Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

De ce crește Pandemia în țările cu rata mare de vaccinare?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „De ce crește Pandemia în țările cu rata mare de vaccinare?”

 • @Domnu’ Cristoiu,

  Constat ca aveti o gandire circulara. Va „supuneti” la cerintele autoritatilor de a va vaccina ca sa aveti „dreptul” de a pune intrebari. Si? Daca ati fost „cuminte si supus” v-a dat vreo autoritate un raspuns rational pana acum? Si-atunci de ce sa continuati sa va „supuneti” la cerintele lor absurde? Cand realiatea indica atat de clar ca autoritatile mint cu nerusinare, in ce consta desteptaciunea supunerii? O fi vorba de vre-un „joc politic” pe care noi, prostimea, nu-l pricepem?…
  Oricum, dupa ce am citit ca v-ati declarat un „fan” al asa numitelor guverne „tari” care sa poata da legi si decrete cu usurinta fara sa tina cont de vointa populatiei, m-am lamurit: duceti dorul tineretii…!

 • S-a tâmpit ”distinsul” istoric Marius Oprea (!!!!????) La aritmetică de clasa a 2-a, la o banală scădere: 2021 – 1993 = 18 ani (!!!???) pentru domnia sa? https://bit.ly/3e8Ex4C … A. Drăghici ”a murit în 8 decembrie 1993.”

 • BORICÁT, -Ă, boricați, -te, adjectiv Preparat cu acid boric.
  • Apă boricată = apă în care s-a dizolvat acid boric. Vaselină boricată = vaselină preparată cu acid boric.

 • in Ro a inceput o campanie de manjire cu dubii a intregului sistem politic.
  creca e in regula, daca ea se desfasoara…cu tupeu, chiarȘ))

 • Atunci cind un razboi mondial se manifesta, apare suferinta, care e o actiune indreptata impotriva celui care sufera.
  se poate intampla si…minunea ca cel care sufera sa faca din suferinta, odata cu terminarea razboiului, un atu.
  Marea Revolutie e un razboi mondial desavarsit. Daca faci din pandemie un atu, …deci declari suferinta ca fiind placere, data viitoare chiar tu vei fi cel care te vei demola, poate chiar plenar…
  Cred ca si pe vremea Marii Revolutii exista unii care fac din suferinta, atu.

  • insa pe vremea Marii Revolutii, cei care au facut asta anterior, adica au facut din suferinta atu, ajung in starea in care ei insisi se…demoleaza, din temelii..

 • Serviciile ds prin lumea mare dabia si au gasit jucarie noua, pandemia, …deci iata cind se va termina pandemia: cind serviciile isivgasesc o alta jucarie daruitoare de mai multa placere:)

 • Restrictiile anul trecut aveau ca referinta ‘nicio restrictie’, ca asa era inainte de pandemie, fara restrictii.
  Anul asta restrictiile se aplica avand ca referinta…restrictiile de acum un an:)))
  Deci ni s a inoculat aceeasi doza de restrictii, si acum un an si…acum, nu mai mult, nu mai putin:))
  Insa tura asta doza se adauga dozei precedente, daia restrictiile sint…duble:)))
  Peste un an ni se va administra aceeasi doza de restrictii, creca:))), prin urmare la anul restrictiile se vor tripla…fata de inceputul pandemiei, se vor tripla insa doza va ramane aceeasi, creca:))
  Ca la vaccin, Maestre, doza e aceeasi, insa se adauga dozelor deja păpate:))

 • De ce creste pandemia este o intrebare fara raspuns. Valurile, restrictiile, vaccinarile vor fi pana cand tot omul va invata sa foloseasca pasaportul verde si la WC public, la intrarea unui musafir in casa. Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara, se spunea odata. Acum conteaza cine testeaza si mai ales cine comunica cifrele. Daca le iei jucaria, pandemia inceteaza. Cand se va vrea se poate inventa un test care va depista ca majoriatea barbatilor au si ovare iar femeile testicule, evident asimptomatic.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog