Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

De ce a primit Sorin Oprescu o condamnare atât de mare


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „De ce a primit Sorin Oprescu o condamnare atât de mare”

 • @Domnu’ Cristoiu,

  Tinerii sunt mereu victimele indoctrinarii, dar, evident, ei pricep asta ultimii… 🙂

 • astia ar spune „nashtere la canal”,
  in loc de avort
  da’ suna nasol, „canal” suna nasol.
  („canal de tembeliziune” nu suna nasol-ASTA INSEAMNA SPALAREA PE CREIERI!)
  („terminarea sarcinii” cica e dietetic,
  PENTRU CA ASA GANDESC TERMINATII!)

 • 30 de ani maestre. Oricum, deși erau vremuri grele găseam bani să cumpărăm de la tonetele improvizate ziarele și o mulțime de cărți de care chiar ne bucuram să le citim. Presa liberă de atunci nu poate fi comparată cu presa zilelor noastre transformată în corul papagalilor.
  N-are rost să vă pierdeți vremea cu persoane care n-au nicio tangență cu bunul simț sau sunt paralele cu informația argumentată și nici cu personajele cinice ale zilei de ieri.

  • Maestre, am 36 de ani si va ascult in fiecare seara. Sunt fermecata de comentariile dumneavoastra, presarate cu incursiuni in istorie si literatura. Evident, va apreciez si simtul umorului. Sunt putin invidioasa pe tanarul despre care ati povestit. As fi vrut si eu sa va intalnesc personal, sa va felicit pentru ceea ce faceti si ceea ce ati facut.
   Referitor la intamplarea relatata, eu vad doua aspecte: unul (cat de cat) pozitiv – si anume ca si cei tineri va asculta sau va citesc, chiar daca nu va impartasesc parerile, si unul negativ – la ce nivel a ajuns ura si scindarea in societatea romaneasca. Efectiv unii ajung sa urasca pe cei cu pareri diferite. Eu cred ca vrajba aceasta a aparut de cand cu lupta dintre USR si PSD (cand erai fie usrist fie psdist), a continuat in pandemie cand erai vaccinat sau nevaccinat, si continua acum cand fie esti cu rusii, fie impotriva lor. Ma intreb ce mai urmeaza…desi sper ca apele sa se linisteasca la un moment dat si lumea sa inteleaga ca suntem cu totii in aceeasi mocirla si ca numai ura nu ne mai trebuie…
   In rest…toate bune si nu va lasati, maestre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog