Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Dan Tomozei de la Beijing: China nu este de acord cu anexarea Crimeei


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Dan Tomozei de la Beijing: China nu este de acord cu anexarea Crimeei”

 • Salutări Dan Tomozei,de la o sibiancă din Germania.Respect pt.ce faci,felicitări.Când ajungi în Sibiu,treci pe la Arcade Cafe din Piața Mică 3.Are cea mai bună cafea și ambianță din Sibiu.De Paște sunt acolo.Mimi Seghedin.

 • Am zis să nu scriu dar totuși…
  Sunt atâtea greșeli în politica românească încât nici nu știu cu care să încep.
  # Vă dați seamna că dacă nu ne alipeam corului SUA împotriva Chinei acum aveam reactoarele 3 și 4 de la Cernavădă în funcțiune, și nu aveam probleme de criză energetică?
  # Plus, că ce a făcut acum Iohannis și parlamentarii când au votat întâi 2% și apoi 2,5% din PIB pentru înarmare fără să întrebe populația este fără precedent.
  Chiar și Ceaușescu a cerut referendum când a hotărât reducerea armamentelor și a cheltuielilor militare (mă rog, atunci a fost invers, dar privea tot chestiuni militare).
  Consider că intrarea în cursa nebună a înarmărilor, pentru România înseamnă sărăcie, stagnare și îndatorare.
  Nici un ziarist, nici un jurist, nici o instituție nu a luat atitudine să spună „stai, stai dar populația ce spune?”
  # Consider că scutul de la Deveselu o să ne aducă necazuri. De când a fost instalat Putin a transmis mereu că nu e de acord cu acest echipament. Iar noi ce am făcut? I-am râs în nas.
  Pe ce se bazează România că este bine cu acest scut? Cine oferă garanții? SUA? NATO? La fuga din Afganistan SUA și-a lăsat partenerii NATO acolo.
  Scutul de la Deveselu a fost instalat pe șest fără știința populației, iar Băsescu a ieșit râzând și ne-a informat, de ne-a lăsat pe toți mască.
  # Când România nu va mai avea de unde să se împrumute, parcă o s-o văd la poarta ambasadorului Chinei ca să ne mai scape încă o dată de la faliment.
  Mă opresc aici.

 • Excelent Maestre! Mi s-au certificat toate bănuielile.

 • Domnu’ Cristoiu,

  Interviul e o buna dovada ca si in China occidentul e perceput ca fiind ipocrit. Adica exact ce spune si Putin.

  O fi occidentalii buni de gura, dar uite ca asiaticii, rusii, arabii ba chiar si africanii de pe „plantatie” s-au saturat de-atata bulshit…! Ne apropiem de momentu’ adevarului iar dupa atatea „revolutii” vandute la export, e timpul ca occidentul sa-si vina in fire si sa-si bage mintile-n cap.
  Evident, doar daca vrea sa mai ramana in istorie…!

 • Jurnalul Dvs. video în care sunt inserate interviuri excepționale m-au convins să nu mă mai vizionez televiziunile de știri de la care aflăm doar știri distorsionate și interpretate pompieristic de o armată de fătuci și guguștiuci.
  Cât despre unii dintre PSD-ii și PNL-ii aflați la guvernare succes la căderea în prăpastie dacă vor continua tot așa.

 • Vazand tot ce se intampla pe planeta, iata ca si interviul cu d-l Tomozei mi-a intarit convingerea ca singurele locuri in care am mai putea sa intalnim o cat de cat palida democratie raman cele cateva triburi ascunse din jungla amazoniana.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog