Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

De la Scânteia lui Ceaușescu la Scânteia Poporului


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De la Scânteia lui Ceaușescu la Scânteia Poporului”

 • CLARIFICAREA este un model procustian brevetat din Antichitate !
  „Maidanul cu dragoste” si „Groapa” nu ar avea acces la acest blog !
  Domnul Ion Cristoiu scrie ! Comentariile nu-l intereseazà ! Ce comentarii se ocupà administratorul si moderatorul ! Inventia sacului de box , or a Efigiei
  sefului maltratatà de salariti a fost transferatà în lume inefabilà a internetului care ne face sà ne simtim participanti la DEMOCRATIE! De un grotesc absolut !
  Aceastà modalitate a comentariilor subreeste fatal si bruma de Democratie care
  tràieste din inertie ! Supraveghetorii se tzin cu mîna de burtà sà nu explodeze de rîs ! Democrtia participativà este un PLEONASM , un paaralogism !
  E de pominà cum se gàsesc substitute ale Democratiei ! Cu ACEST TIP DE COMENTARII SE FRIZEAZA RIDICOLUL OBSCEN !

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog