De pe Facebook adunate. Bolnavi nu avem, dar e bună organizarea

Au facut spitalul ala din carton, cu ferestre desenate intr-un depozit Auchan-Leroy Merlin ca să interneze asimptomaticii. Capacitate spital: 350 de pacienți. Investitie de vreo 3 milioane de euro. S-au dus toți impăiații, in frunte cu Iohannis si Arafat, au vorbit cu niste roboței ca in filmele mute, televiziuni, declaratii, circ in toata regula. Bolnavi, ca au trecut doua luni de atunci? Ioc! Keinen pacientăn!
Acum vreo două zile, iar aceiași împăiați, președinte și “comandant al acțiunii”, iar inaugurare, iar televiziuni, iar circ. 4 TIR-uri facute spitale Covid. Fiecare TIR costa 260.000 de euro și are capacitate 12 pacienți. Probabil ca ii plimbă pe ăia cu Covid prin țară, decapotează TIR-ul și îi duce la mare, la munte, să nu se plictisească. Pacienți? N-avem!

Nu mai punem la socoteală spitale modulare de sute de locuri făcute deja din martie, corturi ale armatei amplasate în curte la Ana Aslan, la fel, fără pacienți, săli de sport ocupate de paturi, toata țara e un circ!

Si in timp ce, la Cluj, Boc și-a strâns jucariile si a desființat spitalul din sala de sport, frate, șmecherii de București nu se lasă, e concurs de proști! Azi s-a mai inaugurat un spital modular, de 50 de pacienți, de vreo două milioane de euro, in curte la Elias!

În țara in care nici spitalele suport Covid nu au pacienți, sunt multe goale, erau si in vârful pandemiei la fel de goale, ăștia arunca milioanele de euro mai rău ca maneliștii și se mai și laudă cu asta in toată presa!

Când toată Europa se uită cum sa plece în vacanța, toata lumea e prin parcuri, pe la terase, o doare la bască de virus, românii visează morți si bolnavi internați cu miile.

Ziceți voi, nu suntem exact ca în bancul ăla cu inaugurarea ultimului răcnet de bordel? Bolnavi nu avem, dar vă place organizarea?!

România nu mai e demult o țară, e un banc sec.

(Sursa: Adriana Vitan Balint)

Comentarii

📹 Videoblitz 📹
Loading