În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

De pe Facebook adunate: De ce guvernul Orban vrea să devenim o țară de nefrecventabili?

Eu sunt în Creta și ieri am citit în presa românească despre o româncă diagonisticată pozitiv Covid la testul pe care grecii îl fac obligatoriu tuturor turiștilor care le intră în țară.
Conform comunicatului MAE românca ar fi intrat în Creta pe 2 iulie cu un zbor charter. Doar că în Creta singurele companii care zboară sunt Ryan Air și Aegean, iar singurul zbor charter a fost pe 1 iulie,acela în care am fost și eu.
La intrarea în aeroport, am fost testați toți și nici unul dintre noi nu a fost declarat pozitiv. Ieri a apărut comunicatul MAE și nu pot să nu mă întreb de ce guvernul Orban vrea să devenim o țară de nefrecventabili, de ce Europa trebuie să știe dintr-un comunicat oficial că exportăm viruși și de ce poporul meu tace impardonabil când oficialii români au rămas atât de mult datori adevărului?

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *