Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

De pe Facebook adunate: DNA nu a cerut nici arestarea nici reținerea lui Adrian Ionel

Practică neunitară
13.02.2020: DNA îl reține pe inculpatul BEURAN Mircea pentru săvârșirea infracțiunii de LUARE DE MITĂ (10.000 euro) și propune instanței ARESTAREA preventivă pentru 30 de zile.

29.02.2020: DNA o reține pe inculpata PINTEA Sorina pentru săvârșirea infracțiunii de LUARE DE MITĂ, în formă continuată (10.000 euro + 120.000 lei) și propune instanței ARESTAREA preventivă pentru 30 de zile.

14.04.2020: DNA reține o persoană/inculpat (NU știm numele) pentru săvârșirea infracțiunii de TRAFIC DE INFLUENȚĂ (25.000 euro) și propune instanței ARESTAREA preventivă pentru 30 de zile.

14.04.2020: DNA o reține pe inculpata ZANFIR Carmen Elena (director la o școală gimnazială din București) pentru săvârșirea infracțiunii de LUARE DE MITĂ (137.236 lei) și propune instanței ARESTAREA preventivă pentru 30 de zile.

01.05.2020: DNA îl reține pe inculpatul FLEANCU Marius-Aurelian (ofițer de poliție judiciară în cadrul I.G.P.R. – Direcția de Investigare a Criminalității Economice) pentru săvârșirea infracțiunilor de LUARE DE MITĂ și TRAFIC DE INFLUENȚĂ (1.100.000 euro) și propune instanței ARESTAREA preventivă pentru 30 de zile.

12.05.2020: DNA reține o ”persoană fizică fără calitate specială”/inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de DARE DE MITĂ (50.000 euro) și propune instanței ARESTAREA preventivă pentru 30 de zile.

09.06.2020: DNA îl reține pe inculpatul CRĂCIUNESCU Adrian (ofițer de poliție judiciară în cadrul I.P.J. Bistrița Năsăud) pentru săvârșirea infracțiunilor de LUARE DE MITĂ și TRAFIC DE INFLUENȚĂ (2.400 lei + 2.000 euro + 3.000 lei) și propune instanței ARESTAREA preventivă pentru 30 de zile.

23.06.2020: DNA NU îl reține pe inculpatul IONEL Eugen Adrian (director general al Companiei Naționale Unifarm S.A.) pentru săvârșirea infracțiunilor de LUARE DE MITĂ (760.000 euro), ABUZ ÎN SERVICIU cu obținere de foloase necuvenite, complicitate la TRAFIC DE INFLUENȚĂ, instigare la fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și, evident, NU propune instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile..

#imparțialitate #integritate #eficiență

(Sursa: Cristian Winzer – avocat)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *