Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Delegația Senatului, condusă de Florin Cîțu, s-a întâlnit în America cu un pițifelnic


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Delegația Senatului, condusă de Florin Cîțu, s-a întâlnit în America cu un pițifelnic”

 • Foarte bine ca americanii nu-i baga in seama pe romani. S-au orientat spre alta colonie : Polonia. Sa fie activi ptr
  ca primesc gaze lichefiate si intrare libera SUA. Le doresc succes !
  P.P.Carp mare boier (mason).

 • Bună idee cu rubrica Jurnal de război. Mulțumim!

 • https://youtu.be/bfvFKUmoGrM

  Aruncati o privire la minutul 4:10 din reportajul asta bbc in care se glorifica „soldatii” ukraineni. Simbolul ala reprezentand un craniu le-o fi scapat. Poate va ajuta sa explicati lumii ce a vrut sa zica putin prin denazificarea ukrainei. Si cum au ajuns cei de la bbc si lumea occidentala intreaga sa glorifice neo nazistii.
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Combat_18

  • Excelenta observatie. Mercenari, neonazisti, etc ..Garda Nationala Ucrainiana. Azovii sunt mai „ascunsi”, dar ca fostii
   membri SS au un tatuaj pe corp : „soarele negru” (daca am inteles ?…nu sunt vorbitor de rusa).
   Eu nu uit, este istorie : 80 000 ucrainieni s-au inrolat in trupele SS in timpul celui de-al doilea război mondial.
   Criminali de profesie. Eu sunt rezervat in privinta razboiului.