Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

De ce 24 ianuarie nu este înțeles de politicieni? De ce avem politicieni care doar citesc discursuri?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De ce 24 ianuarie nu este înțeles de politicieni? De ce avem politicieni care doar citesc discursuri?”

 • Ca istoric, ma asteptam sa sti ca ideea Uniunii Europene in formatul actual
  este din timpul lui Napoleon. Dar la cit de agramat si analfabet functional esti, ca autor de carti de istorie si ca cadru (intentionat bineinteles) didactic la UNIBUC, subalternul lui Boia si doctor in istorie otomana, desi la istoriaa nationala si la limba romana nu ai luai nici bacul, nu mai am nicio speranta.
  De ce impostori ca tine sint promovati de securisti stafiditi si la fel de agramati, analfabeti functionali, sisiiti si „celebri” precum „maestrul arghezian Coroiu” ?
  Ti-ai ascultat vreodata „perlele” inainte de a le posta ?
  Daca da inseamna ca fudulia bate la tine „istoria”.
  Cum bine zicea Paunescu, fie-i tarina usoara : „Gura bate curul”.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog