Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

De ce se încăpățînează PSD să-l susțină pe Marian Neacșu? Pentru că PSD nu guvernează. PSD se pregătește de alegeri. De alegeri anticipate

Marcel Ciolacu a acordat un interviu, miercuri, 1 decembrie 2021, seara, lui Victor Ciutacu de la România Tv. Interviul urmează altuia, dat marți, 30 noiembrie 2021, după-amiaza, lui Ionuț Cristache de la TVr. De precizat că acestea sînt primele interviuri acordate de Marcel Ciolacu televiziunilor după o lungă perioadă de timp, în care s-au desfășurat negocierile dintre PSD și PNL. În perioada negocierilor, Marcel Ciolacu a ținut conferințe de presă cu jurnaliștii și jurnalistele acreditate la PSD. N-a acordat însă interviuri. Explicabilă prudența sa față de interviuri față de dispoziția sa veselă față de conferințele de presă. Ținute pe scări, pe culoare și chiar în ușa liftului, marcate de larma celor pe care Dick Morris le-a poreclit „Vrăbiuțele de pe sîrmă”, conferințele de presă i-au asigurat lui Marcel Ciolacu spațiu pentru a spune ce vrea fără nici o problemă. Interviurile – mai ales cînd sînt luate de jurnaliști profesioniști precum Victor Ciutacu sau Ionuț Cristache – sînt un examen dificil pentru un politician venit în fața presei chitit să spună doar ce vrea el. O dată investit Guvernul, Marcel Ciolacu a găsit de cuviință că se poate deda și interviurilor. Mai trebuie remarcat că în aceste interviuri Marcel Ciolacu a vorbit în numele PSD.

În cadrul interviului de la România Tv, Victor Ciutacu a abordat cu îndrăzneală o chestiune delicată din cadrul Coaliției de guvernare. PSD, prin Marcel Ciolacu, a propus premierului, pentru postul de secretar general al Guvernului care revine PSD prin Acord, pe Marian Neacșu. Numai că, în februarie 2016, Marian Neacșu a fost condamnat definitiv la șase luni închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, deoarece și-a angajat fiica la Biroul de parlamentar. Noțiunea de penal a fost folosită de Klaus Iohannis în scopuri politice, pentru a-și scoate din joc adversarii prin punerea etichetei de penal oricărui politician împotriva căruia DNA a început o anchetă. În chip esențial și deci corect penal e o etichetă care poate fi pusă doar unui condamnat definitiv. Cel împotriva căruia s-a declanșat o anchetă nu e penal. El poate fi declarat nevinovat fie de instanță, fie chiar de procurori.

Marian Neacșu a fost condamnat definitiv.

Chiar dacă cu suspendare, el trece și chiar e un penal.

În aceste condiții, PSD l-a propus secretar general al unui Guvern din care face parte și PNL, un partid care împărtășește cu USR sloganul Fără penali în funcții publice. De altfel, și PSD și-a însușit acest slogan o dată ce Marian Neacșu n-a mai fost trecut pe listele pentru parlamentarele din decembrie 2020.

Era normal ca Victor Ciutacu să-l întrebe pe Marcel Ciolacu despre controversata propunere. A avu loc următorul dialog:

Victor Ciutacu: Îl numiți, sau, mă rog, îl numește domnul Ciucă pe domnul Neacșu, mîine, secretar general al Guvernului?
Marcel Ciolacu: Am făcut această propunere domnului Marian Neacșu și nu e atributul meu, e atributul primului ministru, i-am adus la cunoștință primului ministru cine dorim să fie secretarul general.

Victor Ciutacu: Și primul ministru ce părere a avut?
Marcel Ciolacu: Nici o părere, domnul Neacșu e un om care a avut performanțe, e un om serios.

Victor Ciutacu: Da, dar a avut și-o condamnare. Partenerii dumneavoastră de guvernare erau foarte radicali în această privință.
Marcel Ciolacu: Nu, n-a fost atît de norocos ca alți președinți de exemplu de țară, ca să dau un exemplu.

Victor Ciutacu: N-a fost norocos.
Marcel Ciolacu: Adică, să înțelegeți domnul Neacșu nu a furat nimic. Domnul Neacșu cu mulți alți aleși locali, primari…

Victor Ciutacu: Vă dau o veste! Sînt mulți care n-au furat nimic și care unii s-au dus chiar jos de tot.
Marcel Ciolacu: A făcut parte dintr-un consiliu de administrație, n-a fost plătit, nici nu mai știu, la o școală sau așa ceva.

Victor Ciutacu: Și și-a angajat fata. Dar nu ne mai luăm de la atît.
Marcel Ciolacu: Și-a a angajat fata pe o perioadă de patru luni.

Victor Ciutacu: Sunt de acord cu dumneavoastră. Eu mă refer la partenerii dumneavoastră intransigenți și lupta lor cu corupția.
Marcel Ciolacu: Dar asta e corupție?

Victor Ciutacu: Nu știu. Domnii de la PNL.
Marcel Ciolacu: Asta e corupție?

Victor Ciutacu: Sunteți de acord cu numirea domnului Neacșu?
Marcel Ciolacu: În acest moment cred că lucrurile sunt foarte clare. Stați ușor, că domnul Neacșu am înțeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate.

Victor Ciutacu: Da, pe incompatibilitate. Pe conflict de interese, mai exact.
Marcel Ciolacu: Pe conflict de interese?
Victor Ciutacu: Da.
Marcel Ciolacu: Dar e depășită juridic. Domnului Neacșu nu-i apare nimic în cazier. Ce facem? Omorîm oamenii?

Victor Ciutacu: Sînt mulți reabilitați în țara asta care nu ocupă funcții publice de nivel înalt, să știți, nu e ca și cum ar fi…
Marcel Ciolacu: Eu îmi asum această numire.
Victor Ciutacu: Deci vă asumați dumneavoastră această numire”.

Am reprodus pe larg dialogul (nu fără efortul de a-l transcrie de pe înregistrarea emisiunii) pentru a atrage atenția asupra a două amănunte semnificative:

  1. Victor Ciutacu nu face parte dintre ziariștii care s-au pus în slujba Republicii Procurorilor. Totuși el ține să-și arate uimirea față de propunerea PSD ca un condamnat penal să fie numit secretar general al Guvernului, una dintre funcțiile cheie ale unui Guvern.
  2. Marcel Ciolacu e decis să meargă pînă la capăt cu această propunere. Ba mai mult, el lasă să se înțeleagă că Nicolae Ciucă nu-și poate permite s-o respingă fără riscul de a provoca o Criză în Coaliție. Cînd vine vorba de contracararea acuzației că propune un condamnat enal, Marcel Ciolacu o scaldă. O scaldă rău de tot. Cel puțin argumentul că Marian Neacșu n-a avut încotro, că și-a angajat fata pentru că murea de foame frizează ridicolul.

Fermitatea cu care Marcel Ciolacu susține, în numele PSD, propunerea ca un condamnat penal să ocupe o înaltă funcție în Guvern ridică multe semne de întrebare. Mai ales că, în aceeași emisiune, cînd Victor Ciutacu a abordat și chestiunea linșajului la care e supusă Laura Vicol de USR și rețeaua sa mediatică, Marcel Ciolacu n-a mai fost atît de ferm în susținerea Laurei Vicol ca șefă a Comisiei juridice din Camera Deputaților. Laura Vicol nu are nici o condamnare. Campania dusă împotriva ei de USR e cu cîntec. Laura Vicol e acuzată că în profesia sa de avocat a apărat și interlopi. Stelian Ion a fost avocatul lui Radu Mazăre, unul dintre cei condamnați pentru corupție. Pentru USR n-a fost o problemă să-l propună ca ministru al Justiției. Dacă Marian Neacșu ar fi fost susținut de Marcel Ciolacu pînă-n pînzele albe, pentru că e propunerea PSD și PSD nu cedează șantajului politico-mediatic, atunci Marcel Ciolacu ar fi trebuit s-o susțină pe Laura Vicol cu mai mare înflăcărare. Cu atît mai mult cu cît în cazul ei apare limpede campania politico- mediatică diversionistă.

De ce ține neapărat Marcel Ciolacu să meargă pînă-n pînzele albe cu propunerea numită Marian Neacșu?
Excludem din start explicația unui atașament sentimental al lui Marcel Ciolacu. Marcel Ciolacu e în România de azi un politician de un cinism exemplar. S-ar putea spune despre el că n-are mamă, n-are tată, cînd interesele politice o cer.

De ce insistă cu Marian Neacșu?
Răspunsul ar putea să treacă drept paradoxal:
Tocmai pentru că Marian Neacșu e condamnat penal. Dacă Marian Neacșu n-ar fi avut problema asta, Marcel Ciolacu nu s-ar fi înverșunat să-l susțină pînă-n pînzele albe.

Prin această propunere, sau mai precis prin susținerea acestei propuneri, Marcel Ciolacu dă un șah electoral PNL.
Cel care trebuie să decidă e Nicolae Ciucă.

PNL, partidul în numele căruia a ajuns premier Nicolae Ciucă, nu-și poate permite să înghită gălușca unui penal în Guvernul din care face parte și PNL. Prin urmare, PNL are tot interesul să-l piseze pe premier să respingă propunerea. Altfel riscă o grozavă lovitură electorală.
PNL s-a compromis în relația cu USR ca un partener de Guvernare care nu respectă Acordul. În Acordul de Guvernare cu PSD nu scrie nicăieri că un partid nu poate propune un penal. Dacă PNL, prin Nicolae Ciucă, respinge propunerea lui Marcel Ciolacu, PSD are toate argumentele pentru a acuza PNL că repetă aroganța din relația cu USR.
Se va declanșa astfel o Criză în Coaliție.

Evident, ea va fi încheiată pînă la urmă.
Da, dar PNL va trece drept partidul neserios, care provoacă o Criză cînd Coaliția n-a apucat nici măcar să guverneze ca lumea.
Așadar, oricum ar da-o, PNL pierde electoral.
Aceasta e și motivul pentru care PSD îi dă șah lui Nicolae Ciucă prin propunerea cu Marian Neacșu.

Am mai scris că această Coaliție a fost din start gîndită de partenerii PNL și PSD nu ca o Coaliție de guvernare, ci ca un mijloc prin care cele două partide se înarmează pentru alegerile anticipate din primăvară.
De ce se încăpățînează PSD să-l susțină pe Marian Neacșu?
Pentru că PSD nu guvernează.
PSD se pregătește de alegeri. De alegeri anticipate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „De ce se încăpățînează PSD să-l susțină pe Marian Neacșu? Pentru că PSD nu guvernează. PSD se pregătește de alegeri. De alegeri anticipate”

  • De cand a ajuns Marcel Ciolacu ” mare politician ” ? E acelasi ” mare ” strungar care a fost de cand se stie el . Poate sa adune el o echipa care sa vada mai mult decat aparatoarea de plexiglas ( ca nu cumva sa-i sara din lichidul de racire al operatiei de strunjire pe care nici nu era sigur daca a facut-o bine ) din fata strungului ? Hai sa ne uitam la marea lui TACERE , de cand lucrurile politice din Romania au luat-o razna. A facut el ceva ? ??????
    A AVUT DOAR NOROC CA NICI ALTII NU SE RIDICA MAI SUS DE NIVELUL LUI. Asta nu vrem sa intelegem noi, oamenii simpli , care platim ” efectiv ” toate prostiile lor.
    Pe ei nu-i costa nimic sa fie ” handicapati ” politic , ” handicapati ” penal ( adica li se sterg oricum toate ponoasele penale pe hartie ) pe cand noi suportam toata prostia si incompetenta lor. Mi-e groaza sa ma gandesc la cat a pierdut ROMANIA cu acesti oameni conducandu-ne si in atatia ani. Si cat de multi oameni de suflet ( ma refer doar la romanii nostri ) au abandonat din pacate orice initiativa pentru ROMANIA , deoarece ei au fost si pe vremea comunismului , dar si mai tarziu , oameni care nu au putut accepta sa se stearga la gura cu hartie igienica.
    PS : Marcel Ciolacu e in fruntea listei doar referitor la acest articol . Dupa ce deschizi televizorul , ai o imensa lista de completat cu nume , indiferent de postul pe care-l urmaresti .
    PS1 : Dupa marea schimbare politica din 1990 , eu mi-am bagat fondurile de participare la proprietatea statului , nu mai sunt sigur daca asta este titulatura corecta , la SIF ( Transilvania ) . Cate admonestari ” colegiale ” am avut atunci pentru ca nu am vrut sa ma inscriu in procesul MEBO ( ceva prin care oamenii muncii ar fi preluat si activele financiare si decizionale in control ) . Ok , am rezistat acestor ” sfaturi ” colegiale .
    PS2 : Eu mi-am cumparat dupa o jumate de an un frigider ( pe care nu-l aveam ) si niscaiva mobila necesara in casa , cu aceste bilete date atunci , dandu-le la tranzactionare . Sotia mea, care a mers pe varianta MEBO , le are si acum in valiza unde tinem documentele in original ale familiei .
    PS3 : Momentul hotarator care m-a facut sa nu cred in sistemul MEBO a fost cel care in sedintele tinute cu toata sectia ( toti aveam aproximativ aceeasi participatie la fondurile de stat vechi ) am ajuns la concluzia ca o opinie legata de hartia igienica , sustinuta de femeia de serviciu a sectiei , are in cadrul sedintei aceeasi valoare ca punctul de vedere economic al unui sef de sectie , care a tinut in viata activitatea tuturor de multi ani de zile .
    PS4 : Am renuntat la hartia igienica a femeii de serviciu si mi-am luat niscaiva mobila si un frigider , absolut necesar.
    PS5 : Renuntati la Marcel Ciolacu , si Klaus Johannis, si Catu , si Orban, si Ciuca , si Ciolos , si Hunor, si minoritati etnice , si altii trecuti de atat de multi ani prin politica romana , etc …. , si etc …. . , cautand sa va luati prima data frigiderul si dupa aceea sa va faceti rezerva de hartie igienica.

  • Nu ma mai intereseaza nici macar o vorbulitza spusa de vreun politician,nu-mi pasa de imaginea lor, de cit de mult se screm sa ma convinga ca-mi vor binele, ca s-au pus pe munca cinstit, ca incearca sa-si scoata in evidenta calitatile lor si defectele adversarilor lor, nu ma mai intereseaza absolut nimic din toata harababura asta, bulibaseala asta inceputa de niste cretini din vest care, probabil, au vazut filmul cu Gregory Peck cu mosii aia bogati care au pus un pariu si asa au facut si ei in zilele noastre, au pus pariu ca va fi usor sa pui un pamint intreg cu botu’ pe labe…si l-au pus. Ai nostrii, cu herr in frunte, se chinuie singuri sa-i multumeasca pe aia din UE, citzu se da cu cracii-n sus de ciuda ca nu-si multumeste stapinu’ la casa caruia, cu anii in urma, spala vase si dadea cu mopu’ pe podea, apoi pt ca a fost luat in evidenta ca fiind dispus sa faca ORICE ca sa iasa din conditia mizera in care era, a venit din neant ca „baiatu’ de aur”, tinarul potrivit, la momentul potrivit, la locul potrivit…da’ „baiatu’ de aur” a dat cu bita-n balta si s-a facut de rahatul, rahatului….De ce se chinuie singuri acesti politicieni de cacao, nici ei nu-s in stare sa raspunda, iar vorbele, in clipa asta, nu mai au nici macar valoare de hirtie de sters la cur,deci ei vorbesc, ei aud. Pina nu-mi vine unu’ care sa-mi sustina NATIONALIZAREA, nu vreau sa mai aud de nici un politician,absolut nici unul. Care se vede in functie, prima miscare pe care o face e sa-si ridice nasu’ in vint, apoi incepe sa-mi vorbeasca din virfu’ buzelor si schimba tot ce a promis, devine amnezic…in plus, nu mai suport, pur si simplu NU MAI SUPORT sa-l aud pe herr vorbnd. Or e cazut in moalele capului si are creierul turtit, or e retard din nastere, vocea, felul cum pronunta cuvintele, intonatia ma calca pe mama nervilor, NU-L MAI SUPORT. De 31 de ani avem imbecili in scaunul de la Cotroceni, da’imbecil ca asta, nu exista nicaieri pe planeta asta sau in istorie…Asa ca, pina nu apare o formatiune politica care sa sustina NATIONALIZAREA, nu ma intereseaza un sunet scos de astia care se cred mari politicieni.ZIT si MARS. In 2024, daca se ajunge cu alegerile pina acolo, AUR o sa le-o fluture pe la nas,nu cara merita voturi sau ar fi ceva de capu’ lor, se vede ca-s ca niste adolescenti care au luat „zglobilin” si le alearga hormonii in vine, da’ omu’ de rind s-a saturat de atita brambureala pe toate planurile si s-a saturat toata lumea sa-i vada cum apar la interviuri cu burtzile mari inainte. Pina si citzu a inceput sa se faca rotunjor in juru’ taliei…or asta nu se intimpla daca n-ar duce-o bine…deci AUR o sa le-o traga sub centura pt ca oamenii ii vor vota de ambitie, doar ca sa ii vada pe restu’ cum se duc pe pustiii, era sa zic ceva de originea mamii lor, da’ cine cenzureaza comentariile pe site-ul dvs, de vreo doua zile a devenit sensibil la injuraturi, fie ele si „delicate”…aia e.
    P.S. – stiu ca am scris mult la articolul precedent, nu ma astept sa-l publicati, dar macar cititi-l(poate a ajuns la spam) si va rog scrieti pe temele amintite, nu sint lucruri de ignorat, dimpotriva.Numai bine.

  • Domnu’ Cristoiu,

    Nu e nevoie de alegeri anticipate. PSD-ul a preluat deja conducerea in Romanica. Punct.
    Eu v-am spus demult ca bate vant social-democrat prin Europa si ca Johannis si PNL-ul sunt terminati.
    Ati facut mare caz despre „victoria” lui Johannis, in realitate el a fost obligat fix de Comisia Europeana sa predea puterea.
    Raspunsul lui Ciolacu dat astazi lui Catu spune tot. Doar cine nu vrea nu vede ca la ora actuala PSD-ul a castigat meciul cu Johannis.
    PNL-ul sa zica merci ca e la guvernare, atata cat mai e. Ca daca mai vocifereaza Catu mult, zboara si el si Johannis din scaune in doi timpi si trei miscari. Asta se intampla fiindca tantalaii din PNL s-au auto-declarat „echipa-castigatoare”. Vai de capu’ lor!…

  • Am râs de Firea, când era primar, că nu are pic de gust la decorațiunile de iarnă.
    Într-un an a pus o figurină ce semăna cu o gagică cu sânii mari printre care trecei cu mașina, în alt an a întins sărme de uscat rufe pe care a înșirat ii românești.
    Îmi retrag cuvintele spuse la adresa ei.
    Acum orașul arată de parcă așteaptă apocalipsa, nu sărbătorile de iarnă.
    Vine Bau-Bau nu Moș Crăciun!
    Am văzut și bradul lui Nicușor făcut din picioare de scaune rupte, puse sub formă de grămadă.
    *
    Și la mine în cartier Negoiță a uitat de noi. La intersecția cu Grigorescu nu este nici măcar un capăt de beteală, ceva acolo, nu mai am pretenții la brad și luminițe.
    Plus că seara treci direct în epoca Ceaușescu, orbecăi pe stradă.
    Pe tot bulevardul Camil Ressu sunt doar becuri chioare, cred că de 15W.
    Doar intersecțiile sunt luminate.
    Oamenii par fantome, nu le vezi fața, și nici pe unde calci.
    Și în parc e la fel, doar lăngă lac e lumină în rest e beznă.
    Bătaie de joc, ce mai!
    Oricum, Negoiță a luat-o razna ca și predecesorul Negoiță, hoțul ăla de la PDL.
    Toată vara ne-a asfixiat de praf și zgomot.
    A vrut el să schimpe bordurile pe care tot el le-a turnat.
    Problema a fost că vechile borduri au fost atât de trainice că nu le-a putut sparge cu târnăcopul sau cu picamerul de mână și a adus niște utilaje din alea mari, folosite la demolări, care ne-au sufocat de praf și au perturbat circulația.
    În fine, trăim într-un oraș mai trist ca niciodată.
    Bună povestea aia cu țiganul care s-a văzut împărat, cam așa își bate joc Nicușor Dan de noi.
    A draq de poveste! și de personaj!

  • Marian Neacșu e de condamnat! Klaus Iohannis nu și-ar fi angajat niciodată băiatul sau fata făcând abuz în serviciu! El, Iohannis, doar le-a cumpărat copiilor case prin fals în acte, profitând de funcția de primar al Sibiului! E cu totul și cu totul altceva! Nici măcar n-a venit la București să le cumpere case! A rămas cumpărător la el în ogradă. A dovedit mult bun-simț.

  • Temerile Ursulei von der Leyen cu încălzirea globală se adeveresc.
    Danemarca este sub zăpezi.
    „Crazy snow storm” cum i-au spus danezii i-au surprins pe oameni pe stradă, prin aeroporturi și magazine unde au și înoptat.
    Nu vă faceți griji, se pare că panourile solare și eolienele au mers din plin sub troienele de zăpadă…

    • Ursula von der Leyen (dimpreuna cu sotul ) are/au de dat oarece explicatii apropos de implicarea in achizitiile pe sume colosale de „niste vaccinuri” de catre UE , unde , ce sa vezi „Doamna ” are o „fonctie” .

  • Buna ziua Maestre,
    Stelian Ion beneficiaza de lobby-ul extraordinar al ong-istilor cu sponsorizare directa pe linia grupului de ONG-uri ce ne-au servit personaje precum Monica Macovei, Cristi Danilet, Laura kodruza Kovesi, Radu Tudor, Cristian Parvulescu, PIPIDI, etc. fiind o arma secreta aflata la indemana actorilor care se preteaza la comedia numita democratia din Babuinia, deci orice comentariu negativ sau eventuale dezvaluiri ne-elegante din trecutul apropiat sau prezentul existential risca sa fie supus unei drastice masuri de cenzurare inclusiv pe linie de stergere a opiniilor contrare de pe serverele maritului Facebook si Company!!.
    Iar de mesajele de tip neo-marxista precum cel intitulat si bine parfumat fara penali in functii publice, viata ne-a demonstrat ulterior ca este exact invers inclusiv din pozitia de fost prim ministru sef de partid Liberal aflat in relatii extrem de apropiate cu cel mai bine informat om din Romania – presedintele, unde actualul sef al Camerei Deputatilor, adica FLORIN CATZU -penal cu acte in regula exact in SUA – ca sa vezi, este penalul de serviciu despre care curios nici macar ambasada sau ong-urile nu spuns nimic.
    Sau poate ca cel care da banii, adica sponsorii ONG-urilor au dat ordin ca subiectul cu FLORIN CATZU sa fie grabnic lichidat in mass media autohtona, rapid sa sa fie gasit repede un alt tap ispasitor, iar acesta este nimeni altul decat MARIAN NEACSU.
    O posibila ipoteza legata de atacurile halucinante sau manipulatorii de o maniera absolut impardonabila, practic este un amestec la vedere sau imixtiune in administrarea acestei tari, sau poate ca in echipa PSD-ului mai exista persoane care indraznesc sa atace frontal problema impozitarii reale a corporatiilor sau transnationalelor, in conditiile in care acestea nu platesc nici un euro cent impozit fisculul din Romania pentru activitatile economice derulate, iar de aceea orice lider politic de tipul lui MARIAN NEACSU trebuie sa fie avertizat sau eventual timporat.
    Sa fie intamplatoare viteza cu care justitia noastra impartiala din Romania l a executat pe LIVIU DRAGNEA in foarte scurt timp dupa ce echipa de la conducerea acestui partid, inclusiv acest MARIAN NEACSU dadea semnale in media ca se pregatea impozitarea transnationalelor din Romania, parca este prea mare coincidenta, sau poate ca este scenarita..zic si eu.

  • Justiţia fiind ţinută 32 de ani în pioneze, probabil generează o burghezie românească influentă, cu pondere mare de penali sau de penali protejaţi, neprinşi. Or, acumulările de capital totdeauna fac ele ce fac şi ajung să se exprime politic, nu numai prin PSD.

  • creca Ciolacu n are de ales, insa nici Ciuca nu are, asa ca il va refuza.

  • Interesanta abordare.
    Sa fie Ciolacu atat de subtil?
    M-as bucura, si cred ca numai eu, ca tot circul penibil organizat si condus de Iohannis sa se duca dracului, dar nu cumva sa dam peste taica-su!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *