Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Dacă vreun partid va iniția procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis acela va fi USRPLUS

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dacă vreun partid va iniția procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis acela va fi USRPLUS”

  • Maestre , va salut si va multumesc pt lectiile curajoase de istorie . Avand in vedere relatiile dv extinse cu oameni din lumea cartilor, poate le-ati sugera sa scaneze si sa urce pe internet anumite carti cu tematica din zone sensibile ale istoriei noastre . Ceea ce remarc eu este inaccesibilitatea unor publicatii tiparite in deceniul de libertate neingradita de dupa revolutie, sau a linkurilor pe anumite subiecte , subiecte care se doreste a fi abordate doar dintr-o singura perspectiva. Dv insiva ati gasit cu greu cartea mentionata . Este vital ca anumite informatii sa nu se piarda . Ca sa mentionez doar un caz : am cautat cartea lui Nagy Talavera despre Garda de fier ed Hasefer , e de negasit . Iar Talavera are o varianta rescrisa a cartii . Tare mi-e reama ca rescrierea e mai departe de adevar decat prima varianta. Si sant convins ca nu e un caz singular .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *