Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Demonstrație de virtuozitate, marca pictorului Tudor Gafton

Mă grăbesc foarte tare să aduc și cititorilor bucuria mea. Este vorba de participarea la vernisajul marelui colorist care este domnul Tudor Gafton.
Expoziția, numită ,,Magia luminii”, prezintă 19 tablouri de valoare în tehnica ulei pe pânză. Ele sunt realizate în viziunea realismului dar cu accente suprarealiste. Cei care intră în expoziție mai pot vedea și o impresionantă icoană pe lemn.
În total 20 de lucrări ce pun în valoare calitățile indiscutabile ale protagonistului.

Am subliniat, în cuvântul de la vernisaj, faptul că în anul 1968, adică atunci când pictorul avea doar 7 ani, a fost lansată producția cinematografică de mare succes intitulată „Cei 3 care au speriat Vestul”.

La rândul nostru, am prezentat montajul cu numele „Cei 3 care au bucurat Estul”. Cei 3 fiind: Dumitru Nicolae Chilia, președintele Asociației Artiștilor Plastici, pictorul Tudor Gafton și, cu îngăduința dumneavoastră, subsemnatul.
Plecând de la temele tablourilor, actrița Doina Ghițescu a recitat 3 poezii.

Vă invităm și pe dumneavoastră, până la data de 22 mai 2022, să mergeți la Galeria Rondă de la Cercul Militar Național pentru a vedea niște tablouri care vă vor rămâne pentru mult timp în memorie.
Fotografiile de la eveniment au fost oferite de pictorița Carmen Florian.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *