot acest timp, Dr Arafat tācea filosofic. Sā nu supere șefii.

Premierul Orban a înțeles, însă, și i-a schimbat urgent pe ministrul Sănătății, dr. Costache și pe dr Cercel, doar pentru că susțineau această testare salvatoare de vieți omenești!

A propos, dna dr. Pistol, dl dr. Tătaru, vă lăudați că în septembrie 2020 vom avea rezultatele studiului național realizat de MS privind seroprevalența…sau era tot praf în ochi?…de pe Marte?

Dar adevărul întotdeauna iese la iveală, mai devreme sau mai târziu!

Testarea extinsā reduce cu 50% infectarea, lockdown-ul doar cu 30%, titrează presă europeanā!

Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Asta după ce întreaga presă de pe întreaga planetă scrie de peste un an despre cât de importantă e testarea.

Iar ministrul Sănătății comentează cu nonșalanță pe Facebook că cifrele privind testarea au fost măsluite anul trecut de Guvernul Orban!!! Pe Facebook!

Treziți-vă! Treziți-vă, voi, toți guvernanții care vă dați cu părerea pe Facebook când aveți, potrivit fișei postului, obligația să munciți!

Treziți-vă și munciți!

Românii trebuie respectați!

Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiți voi în fiecare zi ca papagalii, dar să nu faceți nimic pentru respectarea lor!

Și dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu comentați pe Facebook! (Sursa: Facebook. Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu comentați pe Facebook”

  • Toate institutiile statului au inselat si inseala cetatenii acestei tari,este o practica seculara pe meleagurile acestea fara orizont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *