Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

De ce să ne mai vaccinăm dacă pandemia s-a sfârșit?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De ce să ne mai vaccinăm dacă pandemia s-a sfârșit?”

  • Chiar daca se presupune ca pandemia s_a incheiat, vaccinarea mai stagneaza, cat de curand aparitia certificatului verde va determina vaccinarea, care va deveni prin lege obligatorie. Au mai relaxat pentru ca nu au documentul. In scurt timp, nici in WC public nu se va intra fara certificat verde. Pentru o populatie de 450mil., UE deja a mai platit pentru inca 1,8miliarde doze vaccin, bineinteles ca si Romania a dat partea. Pentru un principiu la care UE nu vrea sa declare ca renunta, libera circulatia, prin vaccinare si certificat verde se rezolva migratia, problema terorismului, controlul prezentei individului la un moment dat si in anumit loc. Pandemia va fi pana cand marea majoritate a cetatenilor va avea documentul electronic.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog