Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

De ce a primit Sorin Oprescu o condamnare atât de mare

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „De ce a primit Sorin Oprescu o condamnare atât de mare”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Tinerii sunt mereu victimele indoctrinarii, dar, evident, ei pricep asta ultimii… 🙂

  • astia ar spune „nashtere la canal”,
    in loc de avort
    da’ suna nasol, „canal” suna nasol.
    („canal de tembeliziune” nu suna nasol-ASTA INSEAMNA SPALAREA PE CREIERI!)
    („terminarea sarcinii” cica e dietetic,
    PENTRU CA ASA GANDESC TERMINATII!)

  • 30 de ani maestre. Oricum, deși erau vremuri grele găseam bani să cumpărăm de la tonetele improvizate ziarele și o mulțime de cărți de care chiar ne bucuram să le citim. Presa liberă de atunci nu poate fi comparată cu presa zilelor noastre transformată în corul papagalilor.
    N-are rost să vă pierdeți vremea cu persoane care n-au nicio tangență cu bunul simț sau sunt paralele cu informația argumentată și nici cu personajele cinice ale zilei de ieri.

    • Maestre, am 36 de ani si va ascult in fiecare seara. Sunt fermecata de comentariile dumneavoastra, presarate cu incursiuni in istorie si literatura. Evident, va apreciez si simtul umorului. Sunt putin invidioasa pe tanarul despre care ati povestit. As fi vrut si eu sa va intalnesc personal, sa va felicit pentru ceea ce faceti si ceea ce ati facut.
      Referitor la intamplarea relatata, eu vad doua aspecte: unul (cat de cat) pozitiv – si anume ca si cei tineri va asculta sau va citesc, chiar daca nu va impartasesc parerile, si unul negativ – la ce nivel a ajuns ura si scindarea in societatea romaneasca. Efectiv unii ajung sa urasca pe cei cu pareri diferite. Eu cred ca vrajba aceasta a aparut de cand cu lupta dintre USR si PSD (cand erai fie usrist fie psdist), a continuat in pandemie cand erai vaccinat sau nevaccinat, si continua acum cand fie esti cu rusii, fie impotriva lor. Ma intreb ce mai urmeaza…desi sper ca apele sa se linisteasca la un moment dat si lumea sa inteleaga ca suntem cu totii in aceeasi mocirla si ca numai ura nu ne mai trebuie…
      In rest…toate bune si nu va lasati, maestre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *