Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Dacă vreun partid va iniția procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis acela va fi USRPLUS


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dacă vreun partid va iniția procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis acela va fi USRPLUS”

  • Maestre , va salut si va multumesc pt lectiile curajoase de istorie . Avand in vedere relatiile dv extinse cu oameni din lumea cartilor, poate le-ati sugera sa scaneze si sa urce pe internet anumite carti cu tematica din zone sensibile ale istoriei noastre . Ceea ce remarc eu este inaccesibilitatea unor publicatii tiparite in deceniul de libertate neingradita de dupa revolutie, sau a linkurilor pe anumite subiecte , subiecte care se doreste a fi abordate doar dintr-o singura perspectiva. Dv insiva ati gasit cu greu cartea mentionata . Este vital ca anumite informatii sa nu se piarda . Ca sa mentionez doar un caz : am cautat cartea lui Nagy Talavera despre Garda de fier ed Hasefer , e de negasit . Iar Talavera are o varianta rescrisa a cartii . Tare mi-e reama ca rescrierea e mai departe de adevar decat prima varianta. Si sant convins ca nu e un caz singular .

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog