Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

De la slujirea lui Stalin la slujirea vaccinului

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „De la slujirea lui Stalin la slujirea vaccinului”

  • Maestre, zici „este”, ca prompteristii. Se scrie asa, dar se pronunta cu „i”. Ma dezamagesti. Si zici ca nu pronunti „peroada”, precun Johannis. Ba da, mereu spui „peroada”. Si mai ziceai ca esti comunist. Acum, ca te-ai, esti globalist? Am ramas noi, nevacsinatii, bolsevici? Sa traiesti. Ai progresat. De la ceasuri iti vine progresul. Si de la stilouri! Daca tot iti place Arghezi, citeste satira Maestrul.
    Sa traiesti, Maestre!
    Totusi ascult ce canti…

  • Avand in vedere ca dvs v-ati vaccinat anti covid mai la inceput fara sa va oblige nimeni este vorba tot de o slujire a vaccinului.Cei ca dvs ati dat curaj si suport dictaturii politico-medicale care acum face ravagii in lume.Asa ca sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului.Vedeti ca vine doza patru.

  • cu psd ul…
    cui ii pasa de faptul ca psd se face terci, daca asta ii e dorinta?!
    treaba partidelor e sa implineasca dorintele poporului, iar treaba conducatorilor ( spre ex a conducatorilor partidelor ) e sa insamanteze neamul cu dorinte care sint in armonie cu Natura ( abia astfel neamul e in armonie cu Natura, deci in stare de Pace )

    cine se mai ocupa azi cu insamantatul dorintelor, dar cu implinitul dorintelor poporului ,
    astfel, s-ar parea ca intre popor si partide nu prea e o legatura ombilicala. ( insa ea e tesuta matematic, in campaniile electorale, atunci cind in mod stiintific poporul e ametit, manipulat, astfel incat sa implineasca solutia matematica scrisa in proiect )

    problema nu e doar a psdului ci a tuturor partidelor…de pe planeta.
    intre ei si popoarele la care se refera se casca un hau, acest hau fiind definit din virarea ‘sistemelor politice’ catre Artificial.
    or, iar asta e clar inca din Definitie, de Artificial se ocupa…Inteligenta Artificiala:)), nu oamenii:),
    prin urmare politicienii-oameni, de peste tot, se indreapta, prin propria alegere libera, catre…disparitia de pe ecranele politicii mondiale. insa ei creca nu pricep asta, momentan,
    mai simplu spus ei nu pricep ca se afla in mijlocul Marii Revolutii. acu daca ei nu pricep, aia e.( si e cam logic sa nu priceapa, ca daca ar fi altfel…s-ar feri sa genereze chiar ei puneri la indoiala care ulterior se vor dovedi capabile sa i indoaie pina ii crapa )

    cum credeti ca si-ar pierde ‘sistemul politic’, energizat de catre politicienii-oameni, increderea pe care popoarele au depus-o in el?!:)))
    punindu-se de-a curmezisul popoarelor, ‘curmezisul’ asta dovedindu-se unul plenar: statul de-a curmezisul in fata Naturii:)))

    Maestre, bradul de Craciun e verde, e simbolul Naturii, al Vietii, al Primaverii…vesnice, al Pacii, al…Verdelui Curcubeului.
    faptul ca acest simbol e inlocuit astazi cu alte blazne, spre ex flacoane de vaccin sau…alte minunatii, nu e deloc intamplatoare, pentru ca….Antiintelepciunea chiar asta urmareste, scoaterea din joc a datinilor, traditiilor si obiceiurilor. acuma de ce in fruntea unei asemenea grozavii sta armata romana, cu uniforma cu tot,…e un mister, creca:))

    avand in vedere ca ce traim sint vremurile Marii Revolutii si ca cele care sint vizate pentru a fi scoase din joc sint sint datinile, traditiile si obiceiurile ( care armonizeaza dorintele popoarelor cu Natura ), io zic ca n-ar fi nicio mirare daca de Craciun totul e in bezna si in frig. caz in care…papa Bucurie de sarbatori. caz in care…povestea cu bradul asamblat din flacoane de vaccin se poate dovedesti a fi o simpla apa de ploaie, prin comparatie.

    Maestre, in opinia mea oricum MArea REvolutie se ocupa strasnic de scoaterea politicienilor din joc, de data asta plenar, tinta fiin sa i inlocuiasca cu Inteligente Artificiala, faptul ca politicienii actuali ii joaca n struna…pare a fi din povestea vremurilor.

    oamenii reactioneaza la tot mai insistentele decizii ale politicienilor care au ca efect scoaterea cetatenilor din dinamicile naturale. nu doar paici, ci prin toata lumea mare. iar povestea doar se va adanci, atunci cind, spre ex, decizii propovaduite ca miraculoase se vor dovedi a fi…fix invers.

    politicienii nu manifesta nicio teama in fata acestei ‘Puneri la Indoiala in Stil Plenar’. putem spune ca…fac pipi pe ea,… daia nu mai pot ei.
    totusi, sa ne amintim,…Marea Revolutie e o exprimare singulara pe o planeta, deci… una e suficienta, intr atat de adanca e.

    doar intr un singur mod poti face fata acestei ‘puneri la indoiala’ : manifestand dinamici care se suprapun peste ecuatia de miscare a Naturii. acu’ daca e doar una, …io de unde sa scot mai multe.
    deci…priviti spre partidele politice si daca veti identifica vreun partid care face asta, bine. daca nu…tot bine.

  • Discutam despre vaccin. Dar privind la situatia din tarile UE, unde vaccinatii se imbolnavesc, se introduc vaccinari 3,4 cu un vaccin ARN m, expozie de cazuri pozitive si in acelasi timp privind la China, India nu ne putem intreba daca vaccinul inactivat este mai sigur eficient. Ar trebui ca Gheorghita, Arafat si Rafila sa mearga in schimb de experienta in aceste tari, doar tot sunt in zona verde, fata de Germania, Franta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *