Alegeri locale, rezultate parțiale: – Consilii locale: PSD – 36,26%, PNL – 29,41%, AUR – 9,35% – Primari: PSD – 38,47%, PNL – 32,72%, AUR – 6,29%

De ce au durat atât de mult audierile în cazul Coldea?

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „De ce au durat atât de mult audierile în cazul Coldea?”

 • “E sfârșit de epocă“, zicea gial Dumbravă. După alegeri vine Simi 😆

  • @
   ce epoca…
   e sfarsit de lume.
   noua lume e …Noua Lume, alta ca ea n a mai existat in istoria civiizatiilor

 • Atâta lucru bun a făcut și iohanis pentru Țara asta. L a trimis p ăla la pensie și poate îl trimite și unde i e locul, că tot ținea speech uri despre trădători.
  Cum ziceam, cineva bate iarba să iasă șarpele sau bate găina să sperie maimuța. Ca o fi iohanis care nu are chef de pățaniile lu basescu de după terminarea mandatului, că o fi geoană, că or fi amândoi înțeleși, om vedea.
  Prima facie iohanis ar părea că bate iarba. Așa că e posibil ca coldea să fi fost pe lista de negociere cu ighemonul la loc de cinste, alături de rachetele patriot.
  Șantajatul, păgubitul a zis la televizor, cu mândrie, că s a interesat acum recent klem de dosarul lui, cel din cauza căruia i au agățat pe așa zișii generali. Ca doar nu se mai formalizeaza nimeni să nu recunoască statutul aservit.
  .
  Oricum o să le rămână dosarul lipit în frunte așa zisilor generali, cum o să i rămână lu firea azilele.
  .
  A propos de geoană, citiți ce zice Kasparov despre institutul aspen.
  .
  Ce Robespierre domnu Cristoiu. Un parvenit, un momarlan, un toparlan, un troglodit.
  Și întrebarea e oare mai există vreun prost mai prost decât basescu.

 • A durat până au venit aprobările de la CIA și FBI.

 • Asta-i miscarea facuta de gasca lu’ Geoana ca sa dea sah la gasca lu’ Kovesi.
  Cred ca jocu’ cu alegerile e facut deja in favoarea lu’ prostanacu’ de la NATO…!

  • @Paul
   Pe langa cele doua ipoteze, aia cu licuriciul si aia cu butaforia, ar putea exista si o a treia. Nu stiu de ce dar mereu am avut convingerea ca la noi, undeva, cumva, exista niste neni ascunsi bine in sensul ca sunt la vedere in ochii tuturor si pe care nimeni nu da doi bani dar care de fapt iau deciziile, probabil in propriul beneficiu, fara sa aiba nici o greata de parerea ambasadelor sau licuricilor sau mai stiu eu cui ni se pare noua evident. Privind ultimele evolutii de pe scena mare, unde se preconizeaza inlocuirea hegemonului, e posibil ca ordinul dat de nenii astia sa fie: abandon ship? Romania va iesi cumva de sub umbreala licuriceasca (faptul ca n-am primit Schengen si Visa Waiver nu e intamplator), Europa de est sau o parte va intra din nou din punct de vedere militar sub umbrela ruseasca, vestul va mai continua o vreme sub americani si toti in cele din urma vor fi subordonati economic Chinei, care va cumpara in viu toata planeta. De ce oare americanii se tem cel mai mult pe aceasta lume de China si nu de Rusia, care are practic la ora asta cea mai performanta armata de pe planeta? Pentru ca jocul de GO e mult mai sofisticat decat sahul? De poker nu discut, ala nu se pune, e la categoria pitici de gradina. Stiu, suna nebunesc dar in politica nu prea exista coincidente si intamplari. Ah, Klaus Schwab va pleca de la conducerea executiva a WEF. Daca nu vine WW3, altceva di granda sigur se pregateste. Ca noi suntem doar observatori fara nici un beneficiu din orice scenariu, e evident si nu e cazul sa fim naivi. Raman in continuare la impresia ca 7 oct nu a fost deloc o intamplare iar americanii au fost prinsi, chiar daca nu pare, cu chilotii in vine. Patru fronturi, Ukr, Israel, Taiwan si FED e prea mult si pentru ei. NATO si UE vor fi demantelate. Fa o retrospectiva la rece-ghetata a tot ce se intampla si sigur iti va da cu virgula. Zic si io, nu dau cu paru’! Daca nu am fost prea coerent, e pentru ca sunt prea multe de pus la cap si e complicat, totul e prea complicat, tocmai fiindca trebuie sa para simplu cu scopul de a fi inghitit usor.

   • @
    ‘Europa de est sau o parte va intra din nou din punct de vedere militar sub umbrela ruseasca’
    partea asta, dintre semilumi, pare a fi ‘o noua lume’

    ‘undeva, cumva, exista niste neni ascunsi bine in sensul ca sunt la vedere in ochii tuturor si pe care nimeni nu da doi bani dar care de fapt iau deciziile, probabil in propriul beneficiu’
    beneficii or fi avand si ei, spre ex indirect, daca nu direct, insa nu iau decizii in beneficiu propriu. insa ….da, asa se vede si de la mine, de ani buni, exista niste neni, …tanti,…ce of fi. adica exista ceva deasupra sistemului politic care indrazneste sa ‘unifice’ tot felul de dinamici, astfel incat sa ne manifestam ca un intreg,…cit de cit:))

    ‘Privind ultimele evolutii de pe scena mare, unde se preconizeaza inlocuirea hegemonului.’
    hegemonul tot hegemon ramane, insa lumea lui devine semilume.

    • ‘vestul va mai continua o vreme sub americani si toti in cele din urma vor fi subordonati economic Chinei’
     vom fi subordonati unui soft. insa mai intai vom subordonati mai multor softuri.
     deci marele reflux e o unificare la nivel micro, pina la urma cuantic, atunci cind ‘softul’ va rula pe o astfel de platforma, cuantica. deci …’subordonarea’ e la alt nivel, pe alt raft

     • daia si e fundamental, capital, felul in care digitalizezi, pentru ca s ar putea sa te dai mat singurel, inca din start, inca de cind te apuci cu aplomb sa digitalzezi tot ce misca ( fara sa despletesti in superpozitii )

   • ‘Raman in continuare la impresia ca 7 oct nu a fost deloc o intamplare’
    suna ca si cum proiectul era pe masa inca dinainte de prima dinamica pandemica

    ‘Daca nu vine WW3, altceva di granda sigur se pregateste.’
    crizele pandemice au venit, or mai veni, insa treaba lor e sa ramana pentru ca …la soroc sa intre toate n armonie, participind la nasterea lumii. deci mai devreme sau mai tarziu o sa vedem cum toate crizele de pina acum se vor acutiza concomitent

 • ‘Preşedintele rus Vladimir Putin este dispus să oprească războiul din Ucraina printr-un armistiţiu negociat care să recunoască actualele linii de pe câmpul de luptă, au transmis patru surse ruseşti pentru Reuters, care au precizat, pe de altă parte, că liderul de la Kremlin este pregătit să lupte în continuare, dacă Kievul şi Occidentul nu răspund ofertei.’ ( știripesurse ro )

  daca rușii propun încheierea războiului înseamnă că probabilitatea că el sa se întețească e …suficientă.

  …pina la Nipru mai e ceva de mers, prin urmare ..mai durează.

  • pentru a despărți estul de vest e nevoie de și mai multă energie. tocma se face rost de așa ceva.

 • pentru ca ‘zona tampon’ sa se întindă pina la Nipru tre ca rușii sa fie atacați cu rachete cu rază lungă de actiune. prin urmare, exclusiv teoretic, rușii așa urmează să fie atacați.

 • creca asistam la ceva …chiar tare. o fi asa sau n o fi asa …habar n am.

  despre serviciile ro gura lumii zicea ca sint, mai ca la tara zis, vandute. ce li se cerea …aia faceau. tot gura lumii mai zicea, pe de alta parte, ca or fi ele vandute, insa sint populate si cu profesionisti. deci practic faceau …slugile …ce li se cerea, insa asta n a insemnat niciodata ca nu sint …si profesionisti.
  ce mi s a parut, in aceste conditii, ca n a sunat bine, a fost zicerea Maestrului cum ca pe aici alte servicii si au construit propria retea, practic dublind o paia reprezentata de slugi ( care, in aceste conditii pareau a fi luate si de proaste, nu doar de slugi).
  or …de slugi creca nu poa sa zica nimeni ca n am fost, indiferent despre ce o fi fot vorba, ca …e de notorietate, ce ni s a zis sa facem …creca aia am facut, daca nu cumva om fi facut si cu varf si indesat.
  insa pacilea …pesemne ca romanii au in adn o alta procedura, inradacinata inca de pe vemea otomanilor, care zicea ca …trimiteam noi carele cu aur la stambul, insa cum faceam rost de el, ce rinduieli interne aveam,…nu era treaba turcilor!,
  adica faceam ce ni se spunea, insa ‘in felul nostru’.
  deci ce n a sunat bine a fost chiar acest fapt, …dublarea.

  caz in care se prea poate ca unii dintre ei sa fi reactionat …avand aceasta referinta. mai altfel spus in ara asta ori iti ies socotelile in stilul otomanilor ori …nu ti ese nimic.
  cine stie despre ce o fi vorba…

  • Romania robește la alții,de mai bine de 1000 de ani pentru scaunul de lifta păgână vândută.Dupa umila mea părere rușii n au plecat nici acum din Romania,nici nu vor pleca….Am rămas perplex când am văzut un ,,politruc,, de 35 de ani vândut FSB lui..pe câțiva arginți.Ar fi de căutat a treia persoana care le a făcut cunoștință,că nu intri in contact cu nenea spionul rus…la coada la cireșe n piata.Trebuie verificat,platit,căpătat încredere….

 • Nu puteti fi atat de naiv; tocmai domnia voastra ce ati dovedit mereu ca aveti un nas de vulpoi versat in analiza fenomenelor politice subterane ale Romaniei. Haiducia practicata de cei doi impreuna cu alte cateva sute (cel putin) de acoliti ce au pus in practica teroarea asupra capitalului romanesc este arhicunoscuta. Faptul ca nu s-a vorbit se datoreaza puterii oculte exercitata prin metode specifice securistilor.
  Amenintarile directe si voalate si-au facut efectul dar totul a ajuns prea departe si numai o interventie din afara Romaniei a cauzat retragerea sprijinul care-i conferea imunitate in Romania lui Coldea.

  • E clar ca e OZ/U de la licurici sau e butaforie pentru racorirea pelikanilor inainte de alegeri. Doar nu-si inchipuie nimeni ca a apucat-o vitejia pe Justitzea Mea si face ce are scris in fisa postului. Vorba olteanului in fata girafei: asa ceva nu exista!

 • Generali ai SRI?? Acesti borfasi care au ruinat Romania! Acesti infractori, in frunte cu Laura Codruta Kovesi, care trebuie tras in teapa in Piata Victoriei! ACESTI BORFASI CARE ALERGAU DUPA ANTICORUPTIE….AU CREAT RETEA DE PRODUS BANI DIN TERORIZAREA POPULATIEI…S.R.I. RUSINE SI DEZONOARE!

 • Tovarășul Ceaușescu era acolo ?cu întrebările lui tâmpite ai furat?cat ai furat? La pușcărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *