Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

De ce a fost A. I. Cuza ales domnitorul Principatelor și de ce a fost dat jos și exilat?

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De ce a fost A. I. Cuza ales domnitorul Principatelor și de ce a fost dat jos și exilat?”

  • Indiferent de ce cacat mincati voi cei 2 ghiorlaitori istorici, specialisti, putopalmisti, etc. afirm cu tarie ca:
    Domnul Cuza a fost alungat de la domnie de „prietenii” care i-a asigurat alegerea si la Bucuresti, prin comandouri teroriste, (Bratianu. Strirbey, Ghica, Rosetti, etc.)
    Dar pe baza conventiei cu marile puteri ca nu va putea domni mai mult de 7 ani, conventie pe care a respectat-o silit fiind de garda personala.
    Solutia alesa a fost un cacat total, pe Cuza l-a inlocuit un nemtalau belit care a dat ordinul de asasinare pentru Eminescu si a facut pact secret cu Germania si Austro-Ungaria ca Romania sa lupte in Marele Razboi impotriva interesului naitonal (Marea Unire de la 1918).
    Cind Consiliul de Coroana a respins intrarea Romaniei in razboi alaturi de puterle centrale in 1914, imbecilul s-a sinucis lasind fereastra deschisa anoaptea la dormitor pe timp de iarna.
    Urmasul sau la tron, pe nedrept supranumit „Ferdinand intregitorul” a plins in bratele vletului sau in 1916 cind Romania a intrat in razboi alaturi de Antanta, impotriva Puterilor Centrale. Regina Maria a facut toata traeaba, nu ma intrebati cum ca mi se scoala !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *