Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

De ce e Marcel Ciolacu Alesu’

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „De ce e Marcel Ciolacu Alesu’”

 • Ciolacu sa fie Alesul ??? Mai vedem…mai sunt zile..multe. Alegerile din 2024 vor fi ULTIMELE alegeri zise „libere”.
  I-am zis dlui Cristoiu: Ciolacu este viclean, perfid si sluga perfecta. Sa-l ia la palme si NU sa-l aplaude….Trebuie sa-i tratezi cu
  curul.
  A mai fost una Boudica, cu o armata de peste 200.000 de oameni. In 61 a.d. se intalneste cu Gaius Suetonius care avea 10.000
  A urmat un macel, fetele ei violate/taiate si multi, multi morti… Muierea aia a disparut din istorie. Unii fac treburile foarte bine.
  Si a mai fost unul Cumberland ( zis Macelarul) care prin 1746 cu 10.000 de oameni a facut „ordine”. Au rezolvat problema cu Scotia.
  Eu din copilarie n-am mai citit Walter Scott (ex. Rob Roy, Quentin Durward etc).

 • Pazea! Un român a câștigat „America’s Got Talent 2023″…
  Cand lucram in South Korea, unu d-acolo mi-a spus ca daca-ti da cineva ceva pe gratis, nu-i a buna.

  • Macar ala avea un caine destept. De-am avea si noi asa ceva, cumva, undeva mai la „inaltime”!

 • https://ziare.com/uniunea-europeana/schimbare-cu-180-de-grade-a-pozitiei-ue-fata-de-china-se-asteapta-cu-interes-reluarea-dialogurilor-economice-si-financiare-1827956

  :))))
  pai asta se rezolva prin implementarea Insularizarii, nu prin intoarcere la globalizare:))
  interes o fi, insa daca potential nu mai exista, de unde nenica?!
  sa te pui contra Insularizarii e tot una cu a te pune contra Naturii ( Insularizarea e un proces al Naturii, e ca refluxul, fiind in fapt choar Marele reflux )

  prin urmare e mai cu folos implementarea Insularizarii, …chiar si dupa puteri, decit o intoarcere la o stare devenita impotenta intre timp.
  bulversarea lanturilor de aprovizionare e parte a Marelui reflux, a Insularizarii, deci el trebuie rezolvat prin …insularizare.

  • oricum o dai tot la …Megapolis ajungi, la noul sat, care e si ‘noul stat’ ( Marele Reflux ne intoarce la …sat, atita tot ca el intre timp s a facut mare. de fapt e …chiar maret, ca azi il cheama Megalopolis :))
   ( tocami daia si sustin manifestarea prin superpozitii a ‘satului’, …ca daca tot avem si superpozitia ailalta disponibila…se poate ‘face Pace’ :))

   • deci …digitalizare sa fie!, daca asta e dorinta, insa numa intr una dintre superpozitii, ca altfel nu iese cu …Pace, or, …se stie, io propovaduiesc Pacea si prietenia intre pooare :))

   • cuvintul de ordine al unei tari pe vremea Insularizarii e …autosuficienta.
    deci …vorbim despre orice, daca referinta ne e ‘autosuficienta’

  • @Online
   „Business MAGAZIN. Compania vinovată de criza imobiliară care zguduie China pare că se scufundă în haos: Evergrande şi-a oprit de la tranzacţionare propriile acţiuni pe bursa de la Hong Kong, fără nicio explicaţie, la doar o zi după ce şeful său a intrat pe mâna autorităţilor”Autor: Iulian Tenchiu 28.09.2023, 12:42
   https://www.zf.ro/business-international/business-magazin-compania-vinovata-criza-imobiliara-zguduie-china-22139533
   Seara Frumoasa Online!!!
   vali
   🙂

 • mai intai a fost Noua Lume ( care inca nu s a nascut ) si abia dupaia faza cu intrarea noastra n schengen

  • ( daca te dai pe val e nonactiune, daca faci altfel actionezi si …cindva vor aparea si reactiunile )

  • mai ales in cazul unor dinamici care se mondializeaza e de bun-simt sa te dai pe val pentru ca valula ala are …’ratiuni superioare’ ( tot ce ramane de ‘facut’ e …sa promovezi pacea si prietenia intre popoare si …dragostea fata de Natura :)) )

   • e normal ca Inertia sa se manifeste si sa te apuce dorul de Gobalizare, insa …aia e, Marele Flux si a epuizat potentialul, acum ne aflam pe reflux, de fapt chiar despre Marele Reflux e vorba
    ( Marele Reflux Unifica!,…deci continua treaba Marelui Flux, a Globalizarii, insa o face la nivel micro. Unificarii nu i te poti opune, insa cine isi inchipuie ca ea se mai poate face pe calea Globalizarii, …folosind aceleasi lanturi de aprovizionare …doar viseaza frumos :), asa ceva e pur si simplu imposibil ( insa poti sa incerci!, …creca nu se supara nimeni ) )

 • ce rol nefast poate juca in viata unor tari aparitia unui fanatic

  Hitler n a fost pus cu furca pe ‘tron’. a ajuns acolo ca un ‘efect’, ‘cauza’ putind fi gasita in …urma, in ‘dorintele’ poporului manifestate cu ani, zeci de ani,…poate chiar cu mii de ani in urma.
  deci mai intai poporul si abia dupaia unul ca Hitler. care si el a fost Alesu’, insa al poporului. deci Hitler n a jucat un rol nefast in viata poporului din care a rasarit, ci …a jucat chiar Rolul, Hiter a fost o rafinare a dorintelor poporului …de un anumit tip, care s-au inmanunchiat …brusc, dind nastere Actorului potrivit Rolului, pe numele lui Hitler.

  un Ales pus cu furca pe tron poate fi o aparitie nefasta pentru poporul pe care l conduce, insa Alesu’ de tip ‘Hitler’ niciodata nu va fi o aparitie nefasta pentru poporul din care rasare, niciodata, aparitia lui fiind intotdeauna o nonactiune ( si daca sterge de pe fata pamantului poporul pe cae l conduce…tot nu e o aparitie nefasta pentru acel popor, e o nonactiune, pentru ca el e un ‘efect’ al ‘dorintelor poporului’, …e complexa treaba )
  insa ‘aparitia’ poate fi nefasta pentru …alte popoare.

  deci e o diferenta intre Alesu’ pus cu furca si Alesu’ rasarit ca o inmanunchiere a dorintelor poporului manifestate de veacuri sau poate chiar dincolo de ele.

 • Superbă ecranizarea, bun serial. Aștept continuarea sezonului 7.
  Ideea lansată de Ales este excelentă și anume ca parlamentarii să aibă doar două mandate. Aștept și punerea în practică. E prea de tot ca senatorii și deputații să-și facă viața în parlament. Cei care stau prea mult au compartiment sfidător și activitate eventual doar pe micile ecrane.
  În domeniul politicii externe Ciolacu bate câmpii cu grație. M-ar interesa reconstrucția României în principal.

  • Io propun desfiintarea legislativului, a presedintiei si a justitiei. Daca tot suntem condusi de afara, sa ramana numa’ executivu’ si meletia, sa dea amenzi.

   • pai asaaa …io propun ca daca tot sintem condusi de afara …sa vindem tara.
    la propriu. ( se alege si poporu cu ceva parale, …barim de o lada de bere… )
    cu anunt pe oleics cu tot tacamu’.
    pe vremurile astea nu mai e nevoie nici de executiv, putem fi condusi …de la distanta, printr un Soft. dupa care o sa ne numim America si …gata, sintem americani si fericiti ca …nu mai avem nevoie de vize. oricum, ar veni manusa, ca tot ne dorim noi o tara ca afara. si …chiar ca n o sa ne mai atace nimeni. numa avantaje…
    si ca sa fie democratic trecem toata povestea prin vot popular, ca sa nu fie discutii…, se ocupa ingineria sociala de treaba asta, ca sa iasa ‘bine’…

    • daca am vandut altora tot, inclusiv pamantul, …cred ca nu va tresari nimeni daca vindem si …brandul

     • iti dai seama,…alta viata ar fi daca pe legitimatii ar scrie direct efbiai, siaiei,…si cine mai stie ce :)))

    • mai e si vrianta s-o inchiriem. cu cincinalu’. insa cred ca …s ar alege chiar praful de tot ce e paici, asa ca am renuntat la varianta asta :)))

    • anuntul pe oleics ar putea suna asa:
     ‘vind tara, asta, la taraba galbena din coltul pietii ( linga taraba de papuci ) marti intre 16 si 18. in caz ca n o cumpara nimeni mai vin si joi ( miercuri nu poci, …ma duc la ‘sala’ ) la aceeiasi ora. dar o puteti cumpara direct de marti, ca joi tot la pretul ala o s o vind, deci …cam pierdem timpu.’

 • Alesul Ciolacu va fi omul politic providențial pentru România. Dupa cum a declarat, el va fi cel care va mari România, va incepe reîntregirea cu Rep. Moldova. Pentru inceput, va cumpara portul din Moldova numit Giurgiulesti. Vom avea un nou port la Dunare. Ajutam BERD sa mai ia niste bani. Ajutam pe Ursula. Ajutam SUA. Mai important, ajutam Ucraina. Intradevar, un bun patriot, un bun ganditor economic, merita tot efortul pe care il fac si il vor face romanii pentru a sustine si mentine un om deosebit, providential care se numeste Ciolacu.

 • Ieri am emis o reamarca si anume am incercat o anumita asemanare intre Ciolacu si Ceausescu. Marturisesc ca am fost un idiot. Asta nu se va ridica niciodata la nivelul de inteligenta si abilitate, chiar si doar native, ale lui nea Nicu. A inceput sa mi se puna cu baiatu’ asta care parca ar vrea sa ne faca pe toti la alba-neagra. Deja Boc sau Ludovic, chiar si Catu mi se par azi mai frecventabili. Incredibil, n-as fi crezut ca asa ceva mi s-ar putea vreodata intampla in aceasta viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *