Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

De pe Facebook adunate: Cei care au fost în șomaj tehnic plătit de stat, figurează ca neasigurați la Casa de Sănătate

Hai sa vă zic una tare! Au inceput oamenii, încet-încet, să se ducă pe la policlinici, spitale, medici, cu bolile alea puse pe standby 3 luni.
Ei, cei care au fost în șomaj tehnic plătit de stat, figurează ca neasigurați la Casa de Sănătate! Practic, de când au intrat in șomaj tehnic, sunt suspendați de la Casă. Așa că mai pot sa aștepte și luna asta cu boala aia, ca n-o fi foc.
Ați înțeles ce nenorociți, cum îsi bat joc de români, cum trag de timp pe viețile noastre doar ca să deconteze cât mai puțin din ceea ce ni se cuvine și să le rămâna lor cât mai mult de furat?
Sanatate doar la privat, ca ăsta e visul liberalilor!
(Sursa: Pagina Adriana Vitan Balint)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog