Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Dana Budeanu: Eu nu neg existența virusului. Neg certitudinile legate de acesta

Jurnalul meu video | 2 ianuarie 2022
1. Cum ne învață democrata Olanda să asmuțim câinii asupra demonstranților pașnici.
2. Cum cultivă televiziunile puterii diletanții care sunt prezentați drept specialiști în Pandemie.
#IonCristoiu #cristoiuvlog #CristoiuTv

Publicată de cristoiublog.ro pe Duminică, 2 ianuarie 2022

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Dana Budeanu: Eu nu neg existența virusului. Neg certitudinile legate de acesta”

  • Dana Budeanu a spus iar o mare prostie. Toti cei care conduc lumea, adica sefi de state, premieri s.a.m.d. nu s-au vaccinat impotriva coronavirusului si, de fapt, ei mint ca s-au „intepat”, fara niciun argument. Zicea ca asa crede ea. Orice moderator din lumea asta ori de pe Marte o intreba pe Budeanu de unde are o asemenea informatie bomba sau de ce crede asta si pe ce se bazeaza, ce dovezi poate aduce in sprijinul unei afiramtii atat de grave. Ei bine, Ion Cristoiu a privit-o senin si n-a intrebat-o nimic, prietenii stiu de ce.

  • Maestre, …Huhuleac, Huhulete, Huhuhu…, nici nu mai conteaza ca o cheama Huhulescu,
    hai sa i zicem Steliana, vreti?:)))), ca oricum e…unica, asta sint sigur ca ati observat:))
    Steliana Huhulescu este irepetabila, Maestre:)

  • nimeni n-o ia razna, Maestre. fiecare om isi gaseste Cuibul, atata tot.
    iar Cuiburi sint doar doua: Mintea, Inima.
    unii oameni vor gandi, de acum nainte, cu mintea…care va tinde sa fie Minte, iar ailalti vor gandi cu inima care se va suprapune, in acest caz, peste Inima,…negresit.

  • imaginile de la protest se vad altfel prin prisma fundamentalei observatii a doamnei Weber – „felul în care oameni născuți și crescuți liberi s-au transformat în contestatari ai drepturilor celorlalți” –

    cu toate ca impresia lasata de imagini este a unui stat-bulan care striveste cetateni, acolo e barim olecut vorba despre altceva, in fapt fix despre ceea ce a remarcat doamna Weber, anume ca „oameni născuți și crescuți liberi s-au transformat în contestatari ai drepturilor celorlalți”.

    faza cu statul vs poporul a expirat.
    acum e cu popor vs popor.
    deci cel care se despleteste e poporul, antiteza se naste in popor,
    caz in care distributia gaussiana sufera o metamorfoza, extremele sint dominante iar pe mijloc…nici tipenie.

    o parte din popor va imbratisa ‘drepturile artificiale’, iar cealalta va ramane in bratele ‘drepturilor naturale’

    …chestia e fundamentala, irepetabila pe o planeta, reprezinta esenta Marii Revolutii, adica a trecerii de la Natural la Artificial.

    dupa cum se si poate observa, o halca din popor e gata oricind s-o striveasca pailalta. in faza in care ne aflam dinamica e vizibila prin polarizarea vaccinati-nevaccinati, vaccinatii considerindu-i momentan…cam timpitei pe cei nevaccinati, insa timpiteii vor tinde sa fie considerati timpiti sadea:)), odata cu trecerea timpului.

    tot asa cum vaccinarea a alunecat brusc inspre religie, inspre credintele intime si teoretic indestructibile ale unor oameni, transformand o discutie despre un vaccin intr o manifestare metafizica, structurala, fundamentala si care e temelie pentru alte dinamici,
    si polarizarea vaccinati vs nevaccinati va vira tot brusc catre…pina la urma clasica dinamica Artificial VS Natural.

    daia am si zis si zic ca doctrine viabile mai sint doar doua, azi:
    Doctrina Naturii
    Doctrina Anti ( Natura ), adica Doctrina Artificialului.

    Revolutia Mondiala mai devreme sau mai tarziu va fi observata, pentru ca nu-i de colea sa virezi o Civilizatie intreaga catre Artificial far sa prinda lumea de veste:))),
    insa pasii care se fac acum, cu toate ca ei par a fi altfel, poate,
    in fapt sint…ireversibili.

    ce e clar e ca poti clama chiar in fata Universului, adica cu un asa tupeu, manifestarea dinamicilor naturale, pina la urma a Drepturilor Naturale. asta se poate fara probleme, insa in cazul asta ii permiti libera manifestare Artificialului:)) :))), adica n ai nimic impotriva lui…:)
    or asta creca va fi putin cam greu de inteles, pentru ca tendinta va fi de…opozitie in fata acestui Tsunami, insa daca faci asta…fix in momentul in care te ai opus vei fi spulberat, deja, pentru ca punerea la indoiala se manifesta plenar pe planeta, ea descalecind direct de pe Tronul Universului.

    una peste alta…astea sint Vremurile Maestrilor.
    jocul se poarta…al cel mai inalt nivel posibil. ca doar…insasi Mintea ( Universului ) descaleca pe planeta asta.
    prin urmare jurnalisnul se va mai manifesta…nu doar aici!, ci oriunde pe planeta, daca si numai daca Maestri vor face….jurnalism:)))), oricum altfel numa despre jurnalism nu va fi vorba:)

  • Ce drăguță e Dana Budeanu!Să mai vină aici,are dreptate.Minciuna cu salvarea planetei și schimbările climatice,din păcate funcționează în Germania foarte bine,de când a dispărut marca germană.Se investesc miliarde de euro în diferite ONG-URI,care mai decare mai aberante.Mie să nu-mi spună acea fată anormală(Greta T…)cum să salvez lumea,că nu o cred!Și de aceea au tot mai mare succes Partidele ecologiștilor(Die Grünen,FDP,Die Linke).NEO-MARXIȘTII!!!.Desigur președinții statelor,și eu cred că toată lumea,este vaccinată doar cu ser fiziologic,pt.că este doar un experiment care funcționează foarte bine.Scopul este frica,panica și controlul persoanelor.Este războiul datelor personale.Dar ni-i se iau drepturile omului și cei care pun întrebări sunt cenzurați.Am spus tot timpul,Johannis tace și face.Eu mai am încredere în el,să salveze cât de cât România,că Europa e în cădere liberă,în frunte cu Germania.Ce ziceți de un Partid al adevăraților patrioți condus de Johannis?Patrioți din lumea întreagă,uniți-vă!

  • pe vremurile astea esti specialist in ceva daca ai Bun-Simt.
    poti fi specialist si avand doar Bun-Simt. asta e faza tare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *