Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

De la frica de Pandemie la frica de război


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „De la frica de Pandemie la frica de război”

 • iar cu pandemia de covid…e iLogic sa se termine.
  acu daca asa e io ce sa i fac?!:))
  va ploua la waterloo…de cite ori e nevoie, si tot nu se va termina.

 • ‘De la frica de Pandemie la frica de război’

  pai…nu prea e asa, cred.
  e despre pandemia de frica, generate de celelalte pandemii care se manifesta in lumea mare si care infecteaza mortal sistemele sociale.
  pentru a inmormanta in liniste actualele sisteme sociale e nevoie de pandemia de frica. altfel oamenii si ar manifesta pregnant inertia. pai ce inertie sa ti mai manifesti cind pandemia de frica ( de moarte!, nu orice fel de frica ) se manifesta?!
  ‘sa se ntample orice….numa sa nu mor!’ e starea potrivita pentru ca toate sistemele sociale sa fie ingropate cu succes, insa starea e potrivita si pentru a inghiti, la nevoie pe nemestecate, rinduielile noilor sisteme sociale,…mai exact a Noi-Noutelor sisteme sociale.

 • Domnule Cristoiu,de ce nu-l aduceți pe Ionuț Cristache la Dumneavoastră?Chiar și pe Marius Tucă,le simt lipsa!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog