Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

De ce nu mai vrea Marcel Ciolacu să ajungă premier?

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „De ce nu mai vrea Marcel Ciolacu să ajungă premier?”

  • Urmariti ce a zis Mirel Palada la emisiunea lui Razvan Dimitrescu, nu va pot atasa din oacate, captura. A spus ca tot PSD si PNL vor guverna cel putin pana in 2028 deoarece, au aparut multe partide mici, aparent peste 20 in sondaje. Legea formari unui partid e la fel ca cea din anii 90, asadar oricine poate sa isi faca partide, chiar si ca ong(legea a foat resimplificata acum 2-3 ani). PSD nu va mai fi poate la 30%, PNL greu va mai sari de 20, UDRM va avea 5% si AUR peste 20%, dar din acele x partide mici, multe nu vor face cei 10% necesari, si procentele se vor redistribui ca mandate. Cui? PSD-ului si PNL-ului

  • Mi-ați adus aminte de vremurile de altădată cu povestea demarorului și a bateriei cărate zilnic în casă pentru reîncărcare.
    Ciolacu e un laș. Când a dat de greu i s-au muiat picioarele. Dat fiind reacția buzoienilor la sosirea măriei sale și-a dat seama că venind la guvernare cu legi antipopulare se va duce pe copcă cu tot cu PSD. Nici cu PNL-ul nu mi-e rușine dat fiind că va intra cu greu în parlament la alegerile viitoare. AUR va câștiga mult mai multe procente decât anticipează sondajele sociologice.
    Răspunsul dat greviștilor prin purtătorul de cuvânt al primului ministru arată disprețul politicienilor față de societate.
    PS Să nu mai cârâie guvernanții că profesorii au salarizarea la nivelul propus în legea salarizării din 2017!!! De fiecare dată când a crescut salariul minim pe economie, de atâtea ori și-au majorat instant indemnizațiile de la parlament la vârful statului. Pensiile și salariile s-au indexat necorespunzător, după ureche și iarăși în dispreț total.

  • mai e pina se finalizeaza alegerile in Turcia si mai e pina vom vedea cum arata contraofensiva ucrainenilor. mai vedem dupaia cum va arata Lumea…

  • Va salut cu deosebit respect,maestre.Va spun asa,desi stiu ca nu va place,dar meritati cu prisosinta.V-am vazut deranjat de reclamele de pe tableta si va dau eu o solutie: descarcati de pe magazin play gratuit ad blocker browser-iconita e un octogon rosu in care e scris cu majuscule albe,sus AD iar dedesubt BLOCKER-scris mai mic. Eu pe acesta il folosesc ica browser si merge perfect.Va doresc multa sanatate,spor la munca si sa va vedem cat mai multi ani de acum incolo.Respect!

    • Asa s-o face, dar nu e fair-play. Muncesc si ei, ii citesti pe gratis si nu vrei sa faci un minimum efort de a inchide o reclama.

  • Maestru este fermecator cu umorul său spumos! Comparația cu automobilul fără baterie se poate aplica guvernului… motorul nu pornește …. ne ajută vecinii? Mai plecăm sau rămânem în drum ca fraierii sau și una și alta. La noi e totul cu”va urma”. Așa nu ne plictisim dar viața trece.

  • Mama Omida, știe deja că PSD nu v-a câstiga alegerile și că AUR va lua 20%…in felul ăsta s-a manifestat ca agent electoral al AUR!
    Nea Ioane, când ne-o prezinți pe Doina, daca tot nu ai loc în fiecare zi de soția lui Johannis,?

  • Nea Ion, alias Mama Omida, știe tot ce se întâmplă și ce se va întâmpla!….Nea Ioane, încearcă puțin mai multa coerenta! Nu-ți dai seama că ești obositor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *