Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

De ce a fost A. I. Cuza ales domnitorul Principatelor și de ce a fost dat jos și exilat?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De ce a fost A. I. Cuza ales domnitorul Principatelor și de ce a fost dat jos și exilat?”

 • Indiferent de ce cacat mincati voi cei 2 ghiorlaitori istorici, specialisti, putopalmisti, etc. afirm cu tarie ca:
  Domnul Cuza a fost alungat de la domnie de „prietenii” care i-a asigurat alegerea si la Bucuresti, prin comandouri teroriste, (Bratianu. Strirbey, Ghica, Rosetti, etc.)
  Dar pe baza conventiei cu marile puteri ca nu va putea domni mai mult de 7 ani, conventie pe care a respectat-o silit fiind de garda personala.
  Solutia alesa a fost un cacat total, pe Cuza l-a inlocuit un nemtalau belit care a dat ordinul de asasinare pentru Eminescu si a facut pact secret cu Germania si Austro-Ungaria ca Romania sa lupte in Marele Razboi impotriva interesului naitonal (Marea Unire de la 1918).
  Cind Consiliul de Coroana a respins intrarea Romaniei in razboi alaturi de puterle centrale in 1914, imbecilul s-a sinucis lasind fereastra deschisa anoaptea la dormitor pe timp de iarna.
  Urmasul sau la tron, pe nedrept supranumit „Ferdinand intregitorul” a plins in bratele vletului sau in 1916 cind Romania a intrat in razboi alaturi de Antanta, impotriva Puterilor Centrale. Regina Maria a facut toata traeaba, nu ma intrebati cum ca mi se scoala !

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog