Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

De 10 august a ieșit pe străzi Elefantul roz

Un elefant vopsit în roz a fost plimbat, luni, pe la toate instituțiile implicate în ancheta 10 august. „Elefantul din încăpere, despre care președintele Iohannis vorbea în 2017 la una dintre ședințele de Guvern unde se încerca blocarea Justiției, a devenit acum dosarul 10 august. Pentru că elefantul nu mai este vizibil pentru președinte, ministrul Justiției, procurorul General, DIICOT și ministrul de Interne, am decis să îl vopsim în roz”, a explicat Cătălina Hopârteanu, reprezentanta organizației Declic, inițiatoarea acțiunii.
Jurnalistul Ionuț Cristache a ironizat, într-o postare pe Facebook, protestul cu elefantul roz.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De 10 august a ieșit pe străzi Elefantul roz”

  • Daca e sa o psihanalizez , vad ca dna ascunde vise despre chestii roz cat mai mari ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *