Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Demisia lui Orban

În seara aceasta vedem un linsaj mediatic executat ca la carte la adresa lui Ludovic Orban de profesioniştii de la postul Antena3. Mă rog, linsajul a fost pe durata întregii zile.
Obiectivul: forţarea demisiei lui Orban de la şefia Camerei Deputaţilor.
Dacă Orban pleacă de la conducerea Camerei, acesta poate să îşi ia adio şi de la şefia PNL. Oricum, şansele ca Orban să mai rămână preşedintele PNL sunt din ce în ce mai slabe.
Dacă Orban nu cedează şi nu îşi dă demisia, avem următoarele variante de lucru:
1. Tabăra ostilă din PNL va solicita revocarea acestuia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor;
2. Pentru ca imaginea PNL să nu fie compromisă (ca în precedentul PSD-Grindeanu), domnul Ciolacu – „prietenul Cotroceniului” – va cere el PSD să solicite revocarea lui Orban din funcţie.
Domn`Orban, chiar dacă în trecut am fost consiliera lui Băsescu, vă dau totuşi un sfat şi dvs. Nu vă grăbiţi cu revocarea doamnei Renate Weber din funcţia de Avocat al Poporului. S-ar putea să aveţi nevoie de o mână de ajutor cu o contestaţie la Curtea Constituţională. Iar doamna Weber e liberală veche! (Raluca Boboc)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *