Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în anul care a trecut, continuăm împreună! Vă dorim sănătate, fericire și noroc. La mulți ani! Echipa cristoiublog

Dan Barna a dovedit că nu merită să fie președintele USRPLUS


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dan Barna a dovedit că nu merită să fie președintele USRPLUS”

  • Maestre, m-am amuzat ! Dar sa stiti ca o femeie chiar are mai multe perechi de pantofi la serviciu, ii schimba in timpul zilei, asa se face, ca sa odihnesti piciorul, piciorul se umfla daca porti de ex pantofi cu toc, etc, prin urmare schimbi 2-3 perechi de pantifi pe zi, cu toc, plat, varf ascutit, patrat, unele au chiar papucei. Eu alternez 2 perechi pe zi. Asta ca sa stiti si dvs. Mai ai si haine de schimb, sacou, jerseu, etc. In fine, o explicatie! In rest, sunteti magnific ca de obicei.