Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Dan Tomozei de la Beijing: China nu este de acord cu anexarea Crimeei

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Dan Tomozei de la Beijing: China nu este de acord cu anexarea Crimeei”

  • Salutări Dan Tomozei,de la o sibiancă din Germania.Respect pt.ce faci,felicitări.Când ajungi în Sibiu,treci pe la Arcade Cafe din Piața Mică 3.Are cea mai bună cafea și ambianță din Sibiu.De Paște sunt acolo.Mimi Seghedin.

  • Am zis să nu scriu dar totuși…
    Sunt atâtea greșeli în politica românească încât nici nu știu cu care să încep.
    # Vă dați seamna că dacă nu ne alipeam corului SUA împotriva Chinei acum aveam reactoarele 3 și 4 de la Cernavădă în funcțiune, și nu aveam probleme de criză energetică?
    # Plus, că ce a făcut acum Iohannis și parlamentarii când au votat întâi 2% și apoi 2,5% din PIB pentru înarmare fără să întrebe populația este fără precedent.
    Chiar și Ceaușescu a cerut referendum când a hotărât reducerea armamentelor și a cheltuielilor militare (mă rog, atunci a fost invers, dar privea tot chestiuni militare).
    Consider că intrarea în cursa nebună a înarmărilor, pentru România înseamnă sărăcie, stagnare și îndatorare.
    Nici un ziarist, nici un jurist, nici o instituție nu a luat atitudine să spună „stai, stai dar populația ce spune?”
    # Consider că scutul de la Deveselu o să ne aducă necazuri. De când a fost instalat Putin a transmis mereu că nu e de acord cu acest echipament. Iar noi ce am făcut? I-am râs în nas.
    Pe ce se bazează România că este bine cu acest scut? Cine oferă garanții? SUA? NATO? La fuga din Afganistan SUA și-a lăsat partenerii NATO acolo.
    Scutul de la Deveselu a fost instalat pe șest fără știința populației, iar Băsescu a ieșit râzând și ne-a informat, de ne-a lăsat pe toți mască.
    # Când România nu va mai avea de unde să se împrumute, parcă o s-o văd la poarta ambasadorului Chinei ca să ne mai scape încă o dată de la faliment.
    Mă opresc aici.

  • Excelent Maestre! Mi s-au certificat toate bănuielile.

  • Domnu’ Cristoiu,

    Interviul e o buna dovada ca si in China occidentul e perceput ca fiind ipocrit. Adica exact ce spune si Putin.

    O fi occidentalii buni de gura, dar uite ca asiaticii, rusii, arabii ba chiar si africanii de pe „plantatie” s-au saturat de-atata bulshit…! Ne apropiem de momentu’ adevarului iar dupa atatea „revolutii” vandute la export, e timpul ca occidentul sa-si vina in fire si sa-si bage mintile-n cap.
    Evident, doar daca vrea sa mai ramana in istorie…!

  • Jurnalul Dvs. video în care sunt inserate interviuri excepționale m-au convins să nu mă mai vizionez televiziunile de știri de la care aflăm doar știri distorsionate și interpretate pompieristic de o armată de fătuci și guguștiuci.
    Cât despre unii dintre PSD-ii și PNL-ii aflați la guvernare succes la căderea în prăpastie dacă vor continua tot așa.

  • Vazand tot ce se intampla pe planeta, iata ca si interviul cu d-l Tomozei mi-a intarit convingerea ca singurele locuri in care am mai putea sa intalnim o cat de cat palida democratie raman cele cateva triburi ascunse din jungla amazoniana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *